Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, mám téměř 4 měsíční miminko, teď budeme kupovat novej fusak a kombinézku, chci Elodie details, ale nevím, jak moc hřeje, takže co pod něj? Stačí nějaká kombinéza chlupatka, taková ta podzimní nebo něco teplejšího? Zase nechci, aby se mi v něm malej uvařil. Díky
Já jsem v úplné zimě dávala malému zimní kombinézku, ale to měl už rok a seděl. Záleží jakou máte korbu ![]()
Jinak super volba, je úžasně teplý, měkký a pohodlný ![]()
Podle mě to poznáš až ti přijde a budeš se řídit zdravým rozumem
Já už zpětně vím, že starší jsem navlíkala zbytečně moc. Mám fusak Emitex a hodně jsem ji do toho oblíkala. Viděla bych to podle počasí na obyčejnější nebo teplejší overálek + obyčejnější nebo teplejší deku. Já první po overal oblíkala ještě asi 3 vrstvy
(body, dupačky, tričko a ještě mikinu), mladší jen slabší mikinku
A radši jsem zabubala do deky. Ale jestli bude zima, jaká zatím je, tak bude fusak až až ![]()
Úžasný teplý fusak to je. Malá měla rok v lednu, jezdila v něm od října a vždy měla zimní bundu a na nohách buď jen punčochy nebo ještě na ně legíny, ale byla vždy krásně teplá. i v mrazu. žádnou deku navíc nebo nánožník už jsem nedávala. fakt na něj nedám dopustit. ![]()
@BlueFairy My máme Joolz, zatím je v hluboké korbě, ale myslím, že během února budeme dávat sporťák, malej je hodně velikej. Teď máme fusak od Wallaboo, je do 12 m, ale je tam fakt hodně namačkanej a už chci pořídit fusak rovnou i do sporťáku a orig. Joolz se mi nelíbí. No asi pořídíme tu kombinézu chlupatku a kdyžtak přihodím deku, když budou velké mrazy ![]()
@Aries6 Díky za odpověď. No já měla první dítko na jaře, tak to bylo super s tím oblíkáním, žádné fusaky apod ![]()
@luca241 Děkuji za odpověď. No nad zimní bundou jsem taky přemýšlela, tak možná pořídíme i zimní bundu a i slabší kombinézku a budu střídat dle počasí.
Ahoj holky, chci trošku obnovit téma. Mám 3 měsíční miminko a pořídila jsem mu na zimu fusak od elodie. Chtěla jsem se zeptat v kolika stupních cca fusak vytáhněte a jak do něj děti oblékate? Bude ještě v hluboké korbě aspoň do prosince. Díky za každou radu