Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky synovi je teď 1.5 r
Chodí a běhá krásně
Minuly rok se mi roztrhl fusak do kočárku
Má cenu kupovat nový?
Nebo stačí jen kombinéza?
No já v tom věku využila fusak dost, ale syn se 90% času vozil v kočárku. Pokud už bude běhat a mít teplou kombinézu, je fusak zbytečný, stačí pak nějaká deka přes nohy, až by seděl.
Ja uz bych nekupovala, my uz jsme nemeli fusak ani letos v zime, to byl dceri rok a pul..stejne jsem ji porad tahala z kocaru do kocaru..
Já jsem fusak využívala teda dost. Ale i kombinézu, prostě dohromady. Fusak, v tom syn v kočárku seděl, a jinak měl na sobě v tom kočárku i kombinézu. V MHD jsem akorát rozepnula fusak. Už byl velký, aby byl ve fusaku až po krk, takže by mu jen fusak nestačil. Ale jen kombinéza obvykle taky nestačila, když seděl a nehýbal se.
Fusak už bych nekupovala. Do kočáru deku pod dítě a deku na přikrytí. Ale taky záleží, jestli chce chodit nebo je to spíš „kočárový povaleč“ ![]()
Já bych teda fusak pořídila. Když vezmu v úvahu že i mě je kolikrát v zimě “jen” v zimní bundě zima, deka fakt nějak nezahřeje. A co když usne? Koupila bych, zase takový prachy to nestojí. ![]()
Používala jsem takový „podzimní/jarní“ fusak a dítě bylo v kombinéze. Takhle mohl kdykoliv ven a běhat a když seděl, byl v teple.
Já bych fusak pořídila, jak píše @lailis bez pohybu je zima během chvilky. Navíc fusak dobře drží, kdežto deku jsem každou chvíli lovila ze země.
V 1,5 roce jsem ještě používala kočárek i fusak. U dětí narozených na jaře. U prcka narozeného v lednu už ne. Ale to bylo možná i tím, že nebyl důvod, lockdown, starší děti doma pořád, takže jsme s kočárkem neměli ani důvod někam chodit.
V roce u půl jsem přestala používat kočárek. Takže fusak by byl k ničemu. Asi záleží spíš na tom, jak moc máš aktivní dítě a baví ho sedět v kočárku.
@JanaDaR píše:
Existuje fusak na pětileté dítě?
Můžu se pro zajímavost zeptat, nač ho potřebuješ? Na sáně?
![]()