Fusak do Maxi-Cosi Mura

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1860
5.10.11 15:14

Fusak do Maxi-Cosi Mura

Majitelky Mury od Maxi-Cosi prosím jaký do ní máte zimní fusak, aby si rozuměl jak s korbičkou tak se sporťákem a tím jeho „Té“ madlem?
Za každý tip moc děkuji! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
5.10.11 20:45

Já jsem minulou zimu vozila syna v hluboké korbě a měla jsem ho ve fusaku Lodger a ještě navrch deku. Tuhle zimu budeme mít poprvé sporťák a Lodger mi připadá slabší (používám ho teď bez té vložky a je super do tohoto počasí) a ta chlupatá vložka v něm není po celé délce. Navíc jsem chtěla nějaký fusak, který by splňoval i funkci nánožníku, proto jsem si před 14 dny koupila fusak Kaiser Jooy, vypadá moc pěkně, ale odzkoušený ho zatím nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.10.11 22:31

já v ní měla taky lodgera, ale před těma velkýma mrazama jsem měnila kočár a pak jsem malou dávala do dvou fusaků protože se mi zdál málo teplej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.12.11 04:03

ahoj,mám mc muru 4 rok 2011 a koupila jsem originál nánožník do sportáku na zimu a na takový to podzimnía jarní počasí máme fusak od lodgru,ten je fajn i do korby.oboje je dost teplé a nánožník je fajn,že je jakoby pogumovaný…když sprchne a tak nemisím hned plačit s pláštěnkou.hodně lidí nadává,že je to drahý..no když di koupím drahej kočárek nemůžu počítat s tím že skompletovat ho abych zachovala značku bude levný.toto prostě nepochopím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.12.11 04:14

jo a výhoda fusaku od lodgru je že je i do autosedačky dobrej…vešel se nám všude i do vajíčka taky mc cabriofix až do 7 měsíce a to malá není zrovna hubenoučká.je to všestraně využitelný což je prima,ale nánožník má zase svoje klady když je dítko větší a chce více pohybu…nevím.pokud bych nechtěla utrácet asi bych zvolila emitex…myslím že je taky dobrej a na muru pasuje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
25.9.12 11:53

Tak zase po roce :D.. Ten nánožník origo, myslíte ten MC Nordic?
KOukala jsem na něj, ale zase mi přijde, že jak to není až pod hlavu, že je to blbý, nebo ne? A neklouže v kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
25.9.12 12:03

@Merule Já mám ušitý nánožník, je nepromokavý a na zimu budu kupovat fusak maxi cosi a na to nánožník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
25.9.12 13:00

No, tahle varianta mě také napadla :).. Ale stejně budu muset někam do krámu omrknout, jaké fusaky jsou vlastně k dispozici, takhle přes internet si to člověk těžko osahá :oops: A kde dá, prosím, nechat ušít nánožník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
25.9.12 13:13

@Merule Já ho mám od jedné paní z MMB, její nick je Natydom, kdyžtak mrkni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
25.9.12 13:25

@Katuskka Děkuju za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
17.12.12 09:00
@Katuskka píše:
@Merule Já ho mám od jedné paní z MMB, její nick je Natydom, kdyžtak mrkni ;)
:potlesk: :potlesk:
od této paní máme také nánožník a aktuálně čekáme na prodloužení boudičky a vyjedeme do ulic.. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
17.12.12 09:02

No a jinak jsem zrovna vcera zkousela nas fusak, jestli mi do sportaku u mury pujde..a jde.. :palec: mam aestehtic, to madylko tim fusakem normalne protahnu..stejnym stylem jako trebas protahuju pasy.. :palec: a je to.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
8.1.13 21:18

Tak pořídili nakonec fusak Emitex kombi a dá se tam krasne nainstalovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.6.14 13:19

Holky, a jak s řidítky řešíte příkrývání dekou na jaře a na podzim,
nebo prostě musím prcka víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...