Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nikdy jsem neslyšela, že by se s tím nedalo kojit. Občas se mi to udělá, vymacknu, vydesinfikuju a kojim normálně. Nebo nechám být a natru mateřským mlékem, to hoji skvěle. Normálně bych kojila a neřešila, pokud by se z toho neudělala nejaka velká zapouzdrena boule plná hnisu, to je pak treba na chirurgický zákrok. Ale tohle je normálni hormonální záležitost.
No je to fakt hned pod dvorcem tak aby mimino něco nechytlo přímo do pusy když bude pit..četla jsem že je to vysoce infekční tak proto mě to vystrasilo :/ no zkusím zavolat na kožní jestli mi někdo po telefonu poradi co si na to koupit a jestli teda nekojit…mám to asi z vložek na kojení -maji takový ostrý kraj a končí většinou v tom místě tak se mi to asi za itilo
mám teď špatnou imunitu - kvasinky proto jdu na gyndu, jsem často nachlazená tak jestli to s tím nesouvisí všechno :/
Tak zkus zavolat na to kožní, tohle fakt nevím. Každopádně hodně odsávej, nebo přijdeš o mlíko.
Tak nakonec na gynde se na mě Dr podíval , prý je to ono, kojení se může, miminko je snad chráněné, mám to zalepené náplasti a betadine mast na to.snad se to zahojí! Jinak si mě doktoři předávali jak horký brambor (kožní, obvodak) , po telefonu by mi nikdo nic neřekl , kryjí se no :/ještě že jsem byla zrovna objednaná na tu gyndu
Prosim o radu, cca týden mám pod dvorcem červený flíček a dnes večer jsem ho blbec vymackla -tekla krev trošku a az nyní si čtu že je to jakýsi furunkl-nezit. co mám teď dělat?? Mám 4 měsíc Mimi a kojim. vydesinfikovala jsem to lihem a natřela framykoinem a zalepila náplasti, z prsa teď v noci kojit nebudu dám jen to druhé ale co pak, odsávačkou se mi to ještě zhorší ne?? Nebo odstrikat rucne jen do úlevy a kojit jen z druheho dokud se to nezahoji?? Moje kožní zítra neordinuje a zrovna jsem zítra ještě objednaná na gyndu tam mi ale asi nepomůžou co?? Díky za radu