Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nataša píše:Barča K píše:baby jogger city elite, co má nejdelší zádovku co znám, jí má 51cm a je to fakt hodně dlouhá zádovka. 65 to mít nemůže.. většina kočárů, i sporťáků typu slalom má 45-46cm.,.,
podle mě to tak bude že zádová opěrka bude mít okolo 65 cm protože když si všimnu tak je to vlastně spíše takový sporták
Přesně tak, můj Slalom taky nějakých 45 cm měl, jsem to měřila před půlrokem, teď se mi nechce, ale mělo by to odpovídat.
A to je teda fakt prostorný sed pro dítě!
Jé pravda že koukám hodně dopředu ale myslím si že je to celkem dobře když tu některý maminky vidím jak píšou jak jsou hotový a tak, určitě to pak ještě až bude mimčo tak 10× proberu jestli opravdu tenko kočárek nebo jiný ale myslím že ted jsem celkem dost rozhodnutá ![]()
Na syna: Inglesina magnum 2004 - jezdili jsme 9 měsíců, super kočárek,houpací,prostorný,lehoučký.pak x lander XA 2007 taky super,seděl mi po všech stránkách,pak golfky cam flip 2009 - měli jsme jen na popojížděčky,nic extra
na dceru: inglesina magnum 2006- jezdili jsme 3 měsíce a koupila jsem si Mutsy UR 2009 jako hluboký super,sporťák taky fajn,ale štvalo mě nandávání a sundávání toho nákupního košíku a že se musel kočár vozit v autě jako 2 díly a taky se mi zdál nějaký těžký,takže jsem prodala a koupila x lander 2010 má nově super vychytávku s prodloužením boudy ale to je tak vše,zdá se mi,že starší kolekce byly lepší,měla jsem ho rovný měsíc a šel a nyní mám jané slalom 2008 a ten je naprosto super,zatím vyhovuje moc
a ještě máme golfáče nuna peep 2011 a to je lahůdka ![]()
Ahoj holky, můžu vás poprosit o radu ohledně kočárků? Líbí se mi kočárek X-Lander X3 ale kamarádka říkala, že má prý malou korbičku. A vzhledem k tomu, že se dítko narodí v květnu, tak prý by se na zimu do korbičky už nevešel. Líbí se nám kočárky klasika. Je mi jedno jestli dvoj nebo tříkombinace s autosedačkou. Ale měl by mít všechna 4 kolečka stejně velká, nejlépe neotočná, nafukovací s kuličkovými ložisky. A hlavně prostornou korbičku. Docela se nám líbí i Hoco Zephir, ale ten se prodává bez jakékoliv výbavičky ke kočárku a korbička taky nevypadá uplně největší. Neznáte některá kočárky Sojan? Sojan infinity taky nevypadá špatně. Ale nikdo nezná a bez recenze nebo doporučení se mi taky nechce kupovat neznámé. Nebo kdybyste mohly doporučit nějakou čtyřkolku z vaší zkušenosti, budu moc ráda. Děkuju! ![]()
My máme trojkombinace Neonato Synchro Sport, v hluboké korbičce jsme jezdili asi do roka a pak jsem ho předělala na sporták
Pak jsem koupila golfky Nuna Pepp 2011 a jezdíme s ním doted, pt je skladnější a lehčí ![]()
Ahoj tak první musím říct že zkušenost nemám myslím osobní stěmi co ti napíšu a ano stím x landerem,. Tady ti aspon vypíšu některé které by se ti snad mohli líbit nebo tě aspon trochu zaujmou. Jako úplně klasický mě napadá Dema Pure, dále co je si myslím dost vychvalovaná tak I´coo peak 4 air, Gesslein F6 který má kolečka včechny čtyře a i stejně veliká ale k tomu ještě menší, Gesslein M3. Tak snad jsem pomohla trošku s výběrem ![]()
Mám obavy, že valná většina klasických kočárků nemá ložisková kolečka. Setkala jsem se s tím akorát u gessleinů
.
XlanderX3 je pěkný, není ale moc odpružený. žádný Xlander není
jsou docela tvrdé.
korbičky jsou malé, to je pravda, ale kočár má celkem slušný leh a v zimě to podle mého nevadí, radši bych dítě přendavala z korby v zimě, než na léto, to si většinou chtějí hrát na bříšku, v zimě holt fusak a konec.
řešením by mohla být inglesina magnum, tam bys mohla vozit protisměru jízdy až do jara. ale kočár není moc dobrý, když je dítě těžké a když už pak obratíš do posměru, to houpání fakt překáží. ale tak do toho roka super
![]()
Hoco jsou fajn kočáry, Hoco zaphir je kombinace s vložnou taškou, takže máš přeci všechno, co potřebuješ. když dítě vyroste, stačí vyndat tašku, a je to, na některé se dá sehnat i zábrana - prodloužení - udělá se z kočáru vlastně zas trochu hluboký, no, myslím tohle: http://www.depemo.cz/…ouzeni-luzka
jakou výbavičku ke kočárku bys chtěla? přebalovací orig. tašky jsou většinou hrozné, dá se v DM drogerii koupit za 590 nebo tak pěkná taška, i s nějakou výbavičkou, je fkat pěkná.. nebo emitex prodává, nebo já třeba vozím veliké kabelky, je mi to milejší..
a taky třeba je výbava velká http://www.kocarky.cz/…-zaphir.html i taška na rukojeť tam je!
Barča K píše:
Jé pravda že koukám hodně dopředu ale myslím si že je to celkem dobře když tu některý maminky vidím jak píšou jak jsou hotový a tak, určitě to pak ještě až bude mimčo tak 10× proberu jestli opravdu tenko kočárek nebo jiný ale myslím že ted jsem celkem dost rozhodnutá
Barco nenech se zvyklat
ja vybirala kocarek uz cca 4 roky zpatky a mala se narodila teprv ted
cetla jsem vsechny mozny recenze a musim rict, ze jsem se dostala do obrazu a poradila dost znamym okolo ten pravy kocar
muj favorit byl vzdycky concord fusion a taky jsem ho poridila, zatim jsem spokojena, zvladnem i teren a brusle, sice samo hrka, ale mala to ma rada ![]()
takze pekne vybirej, minimalne se ti ten prehled bude hodit ![]()
No tak aspon si nepřipadám jak nejaký blbec když koukám takle hodně dopředu
určitě souhlasím také jsem celkem pár známým poradila a jsou spokojeni záleží hodně na tom co člověk od kočárku očekává a stále jsem rozhodnutá pro ten samý Abc design ![]()
Já vybírála sporťák ještě než se malá narodila
, manžel už ze mně byl na prášky, protože jsem svoje rozhodnutí měnila jako ponožky. Ale nakonec jsem spokojená, kdyby byla ta bouda jako u toho baby joggera, tak bych byla 100%, ale každej kočárek má svoje mouchy.
klííd, já vybírám kočárek každou chvíli ![]()
vybírala jsem s kamarádkou co má o 7m starší dítě něž je můj starší, pak na něj, a pak prakticky pořád nějaký ![]()
holt chlapi vybírají auta, my máme jiné mercedesy
já nevím, co jim na tom tak vadí
vždyť s tím kočárem strávíme den co den minimálně rok a půl, tak musí být podle našich představ. a v dnešní nabídce to není snadné..
Barča K píše:
No tak aspon si nepřipadám jak nejaký blbec když koukám takle hodně dopředuurčitě souhlasím také jsem celkem pár známým poradila a jsou spokojeni záleží hodně na tom co člověk od kočárku očekává a stále jsem rozhodnutá pro ten samý Abc design
Teď se sem dostávám, jejda určitě jsem to nemyslela ve zlým, že koukáš moc dopředu, to ne, náhodou je super, že tě to zajímá a věnuješ se tomu
Já jsem to jenom (hloupě) podle sebe soudila, protože ty kočárky, co se mi líbily na začátku těhu, se mi pak ke konci vůbec nelíbily a vybrala jsem si pak zas něco jiného, než co jsem chtěla
ale byla a jsem spokojena ![]()
Nataša píše:
klííd, já vybírám kočárek každou chvíli
vybírala jsem s kamarádkou co má o 7m starší dítě něž je můj starší, pak na něj, a pak prakticky pořád nějaký
holt chlapi vybírají auta, my máme jiné mercedesy![]()
já nevím, co jim na tom tak vadí
![]()
vždyť s tím kočárem strávíme den co den minimálně rok a půl, tak musí být podle našich představ. a v dnešní nabídce to není snadné..
Přesně tak a proč taky nemít i víc kočárků! A představte si, stejně tak, jako fungujou půjčovny aut, mezi ženskýma jsou půjčovny kočárků
Teď cestuju na SK a jedu sama s dětma, tak jsem rozhlásila, že kočárek neberu, musí stačit manduca, no a už se nabídla kamarádka, že mi na tu dobu kočárek půjčí ![]()
Také to ode mne nemělo vyznít nějak špatně, je fakt každý určitě ještě zváží kočárek než porodí ale já si myslím že jsem a budu snad dobře rozhodnutá a zůstanu u toho stále ![]()