Furunkl na prsu při kojení

Anonymní
28.3.19 23:40

Furunkl na prsu kojim!!

Prosim o radu, cca týden mám pod dvorcem červený flíček a dnes večer jsem ho blbec vymackla -tekla krev trošku a az nyní si čtu že je to jakýsi furunkl-nezit. co mám teď dělat?? Mám 4 měsíc Mimi a kojim. vydesinfikovala jsem to lihem a natřela framykoinem a zalepila náplasti, z prsa teď v noci kojit nebudu dám jen to druhé ale co pak, odsávačkou se mi to ještě zhorší ne?? Nebo odstrikat rucne jen do úlevy a kojit jen z druheho dokud se to nezahoji?? Moje kožní zítra neordinuje a zrovna jsem zítra ještě objednaná na gyndu tam mi ale asi nepomůžou co?? Díky za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
29.3.19 00:43

Nikdy jsem neslyšela, že by se s tím nedalo kojit. Občas se mi to udělá, vymacknu, vydesinfikuju a kojim normálně. Nebo nechám být a natru mateřským mlékem, to hoji skvěle. Normálně bych kojila a neřešila, pokud by se z toho neudělala nejaka velká zapouzdrena boule plná hnisu, to je pak treba na chirurgický zákrok. Ale tohle je normálni hormonální záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 05:39

No je to fakt hned pod dvorcem tak aby mimino něco nechytlo přímo do pusy když bude pit..četla jsem že je to vysoce infekční tak proto mě to vystrasilo :/ no zkusím zavolat na kožní jestli mi někdo po telefonu poradi co si na to koupit a jestli teda nekojit…mám to asi z vložek na kojení -maji takový ostrý kraj a končí většinou v tom místě tak se mi to asi za itilo :( mám teď špatnou imunitu - kvasinky proto jdu na gyndu, jsem často nachlazená tak jestli to s tím nesouvisí všechno :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.19 07:36

opravdu nikdo neví???

• Citovat
  • Upravit
788
29.3.19 08:39

Tak zkus zavolat na to kožní, tohle fakt nevím. Každopádně hodně odsávej, nebo přijdeš o mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 15:58

Tak nakonec na gynde se na mě Dr podíval , prý je to ono, kojení se může, miminko je snad chráněné, mám to zalepené náplasti a betadine mast na to.snad se to zahojí! Jinak si mě doktoři předávali jak horký brambor (kožní, obvodak) , po telefonu by mi nikdo nic neřekl , kryjí se no :/ještě že jsem byla zrovna objednaná na tu gyndu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová