Pořídit nebo nepořídit fusak do sporťáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
28.8.14 11:03
@adelina3 píše:
@Teva
Ja jsem třeba spokojena nebyla :nevim:
Mela jsem na miminko do korby lodger a pak do sporťáku Kaiser :mavam:

a co ti na něm vadilo? koukám taktéž po zimním fusaku do sporťáku, tak sháním info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
28.8.14 11:40

My jsme koupili hned od narození Emitex 3v1 a jsme max. spokojení!

• Citovat
  • Upravit
1437
28.8.14 11:41

@Teva Dita angel outlast fusak exclusive. Je mnohem lehčí a příjemnější než emitex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
28.8.14 15:39

@marrlinka
Mně nevyhovovalo zapínání na bocích. Lépe se mi manipulovalo s tím co ma zip uprostřed.
Vzadu mel i úchyty které se přichytily na kočárek a neklouzal dolů a ještě mel zadní vnější stranu proti skluzovou.
Emitex jsem mela na prvního syna a už bych jej nekoupila.
Ale samozřejmne každému vyhovuje něco jiného.
Doporučila bych vyzkoušet…třeba na nějakém veletrhu nebo v krame kde jich mají více.
:kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
28.8.14 20:50

@adelina3 takze Kaiser ma jeste navic uchyty, jo? Tak tos mi pomohma zuzit vyber fusaku. Zacnu okoukavat, kde maji Kaisery. Jen jeste technicka - je zasadni rozdil mezi Kaiserem za 1300 a za 2500?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
29.8.14 00:59

@marrlinka
Jj ma úchyty :mrgreen: a rozdíl myslím bude výplň fusaku..Já měla ten tedy ten levnější a v pohodě vždycky byl malej teploučkej a na horách a v -15 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
29.8.14 07:54

@adelina3 myslela jsem si to, taky poridim spis ten levnejsi. Bydlim ve meste a v minus dvaceti ven stejne nepujdem :nevim: jeste se zeptam - kdyz jsi mela fusak pridelany za ty uchyty, nemely tendenci se z toho fusaku vyrvat, parat, atp.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.10.14 19:19

@adelina3 ahoj, tak konečně nadešel čas objednání fusaku. Koukám na Kaiser, o kterém jsme si tu v létě psaly. Mohla bys mi prosím napsat, jaký přesně jsi měla? Už jsem proklikala snad všechny, ale úchyty proti sklouznutí nevidím nikde, jen protiskluzovou gumu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
26.10.14 19:29

Kaiser péřový. Skvělý, doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
1075
26.10.14 19:59

@marrlinka
Byl to Kaiser Joy ma nahoře takovou šňůrku :mrgreen: za ty se to přidělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.10.14 20:06

@adelina3 aha, ja prave myslela, ze ma uchyty pod zadkem :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
26.10.14 20:15

@marrlinka
Tak pod zadkem ma klasiky díry na pásy co jsou v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 13:33

Ahoj, asi se to už zde psalo, možná vícekrát a i v jiných diskuzich, ale snad někdo odpoví a nebudete se zlobit, ze už po několikáté. Mam holčičku 15 měs., už ve sportaku cybex Priam. Jen se ptám, stačí opravdu jen fusak? Nánoznik nemám k tomu a přijde mi to ve velké zimě -2 - 5 ze je to nic, ale možná jen dojem. Mam překrývat jeste dekou? Když je zima malou oblecu body dl rukáv tepla mikca perova bunda, to když je vzhůru, nespi a ma pultelicka venku, dole punčochy a tepláky a na nozky takové teple navleky. Radte díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
11.1.21 13:41

@Bambulka1983 ahoj, zalezi jaky mas fusak, ja mam fakt teply, naducany, zn. Petite cherie - takovy jako tady v linku https://aukro.cz/…e-6957361172 a je perfektni. V obleceni jak popisujes by ji v tomhle fusaku rozhodne zima nebyla, spis by se mohla potit. Deka je zbytecna, nanoznik davam jen kdyz prsi, pze muj syn nesnese kdyz je na kocarku ta folie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 13:52
@keirinka píše:
@Bambulka1983 ahoj, zalezi jaky mas fusak, ja mam fakt teply, naducany, zn. Petite cherie - takovy jako tady v linku https://aukro.cz/…e-6957361172 a je perfektni. V obleceni jak popisujes by ji v tomhle fusaku rozhodne zima nebyla, spis by se mohla potit. Deka je zbytecna, nanoznik davam jen kdyz prsi, pze muj syn nesnese kdyz je na kocarku ta folie…
Děkuji za odpověď, mam elodie detail, jako studena nikdy nebyla ani prehrata ani spocena, tak teploucko akorát jen si říkám, ze přes zip asi taky něco foukne a přijde mi ta spodní část fusaku trochu tenčí, tak jen to jsem měla obavu zda zespodu nemůže prostydnou na nohy a zadek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí