Holení noh

61
3.5.24 21:25

Holení noh

Ahoj. Teď posledních pár měsíců po holení noh, mě začnou strasně štípat ( snažím se holit pomalu a netlačit) když na ně teče teplejší voda ( nikdy předtim to nedělalo ) a tak den nebo druhej den po tom holení, jak začnou zase růst tak se mi udělá docela dost stroupků. ( Předtim se nic z tohohle nestávalo ) Byla jsem na jednom měření zdraví, a bylo mi řečeno že mám trochu rozházený hormony, mohlo by to bejt z toho? Nebo nemá někdo nějaký rady na nějaký krém třeba nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
krecik.dzungarsky
3.5.24 22:21

Nebyl by lepší volbou IPL epilátor? Holení se je dost otravné.

• Citovat
  • Upravit
37131
3.5.24 22:22

Špatná ziletka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
3.5.24 22:24

A co víc informací? Máš novou - ostrou žiletku? Používáš pěnu na holení? Mažeš se balzámem po holení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
3.5.24 22:42

Mám epilátor, holení mi nevyhovovalo, ne tedy že by až bolelo, to ne. Nemůžu si odpustit, to je někde krajové, holení,,NOH"?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14595
3.5.24 22:48

@alun-ka třeba má chlupatej stůl a holí mu nohy vždycky před jídlem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.24 01:06

Tipla bych, že máš už ztupenou žiletku a moc na ní tlačíš, i když se ti to tak nezdá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.5.24 04:17
@alun-ka píše: Více

Morava. To bude Morava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35759
4.5.24 07:08
@Kelsey píše: Více

Potvrzuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.5.24 07:27

@Kriss Tina Používám furt stejnou značku, tak nevim no. Ale zkoušela jsem měnit jestli není nějakej vadnej kus, a dělá to i po výměně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.5.24 07:28

@Paní Bubáková Mám právě novou. Zkoušela jsem vyměnit jestli tamto nebyl vadnej kus, ale dělá to furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.5.24 08:01

@krecik.dzungarsky No to nevim, nikdy jsem to neměla. Jestli máš nějaký typ kterej by byl fajn tak určitě vyzkoušim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.5.24 08:03

@Semtex haha..člověk se tu chce poradit a misto toho dostane výsměch. Ty jsi nikdy žádnou chybu nenapsala viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.5.24 08:06

@Malpigi Jo novou. Zkoušela sem i vyměnit jestli není vadnej kus ale dělá to furt. Vyzkoušela jsem jak gel tak i pěnu a dělá to furt. Mažu nějakým krémem na nohy, ale teď si nevzpomenu na název. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí