Pořídit nebo nepořídit fusak do sporťáku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
24.11.08 09:58

Fusak do sporťáku

Ahoj, s nadcházející zimou mě napadlo, že bych asi do sporťáku měla pořídit fusak, ale tak přemýšlím, jestli to má vůbec význam, jestli to není zbytečné? Přeci jen to není malá částka a nerada bych, aby nám pak ležel ve skříni. Máme už nánožník od emitexu, i když ten asi určitě není tak teplý jako fusak. Když bude vyloženě mráz, tak asi nikam jezdit stejně nebudeme, pak taky bude oblečený třeba do kombinézky… prosím maminky, co máte zkušenosti, poraďte! Za příspěvky všem moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
24.11.08 10:04

Miklis my jsme fusak měli a máme, využili jsme maximálně a ještě určitě využijeme. Chápu, že to není malá investice, ale ten Emitexový fusak 3v1 je k nezaplacení!
Takže za sebe říkám ano ano ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
24.11.08 10:31

Také si to bez fusaku nedokážu vůbec představit (Emitex Combi :lol: ), a to i hodně jezdím autem, takže nejsme pořád v kočárku. Využíváme hodně každou zimu, i když není zrovna 10st pod nulou-míň oblíkám a nemám strach, že by malá nastydla. Navíc se dá pak určitě hezky prodat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.11.08 10:42

Ahoj, taky hlasuju pro Emitex 3v1 :lol: Fakt jsme ho vyuzili bohatě. Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.11.08 11:35

Tak jste mě přesvědčily, jdu do něj!!! :lol:
Díky moc za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
24.11.08 16:38

Hola,
jestli si jeste nekoupila, zkus kouknout na http://www.aesthetic.eu na fusak 3v1
mam i emitex a kvalitou se nedaji srovnat, horsi je cena :roll: , ale zase ho potom vyborne prodas, jelikoz je jich nedostatek.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.11.08 14:33

Ja mam Aesthetiky rovnou dva - jeden ten klasika 3v1 po prvni dceri a druhy ten mensi do autosedacky a korbicky jsem ted koupila pro 5ti mesicni.

Pro 10ti mesicniho prcka ho sakra vyuzijes, my ten 3v1 pouzivali jeste do golfek Zapp v dcerinejch dvou a pul letech…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.11.08 14:35

zase 2×

• Citovat
  • Upravit
10482
2.2.09 17:19

taky myslím, že fusak je k nezaplacení! my máme teďka quinny speedi orig., naprosto dokonalý, vypadá, že je tenký, ale teď jak byly mrazy k -10° C, opravdu se osvědčil. Vojta měl jen tenounké rukavice, ruce schované ve fusaku a byl teplounký! využijeme i do zappek.

ale jak psaly holky, emitex 3v1 udělá hodně parády. a dá se sehnat levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
28.8.14 10:37

Fusak do sporťáku

Ahoj, obnovuji diskusi. Syn bude mít letos v zimě rok a budeme muset koupit nový fusak do sporťáku (do korby jsme měli klasického beránka bez děr). Mohly/i byste mi poradit, který fusak se Vám osvědčil? Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.8.14 10:41

Emitex combi 3v1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
28.8.14 10:46

@smudlik.esta děkuji. Asi o něm budu uvažovat. Vypadá to, že i po těch letech je diskuse aktuální a tato značka vítězí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
28.8.14 10:57

@Teva
Ja jsem třeba spokojena nebyla :nevim:
Mela jsem na miminko do korby lodger a pak do sporťáku Kaiser :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
28.8.14 10:57

@Teva Já na prvního měla Fusak quinny speedi, kde mě štvalo, že nemá vyztužené místo na nožičky, takže dát do toho dítě v botách = fusak se rovnou mohl prát.
Takže já jsem do starého beránka vyřízla díry, obšila je a bylo to :palec:

Teď na druhé mám objednanou klasiku - Emitex 3v1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
28.8.14 11:03

@adelina3 a s čím jsi nebyla spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie