Furunkl co s tím?

Anonymní
3.5.24 21:44

Furunkl co a tím?

Ahoj, zkušenosti s furunkly mám. Před několika lety jsem měla silné akné po celém obličeji a tvořili se mi pak furunkly které jsem vždy musela nechat riznout a vyčistit. Několik let jsem měla klid ale teď to začalo znova akorát ne na obličeji ale na zadku přímo mezi pulkami :pocitac: Přemýšlím co stim. Zatím mažu několik dní ichtoxylem ale nějak to extra nezabira, měla jsem jeden ten praskl a už vypadal ze se hojí a najednou se zase zvětšil, tak několikrát denně mažu a lepim náplast no a teď se mi udělal hned druhej přímo jak se to dotýká te druhé půlky :zed: na chiru se s tímhle místem hrozně stydím :? kdyby to bylo jo na zadku, tak to neřeším a jdu ale tady je to fakt ze mě bude vysloveně koukat mezi půlky 8o holky co mám dělat? Mate s tím někdo zkusenost? :,( Bojim se ze se mě to rozleze ještě víc ale u nás máme samé chlapy na chíře a já se taaak stydim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
3.5.24 22:22

Šla bych co nejdřív, ať se to nešíří. Na chir. amb. řeší kolikrát i hemoroidy, píštěle kolem řitního otvoru apod, takže i tvůj furunkl pro ně je prostě práce, v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
3.5.24 22:33

Já jsem se zbavila furunkulu tak, ze jsem si na to dala přes noc zábal ze slivovice. Aspoň na dvě noci po sobě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 22:40
@Anonymní píše: Více

Skončila jsem na pohotovosti po štědrovečerní večeři… taky furunkl, taky na takovém krásném místě… možná ještě „lepším“ :mrgreen:

No, neriskovala bych a neřešila bych na kterém místě se to objevilo, ale řešila bych to.

Krom toho, že ta bolest je stokrát horší než např. bolest zubu. Tak já jsem měla už začátek otravy krve.

Takže neriskuj a běž k doktorovi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.24 22:44
@Anonymní píše: Více

Mě to zas tak moc nebolí ale nechci aby se to šířilo no. Na obličeji mi to řezali několikrát bohuzel takže už vím do čeho bych šla.. asi mate pravdu není čeho se stydět

• Citovat
  • Upravit
42218
14.8.24 08:56

Chirurgie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.8.24 08:59

@Havlova on je praskli všetko vytieklo akurát je to cervensie a bojím sa že ide o zápal ale mňa nič nebolí ani na dotyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí