Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda jste využili podzimní fusak v hluboké korbě? A s kterou značkou máte dobrou zkušenost. Nebo stačí deka? Děkuji všem ![]()
Ano a na něj třeba deka. Já vlastně neměla naopak zimní. Chodila jsem na krátké procházky ovšem, myslím max hodina a půl.
Já ano, maximálně. Jak v hlubokým tak ve sporťáku, na 3 deti jeden a ten stejný a pořád vypadá jako nový. Emitex.
Ahoj, můžu naopak na podzim použít zimní, teplý, a do něj třeba míň obléknout? Případně o kolik míň?
@Asiina zimní fusak je na podzim moc teplý. Miminko v něm i v zimě může jezdit jen lehce oblečené (třeba v plyšovém overalu), to prostě nahrazuje zimní kombinézu. Jinak já podzimní fusak ani neměla, ale mám jarní děti, takže na podzim už šly do sporťáku a tam stačila deka a nánožník, na podzimní miminko bude k nezaplacení.
@Kriss Tina budu mít podzimní miminko, takže mám dokoupit i podzimní/jarní fusak? Nebo myslíš že bude stačit teplá deka a zapnutá korba? 🤔
@Asiina vzala bych ten fusak, kdyžtak ho vyuzijes i na jaře a pak prodáš dál. Je to pohodlnější než někam skládat deku.
Měla jsem ho a využívala hodně, do kočárku chlupatkový podšitý fleecem, do autosedačky fleecový Emitex. Ten budu využívat i letos do sporťáku, dítě se mi do něj ještě v pohodě vleze (říjnové miminko).
Podzimni fusak jsem nikdy nemela, ale mam ke sportaku kupovany „fusak“, co plnil fukci nanozniku, ale je normalne az pod zada a vrsek je odepinaci, ma to pripinaci fleesovou vlozku.
Takze jsem na podzim vozila v tom, s postupujici zimou pripnula dovnitr ten fleese a vrsek pripinala odepinala podle zimy.
V mrazech jsem dovnitr dala jeste pres dite deku.
V hluboke korbe tepla deka, dite v kombineze (abych ho mohla vyndavat na kojeni), pri vetsi zime jsem vymenila deku za zimni fusak.
Já podzimní neměla, dokud bylo teplo dávala jsem jen slabou nebo pak silnější deku a pak hned zimní fusak. Ale měli jsme fleesový Emitex, ten úplně extra teplý není. Teď se dělají takové ty huňaté péřové a v tom by se mimino na podzim asi upeklo.
Holky mám obě jarní, podzimní fusak jsem nepotřebovala. Vystačila jsem si s dekou. Měla jsem různé a kombinovala je. Vždy je oblékám jako cibulky, podle teploty odeberu nebo přidám vrstvu.
Zimní fusak mám nějakou méně známou značku, ale je akorát.