Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Teď posledních pár měsíců po holení noh, mě začnou strasně štípat ( snažím se holit pomalu a netlačit) když na ně teče teplejší voda ( nikdy předtim to nedělalo ) a tak den nebo druhej den po tom holení, jak začnou zase růst tak se mi udělá docela dost stroupků. ( Předtim se nic z tohohle nestávalo ) Byla jsem na jednom měření zdraví, a bylo mi řečeno že mám trochu rozházený hormony, mohlo by to bejt z toho? Nebo nemá někdo nějaký rady na nějaký krém třeba nebo něco?
Nebyl by lepší volbou IPL epilátor? Holení se je dost otravné.
A co víc informací? Máš novou - ostrou žiletku? Používáš pěnu na holení? Mažeš se balzámem po holení?
Mám epilátor, holení mi nevyhovovalo, ne tedy že by až bolelo, to ne. Nemůžu si odpustit, to je někde krajové, holení,,NOH"?
@alun-ka třeba má chlupatej stůl a holí mu nohy vždycky před jídlem ![]()
Tipla bych, že máš už ztupenou žiletku a moc na ní tlačíš, i když se ti to tak nezdá ![]()
@Kriss Tina Používám furt stejnou značku, tak nevim no. Ale zkoušela jsem měnit jestli není nějakej vadnej kus, a dělá to i po výměně
@Paní Bubáková Mám právě novou. Zkoušela jsem vyměnit jestli tamto nebyl vadnej kus, ale dělá to furt
@krecik.dzungarsky No to nevim, nikdy jsem to neměla. Jestli máš nějaký typ kterej by byl fajn tak určitě vyzkoušim.
@Semtex haha..člověk se tu chce poradit a misto toho dostane výsměch. Ty jsi nikdy žádnou chybu nenapsala viď.
@Malpigi Jo novou. Zkoušela sem i vyměnit jestli není vadnej kus ale dělá to furt. Vyzkoušela jsem jak gel tak i pěnu a dělá to furt. Mažu nějakým krémem na nohy, ale teď si nevzpomenu na název. ![]()