Váš první kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
4.10.11 17:35

Váš první kočárek

Ahoj holky, maminky, chtěla jsem se Vás zeptat jaký byl váš první kočárek co jste měli co se vám na něm líbilo? Jaký máte zrovna ted a co je u něho plus a mínus? A jaký kočárek by jste si přáli ale bude na ně nejsou finance nebo není pro Vás tak vhodný? Předem děkuji budu brát Vaše odpovědi jako inspiraci na co si dát pozor a takéé na pokochání co se Vám líbí. A jinak myslím jak hluboký kočárek tak sporták a gofky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51
4.10.11 17:47

Mě nejvíce vyhovuje asi Teutonia, zatím jsme jen v korbičce, sporťák bude na jaro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.10.11 17:53

mám easywalker duo spokojenost maximalní
golfky esprit sun duo, no jsou to golfky, nic extra proti nemam
icoo pocco city, mám ráda, ale obrubníky nemá rád kočár, nějak ho moc neumím řídit
nuna pepp, ty zbožňuju
kdybych měla ještě místo, tak koupím easywalker quatro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.10.11 17:53

Můj první kočárek vůbec byl Quinny speedi. kupovala jsem ho v srpnu 2007 a pořád ho mám 8-)
Byl to kočár, který jsem si vybrala, po dražším jsem netoužila. ukázalo se, že až na určité nedostatky (které má každý kočár nějaké..) je pro nás tím pravým.

co se mi na něm nelíbí je malá korba, nepolohování do lehu (u prvního mi to nevadilo, jen mladší chtěl pást koně, ale i on od 8m jezdí v kočáře ve stoje a tak je pro nás speedi zase jednička). no a bouda - moc nekryje dítě, je potřeba clona. prvnímu to bylo fuk, druhému už je to taky teď fuk.
prostě od nějakých 8měsíců věku dítěte je pro nás fakt jedničkou :palec:
používáme kočár především na výlety do terénu, takže oceňujeme lehkost, ovladatelnost a stabilitu, ruční brzdu, velká kola, pořádné pásy.
jezdit s ním každý den, asi bych tak happy nebyla (viz vyjmenované nedostatky).
teď na přechodné tři měsíce jsem koupila babyjogger city elite, který je výborným terénním sporťákem se vším pohodlím pro dítě (viz kategorie recenze..), neprodávám ho proto, že by byl špatný,ale proto, že mít dva stejné kočáry je i na mě moc :mrgreen: a manžel Quinny prostě nedá :mrgreen: a občas se poslouchat musí :mrgreen: :jazyk: .

Moje první golfky byl QUinny zapp /jako podvozek pod autosedačku/ a pak jsem vystřídala ještě chicco multiway, cybex ruby, a cybex callisto.
každé jsou jiné, tak nejde moc srovnávat.
jednoznačně nejvíc si užívám cybex callisto, od narození s vložnou taškou, jezdím denně, skládám, rasím, a pořád super, prostě jednička!
zapp byl super jako podvozek a pak jako utíkáček, ale na mě nízký. cybex ruby má 5kg, jednoduchoučký pro starší děti, super :palec:
nejhorší kočár, co jsem kdy měla, byl Chicco.

jezdila jsem s mraky dalších kočárků, ač nebyly moje, s dětmi, a bez nich, v terénu a ve městě. dost jsem jich viděla, oměřila a okoukala.. a teď je jen jeden, který bych toužila opravdu vyzkoušet - vlastnit. a to je babyjogger city mini GT. ještě se neprodává, je to letošní novinka, představená před týdnem v USA. jsou to golfky s malými nafukovacími koly (tedy přesněji, gelem plněnými koly). prostorné, 10kg, velký koš, obr bouda, super skládání. jen je mi jasné, jako v ČR nasadí cenu :zed: a pak mi není jasné, jak manželovi vysvětlím, že v 18m potřebuju nutně golfky s nafukovacími koly :mrgreen: mno, asi holt budem muset mít ještě jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

před rokem jsem ještě toužila po Quinny buzz s nafukovacím kolem, a jsem ráda, že jsem nakonec vybrala Cybex. pro našeho M. byl buzz nebyl, bohužel, ten sedák mu nevoní (zkoušela jsem to :mrgreen: ). škoda, V. ho miloval.. (v obchodech :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
4.10.11 17:56

První kočár jsem měla Roan Marita. Velký, klasický houpací, typ jako Inglesina. Poté sporťák jsem dokoupila X lander XA (novinka na trhu, tehdy). Pak byla dvojčata, to bylo Peg Pérego duette (za sebou, s volantem :-) ), ten bych neměnila a pořizovala znovu. Single bych si dnes koupila buď Gesslein Future (vyměňovací přední kola), nebo Maxi Cosi Mura 4. Pokud se zadaří čtvrté mimčo, bude to těžký rozhodování.
Při výběru je třeba se řídit svým životním stylem. Kde bydlíš? Hodně jezdíš autem, budeš často skládat? Jezdíš výtahem? MHD?? Do lesa, terénu?
Hodně jsme užili u dvojčat funkci naklapnutí autosedačky (té první) na podvozek, to určitě chci. Jinak chci skladný, ten Roan byl fajn na vožení, prostorný pro mimčo, ale na cestování autem a časté skládání nešikovný. Tak tolik ode mně.

• Citovat
  • Upravit
9454
4.10.11 18:11

takze..mela jsem firkon F uz nevim kolik..starsi kocar nafukovaci 4 kola…uz pred nama prezil leccos…prostornej…dobrej..jen hrooozne nizko rukojet..boleli me zada jak blazen a blbe resena brzda - kopala jsem do ni. pak trikolka patron..po jednom diteti totalne zrasena…misto aby jela tak plula..vyviklany pridelavani korbicky…des bes. pak reckej kocar Juniors…vypada dost dobre…ale nema pevny zada, nema vloznou tasku aby to bylo aspon trochu rovny…vsity popruhy ktery tlaci…a strasne malinkej pro dite! nic moc.
Mutsy urban rider - moje velka laska…nenasla sem chybu..jen snad ze je tezsi ale nic strasnyho. prezil jizdu po oranici, snih, v lese se s nim da jet lesem mimo cesty…proste tank co jsme potrebovali a navic krasnej! a je k nemu spousty doplnku k dokoupeni!
golfky Espiro - super lehky golfky! taktez sem zatim nenasla zadnou chybku.

Příspěvek upraven 04.10.11 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.10.11 18:12

Děkuji všem třem co jste mi sem zatím napsali zní to skvěle, Natašo pověz mi prosím tě na kolik tě vyšel babyjogger máš asi ten stěmi většími koly vid? tak já jsem se snad teda už definitivně rozhodla pro Abc design viper 3s který se mi strašně zalíbil hlavně nafukovací kola a jinak on sám celkově a taky hlavně ta cena že je levný … Mě se líbí celkem jak jsi zmínila babyjogger elite mini nebo jak se jsmenuje má ty kolečka menší ale cenu si ted nevybavím ten by se mi líbil vlastně pro mimčo až bude větší aby jsem střídala s abc a vlastně bud golfáčem nebo lehčím sportákem jinak mě zaujala i nuna ale u té si stále nejsem jistá ale také moc u ní pak uvažuji :) Bydlím ve vesnici tedy spíše takové té obci takové menší městečko je jen 1,5 km takže využívám občas autobus auto zatím ne nemám totiž zatím… a jinak hlavně procházky lesík polní ale né až tak cesta prostě hlavně asi více silnice, co myslíte udělám s tímhle dobře? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
4.10.11 18:17

Můj první kočárek byl Tako.Koupený v 6/2005.
Používám ho stále a vozím v něm mé třetí dítě.Dosud jsme neměli jediný problém.Vždycky ho jen vyperu a jezdíme dál.Sice na přepravu není nejlehčí a nejskladnější ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27001
4.10.11 18:20

první Aro zipper dobrý kombajn do zimy:))Na druhého jsem si vybraa firkona a jsem spokojená nenašla sjem jediný minus :mrgreen: sporták na prvního babypoint tramp nebyl špatnej,golfky mooc v tom jezdí ted i druhej sporták firko mám zas až na zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.10.11 18:21

nad viperem trojkolovym jsem taky uvazovala…je krasnej..jen ta vaha 17kg me teda hodne odradila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
4.10.11 18:27

Mám Tako Jumper X trojkombinaci a supr :palec: Teď zrovna používám sportovní verzi. Nevýhoda je teda váha, váží 15kg, takže jsme pořídili lehké golfky Babydesin Tiny a taky spokojenost, hlavně do auta.
A předpokládám, že nám tyhle kočáry vydrží i na další děti, takže už nebudem muset nic pořizovat
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.10.11 18:31

Trojkolka Jané :palec: Je skvělej, mám ho i na druhýho prcka.

Mám i golfky Jané, ale ty mě moc nenadchly. Takže je mám jen na delší cestování - jsou menší do kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.10.11 18:41

První jsem měla Deltim Fokus - moc hezký a pohodlný kočárek, lehoučký a byla jsem spokojená, jenže se rozbil, tak jsem koupila V Travel a to je masakr, jak je odpruženej.. Maminky mě zastavují cože to mám za kočárek že v životě neviděly žádnej tak pérovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
4.10.11 18:48

na prvni jsem měla espiro atlantic,krásna oranžova barva.v tu dobu to tu byla novinka a byl nadherny.ted tu těch polských kočáru jezdi mraky a už jsem ho nechtěla.jinak,ale byl vyborny.jedina vada nešel sportak v proti směr.

ted mam mamas a papas sporták solo,korba urbo.jsem zatim naprosto nadšena.korba je hluboka,vypadala mala,ale muj maličkej se tam ještě v 6 měsicich vejde,on je totiž velikanskej,vypada tak na 9 m :mrgreen: jen jsme vyndali zmenšovaci vložku.sportak už taky střidame,když se mu nechce spinkat tak si v něm krasně lebedí.je strašně lehky,skvěle se s nim jezdi.korbičky pehodim strašně jednoduše.sporták jde proti směru.zatim sama plus.cena byla vyšší,ale ja jsem s tim počitala.ještě si chci koupit mutsy transporter a pak nějake golfky.manžel je už zpracovany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.10.11 18:56

Jé pravda že u viper je opravdu těžší váha ale myslím si že mi až tak moc vadit nebude, musím říct že jsem od známých a kamarádek měla půjčených na projíždku hodně kočárku a proto jsem názoru že u mě by nějaký polský kočárek jako je např. Tako, Espiro atd.. neuspěly třeba většině maminkám vyhovují ale mě s eprostě nelíbí a hlavně někdy nepraktičnost hodně umělotina, ale jak říkám je to můj názor..a jaké mi ještě dáte typy na golfky nebo lehčí sporták kromě mých favoritů? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí