Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@adelina3 píše:
@Teva
Ja jsem třeba spokojena nebyla
Mela jsem na miminko do korby lodger a pak do sporťáku Kaiser
a co ti na něm vadilo? koukám taktéž po zimním fusaku do sporťáku, tak sháním info ![]()
My jsme koupili hned od narození Emitex 3v1 a jsme max. spokojení!
@Teva Dita angel outlast fusak exclusive. Je mnohem lehčí a příjemnější než emitex.
@marrlinka
Mně nevyhovovalo zapínání na bocích. Lépe se mi manipulovalo s tím co ma zip uprostřed.
Vzadu mel i úchyty které se přichytily na kočárek a neklouzal dolů a ještě mel zadní vnější stranu proti skluzovou.
Emitex jsem mela na prvního syna a už bych jej nekoupila.
Ale samozřejmne každému vyhovuje něco jiného.
Doporučila bych vyzkoušet…třeba na nějakém veletrhu nebo v krame kde jich mají více.
![]()
@adelina3 takze Kaiser ma jeste navic uchyty, jo? Tak tos mi pomohma zuzit vyber fusaku. Zacnu okoukavat, kde maji Kaisery. Jen jeste technicka - je zasadni rozdil mezi Kaiserem za 1300 a za 2500?
@marrlinka
Jj ma úchyty
a rozdíl myslím bude výplň fusaku..Já měla ten tedy ten levnější a v pohodě vždycky byl malej teploučkej a na horách a v -15 ![]()
@adelina3 myslela jsem si to, taky poridim spis ten levnejsi. Bydlim ve meste a v minus dvaceti ven stejne nepujdem
jeste se zeptam - kdyz jsi mela fusak pridelany za ty uchyty, nemely tendenci se z toho fusaku vyrvat, parat, atp.?
@adelina3 ahoj, tak konečně nadešel čas objednání fusaku. Koukám na Kaiser, o kterém jsme si tu v létě psaly. Mohla bys mi prosím napsat, jaký přesně jsi měla? Už jsem proklikala snad všechny, ale úchyty proti sklouznutí nevidím nikde, jen protiskluzovou gumu ![]()
@marrlinka
Byl to Kaiser Joy ma nahoře takovou šňůrku
za ty se to přidělá
@adelina3 aha, ja prave myslela, ze ma uchyty pod zadkem :/
@marrlinka
Tak pod zadkem ma klasiky díry na pásy co jsou v kočárku
Ahoj, asi se to už zde psalo, možná vícekrát a i v jiných diskuzich, ale snad někdo odpoví a nebudete se zlobit, ze už po několikáté. Mam holčičku 15 měs., už ve sportaku cybex Priam. Jen se ptám, stačí opravdu jen fusak? Nánoznik nemám k tomu a přijde mi to ve velké zimě -2 - 5 ze je to nic, ale možná jen dojem. Mam překrývat jeste dekou? Když je zima malou oblecu body dl rukáv tepla mikca perova bunda, to když je vzhůru, nespi a ma pultelicka venku, dole punčochy a tepláky a na nozky takové teple navleky. Radte díky
@Bambulka1983 ahoj, zalezi jaky mas fusak, ja mam fakt teply, naducany, zn. Petite cherie - takovy jako tady v linku https://aukro.cz/…e-6957361172 a je perfektni. V obleceni jak popisujes by ji v tomhle fusaku rozhodne zima nebyla, spis by se mohla potit. Deka je zbytecna, nanoznik davam jen kdyz prsi, pze muj syn nesnese kdyz je na kocarku ta folie…
@keirinka píše:Děkuji za odpověď, mam elodie detail, jako studena nikdy nebyla ani prehrata ani spocena, tak teploucko akorát jen si říkám, ze přes zip asi taky něco foukne a přijde mi ta spodní část fusaku trochu tenčí, tak jen to jsem měla obavu zda zespodu nemůže prostydnou na nohy a zadek.
@Bambulka1983 ahoj, zalezi jaky mas fusak, ja mam fakt teply, naducany, zn. Petite cherie - takovy jako tady v linku https://aukro.cz/…e-6957361172 a je perfektni. V obleceni jak popisujes by ji v tomhle fusaku rozhodne zima nebyla, spis by se mohla potit. Deka je zbytecna, nanoznik davam jen kdyz prsi, pze muj syn nesnese kdyz je na kocarku ta folie…