Nevolnost na lačno - gastro

Anonymní
3.5.24 17:05

Nevolnost na lačno - gastro

Ahojte, mám takový zvláštní dotaz. Poslední dobou mám pořád hlad, do toho mi bývá často nevolno a tak jdu na gastro. Problém je v tom, že musím být aspoň 8 hodin lačná a to já nedám. Je mi zle už po 2 hodinách bez jídla, ráno hned musím něco sníst, aby se mi nemotala hlava a nezačala zvracet na prázdno. Nechci se dávit ještě v čekárně před samotným gastrem :) Mohu si dát třeba 2 hodiny před vyšetřením aspoň hroznový cukr? Já se bojím, že tam sebou švihnu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15588
3.5.24 17:18

Budeš to muset vydržet. Nejsi malý děcko. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
3.5.24 17:29
@Anonymní píše: Více

A ty jíš i vnoci každé 2 hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116532
3.5.24 17:29

Co bys dělala kdybys šla na operaci? To jdeš na gastroskopii? Rozhodně nic nejez jinak je to zbytečné a půjdeš znovu. Oni potřebuji, aby žaludek byl prázdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116532
3.5.24 17:30
@Šmoulice píše: Více

Já mám podezření jestli to zas není Heduš, už ji vidím všude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 17:35

Samozřejmě v noci nejím každé dvě hodiny, ale kolikrát mě to vzbudí. Jdu až v 11, tak co mám jako dělat? Jde mi o to, abych nezkolabovala, v nemocnici je před operací infuze, která tě aspoň zavodní a když jsem šla na operaci, neměla jsem díky tomu hlad, nebo aspoň tak mi to řekly sestřičky. A ano, ten hroznový cukr mi povolily před operací, pomohl mi. Díky němu nekolabuju, už ho u sebe nosím pěkných pár let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.24 17:35
@aiwwa píše: Více

Nejsem, ale můžeš mě osvětit, kdo to je :D

• Citovat
  • Upravit
2294
3.5.24 17:37

Podle mně by ten cukr neměl vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42480
3.5.24 17:37

Tak zavolej na to gastro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
3.5.24 17:44

Tak se najez ve 3 ráno :nevim: cukr asi nevadí, zavolala bych tam a zeptala se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116532
3.5.24 17:45

A proč se nezeptáš na tom gastru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.5.24 18:03

Jestli bez jídla nevydržíš 2 hodiny, tzn. že ti klesne hladina cukru, a s delší přestávkou se to zhoršuje, tak bych se nebála tvrdit, že můžeš trpět i hypoglykémií…a tam ty možné závratě a zvracení můžou být..
Cukr z krve máš v pořádku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
3.5.24 18:09
@pannda píše: Více

Zajímavé je, že v tomto režimu funguje podle jejích slov už několik let, a nikdo to neřeší 8o jasně že je to hypoglykemie, ale ta se neřeší hroznovým cukrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 18:14
@medvidka píše: Více

Neřekla jsem, že takto funguju několik let (nebylo to tak strašné), ale poslední dobou mívám více závratě, když se nenajím, fakt je mi na omdlení a zvracení. Krev jsem měla v pohodě, aspoň teda rok zpátky. Poslední 2 měsíce je to ale horší, doktorka řekla že uvidí, co ukáže gastro.

• Citovat
  • Upravit
9166
3.5.24 18:14

Google praví:
Mírná hypoglykemie se nejčastěji projeví adrenergními symptomy (třes, pocení, tachykardie – zvýšená tepová frekvence, nervozita, pocit na zvracení či zvracení), velmi častý je pocit hladu nebo nejasná únava či neklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí