Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Majitelky Mury od Maxi-Cosi prosím jaký do ní máte zimní fusak, aby si rozuměl jak s korbičkou tak se sporťákem a tím jeho „Té“ madlem?
Za každý tip moc děkuji! ![]()
Já jsem minulou zimu vozila syna v hluboké korbě a měla jsem ho ve fusaku Lodger a ještě navrch deku. Tuhle zimu budeme mít poprvé sporťák a Lodger mi připadá slabší (používám ho teď bez té vložky a je super do tohoto počasí) a ta chlupatá vložka v něm není po celé délce. Navíc jsem chtěla nějaký fusak, který by splňoval i funkci nánožníku, proto jsem si před 14 dny koupila fusak Kaiser Jooy, vypadá moc pěkně, ale odzkoušený ho zatím nemám.
já v ní měla taky lodgera, ale před těma velkýma mrazama jsem měnila kočár a pak jsem malou dávala do dvou fusaků protože se mi zdál málo teplej
ahoj,mám mc muru 4 rok 2011 a koupila jsem originál nánožník do sportáku na zimu a na takový to podzimnía jarní počasí máme fusak od lodgru,ten je fajn i do korby.oboje je dost teplé a nánožník je fajn,že je jakoby pogumovaný…když sprchne a tak nemisím hned plačit s pláštěnkou.hodně lidí nadává,že je to drahý..no když di koupím drahej kočárek nemůžu počítat s tím že skompletovat ho abych zachovala značku bude levný.toto prostě nepochopím. ![]()
jo a výhoda fusaku od lodgru je že je i do autosedačky dobrej…vešel se nám všude i do vajíčka taky mc cabriofix až do 7 měsíce a to malá není zrovna hubenoučká.je to všestraně využitelný což je prima,ale nánožník má zase svoje klady když je dítko větší a chce více pohybu…nevím.pokud bych nechtěla utrácet asi bych zvolila emitex…myslím že je taky dobrej a na muru pasuje dobře.
Tak zase po roce
.. Ten nánožník origo, myslíte ten MC Nordic?
KOukala jsem na něj, ale zase mi přijde, že jak to není až pod hlavu, že je to blbý, nebo ne? A neklouže v kočárku?
@Merule Já mám ušitý nánožník, je nepromokavý a na zimu budu kupovat fusak maxi cosi a na to nánožník ![]()
No, tahle varianta mě také napadla
.. Ale stejně budu muset někam do krámu omrknout, jaké fusaky jsou vlastně k dispozici, takhle přes internet si to člověk těžko osahá
A kde dá, prosím, nechat ušít nánožník?
@Merule Já ho mám od jedné paní z MMB, její nick je Natydom, kdyžtak mrkni ![]()
@Katuskka píše:
@Merule Já ho mám od jedné paní z MMB, její nick je Natydom, kdyžtak mrkni
No a jinak jsem zrovna vcera zkousela nas fusak, jestli mi do sportaku u mury pujde..a jde..
mam aestehtic, to madylko tim fusakem normalne protahnu..stejnym stylem jako trebas protahuju pasy..
a je to.. ![]()
Tak pořídili nakonec fusak Emitex kombi a dá se tam krasne nainstalovat ![]()
Holky, a jak s řidítky řešíte příkrývání dekou na jaře a na podzim,
nebo prostě musím prcka víc?