Fusak Emitex

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4498
6.11.09 11:12

Taky bych k tomu brala návod - měla jsem fusak kol. 07 a tam ten přehoz byl na gumu a bylo to tak i logičtější…teĎ mám kol. 08 a přehoz je vskutku jiný - jen plachetka se zdrhovadli. …Tak se nechám inspirovat, mám též X-landera, zatím korbičku, ale s fusakem se tam již syn nevleze,takže až opravdu přituhne, musíme vytáhnout sporťák :palec: =

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.09 11:21

Holky s x-landerem nemusíte mít strach, mám tam na malého i tu prodlouženou verzi a přes to nánožník.

• Citovat
  • Upravit
6153
6.11.09 12:40

:lol: Taky mám xlandera a na ty nánožníky bacha, třeba kol. 2006 a 2007 je má myslím menší než 2008, takže nemusí platit, že když někdo nánožník nasadí, druhej nasadí taky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.09 18:00

vážně jsou menší? To jsem nevěděla, já mám kolekci 2008

• Citovat
  • Upravit
6153
6.11.09 20:59

Jo jo, 2007 byl malinkej hrozně, 2008 už se polepšili a je větší. Jsem ráda, že to máš odzkoušený na 2008, taky ho mám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
8.11.09 17:26

Jojo původně sem chtěla čekat na kolekci 2009, ale nevydržela sem a nakonec sem ráda, protože kromě koleček a barvy mi ty kočárky přijdou úplně stejný.
a nový kolečka si můžeš kdykoliv objednat

• Citovat
  • Upravit
2072
12.12.09 21:03

ahoj potřebuji radu mám Fusak Emitex Combi Exklusive 2 v 1 a kočárek x-lander a nevim kam dát nebo spíš kudy protáhnout ty boční pásy nevíte :nevim: Poradí někdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
29.11.11 20:23

Holky, děkuju za rady. Nějak jsme to vymysleli a fusak se nám podařilo připevnit za dvě karabinky, který jsou vrchní části fusaku. Ty karabinky jsme protáhli pod vrchní částí zádové opěrky a karabinky zacvakly. Nevím, jestli to je správně, ale každopádně to drží a to je hlavní. :pankac: A nánožník k tomu zatím nepoužíváme, fusak stačí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
29.11.11 20:26

Myšinka: Ty boční pásy se protahují otvory přímo ve fusaku, které je potřeba prostřihnout, stejně jako ty svislé popruhy. Vše je tam od výrobce nachystané a oentlované, aby se to po prostřižení nepáralo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
12.4.12 14:21

Ahoj maminky, koupila jsem fusak Emitex a jsem z toho teda jelen, nebo už mi to vážně nemyslí nebo mám vadnej kus. Jsou tam naznačený otvory, kterými by se dal fusak přidělat do kočárku, ale ty otvory jsou zašitý. Je to chyba nebo se to má nějak prostřihnout? děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.4.12 14:22

Prostřihnout :-).
Je to zašité proto,že ne každý potřebuje tento fusák do autosedačky či sporťáku. Záleží na mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
13.4.12 20:01

Děkuju, prostřihnuto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.11.12 22:09

Jak upevnit gumičky jsem nezkoušela. Mě by prozatím stačilo, jak dát do kočáru fusak a dítě tak, aby přes dítě ještě šly upevnit kšandy. Šlo to špatně u podzimního, u tohohle to nechci vidět.
Jo, není někde na netu celkově navod na emitex fusak combi 2 v 1 zimni? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
14.11.12 22:12

Tak já mám ten combi myslím, ten s možností zkrácení na malé mimi, a žádný problém s ním nemám. Má to všude díry na postřižení, a upevnit do kočárku jde bezvadně a drží jako přibitej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.11.12 22:16

@tasa @loka taky ho mám, kupovala jsem ho v roce 2011, s tou vločkou.
S kšírama nemám problém, jsou tam ty otvory, jak říká loka. Akorát jak je dítě větší, tak už tolik nedrží na místě a začínají mě štvát ty zipy! Jsou hrozně velký a blbě se mi s nima manipuluje…
Jo a dnes bych nevybrala světle růžovej vnitřek, to byl ale blbej nápad! ted to musím docela často prát jak je malá větší, pořád je to upatlaný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4