Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chtěla jsem se zeptat, nemáte některá zkušnost s touhle hračkou?
Od této značky máme štěňátko do ruky a většího lvíčka s lahvičkou na krmení. Lvíček se brzy pokazil ale mám podezření, že se stal obětí násilného činu
Štěňátko se drží už rok a dobrý. Občas ho vytáhnou a hrají si s ním. Ale většinou leží na dně koše s hračkama.
Ainy píše:
Od této značky máme štěňátko do ruky a většího lvíčka s lahvičkou na krmení. Lvíček se brzy pokazil ale mám podezření, že se stal obětí násilného činuŠtěňátko se drží už rok a dobrý. Občas ho vytáhnou a hrají si s ním. Ale většinou leží na dně koše s hračkama.
my právě furReal máme, ale dcerka shání pejska, kterej by šel tam kam ona. Na narozky dostala právě od furReal kočičku, která za ní měla chodit, ale kdepak reklama na ni sice super, ale kočička jde jen když jí zmáčkneš na hřbet. Proto bych potřebovala vědět recenze tady na toho pejsánka v reklamě vypadá skvěle, ale co právě v reálu.
Aha tak to nevím. Ale já myslím že všechny musíš „zmáčknout“ aby něco dělali
Ale fakt konkrétně nevím. Ještě jsme měli chodící prase ze Sparkys ale ulomili mu nohu. Pejsky mají v tom Sparkysu taky ale chodí si to kam chce ![]()
Ainy píše:
Aha tak to nevím. Ale já myslím že všechny musíš „zmáčknout“ aby něco dělaliAle fakt konkrétně nevím. Ještě jsme měli chodící prase ze Sparkys ale ulomili mu nohu. Pejsky mají v tom Sparkysu taky ale chodí si to kam chce
my máme právě chodícího za 100 a malá mu nadává, že jde jinam než ona
tak jsme si říkali nějakýho takovýho co by šel tam kam jde ona. Já jako dítě měla na vodítku a fakt šel pěkně dopředu, ale kde je mu konec to taky nevím
A nemáš po ruce ten sparkys? U nás tam pracují takoví hračičkové, kteří to rádi předvedou. Na jednom je vyloženě vidět jak je v té práci šťastný ![]()
Ainy píše:
A nemáš po ruce ten sparkys? U nás tam pracují takoví hračičkové, kteří to rádi předvedou. Na jednom je vyloženě vidět jak je v té práci šťastný
máme v Brně zkusím tam mrknout jak pojedem směr Brno u nás v Boskovicích jsou hračky neskutečně drahé a ke všemu jsou tam neochotné prodavačky
Ja jsem psala o prodejne Brno-Masarykova
. Ale urcite poradi i v jine prodejne.
Ainy píše:
Ja jsem psala o prodejne Brno-Masarykova. Ale urcite poradi i v jine prodejne.
jé tka bezva, zkusím tam přímo, jedem v březnu na veletrh pro dítě, tak to můžem stáhnout zaráz
díky za radu
Obnovuji diskuzi, mate nekdo tohoto pejska? Ja chci dceri nejakeho na voditku a tento vypada umi jeste dalsi veci.