Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mléko ho obsahuje také. Raději bych postupně snižovala množství sirupu v čaji, až si zvykne na neslazený, než zavádět UM.
Ahoj, nevim jak u 13mesicni ale me dr.rikala ze mam zkusit odsat a pokud odsaju min jak 50ml ze mam dokrmovat UM. Ale to byla mala jeste miminko. A tak jsem postupne uz kojit prestala. A myslim ze se nam oboum ulevilo, mala se poradne napapala a ja sem se prestala stresovat kojenim
@katyna1984 píše:
Mléko ho obsahuje také. Raději bych postupně snižovala množství sirupu v čaji, až si zvykne na neslazený, než zavádět UM.
My snižujeme sirupek porad, ale jakmile se to sniži na určitou hranici, odmítá a rozčiluje se ![]()
@Renca8 malému jsou skoro dva roky, stále ho v noci kojím, od narození byl kojen plně a přesto jsem nikdy neodstříkala víc, jak 10ml ![]()
Spousta lidi se tu v diskuzích rozčiluje, že se zpochybňují názory lékařů, ale tenhle je dle mého na odstřel a jak potom věřit pediatrovi, který hlásá do světa takové blbosti?
V tomhle věku už kojení nemá funkci nasytit, spíš uklidnit. Tak si to rozmysli, jestli chces kojit nebo dat UM. Mozna bude ze zacatku UM odmitat. Me se chytly deti az tak na 3-4 pokus. S flaskou nastal konec kojeni.
@katyna1984 píše:ano, to mě také napadlo
„@Renca8“:
Spousta lidi se tu v diskuzích rozčiluje, že se zpochybňují názory lékařů, ale tenhle je dle mého na odstřel a jak potom věřit pediatrovi, který hlásá do světa takové blbosti?