Fusak Emitex

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
barlaz
5.11.09 21:11

Fusak emitex

Holky koupila jsem fusak letošní kolekci, ale absolutně nechápu na co je tam vzadu taková jako kapsa. Na kočár se zavěsit nedá? Na co to je?? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2923
5.11.09 21:19

Mám emitex lehce staršího data, ale asi máš na mysli to, co se navleče na sporťák, aby fusak nesklouzával dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
5.11.09 21:28

No právě ono se to navléct nedá. Já to nechápu, nebo jak? Nemá to žádný otvor.

• Citovat
  • Upravit
6153
5.11.09 22:37

Taky vlastním, starší kolekci…
Na co otvor? Né navléct… To nasadíš na vršek sporťáku, jako třeba kapucu na hlavu. Bude to tam držet a nebude ti fusak sklouzávat dolů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.11.09 23:29

ono v těch nových kolekcích, tuším od 08 je to jinak, bohužel, taky nechápu, jak se s tím novým výtvorem zachází… :mrgreen: ale nějak se to stáhlo otočilo a nasadilo na vršek lopžné plochy.. ale jak nevím :nevim: zkusila bych napsat přímo do emitexu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
6.11.09 06:40

No to je šílěné. :lol: :lol: Teda zkusila jsem to jako kapucu, ale problém je v tom, že když to tak dám, tak to nedrží, a když to zase ohnu a zavěsím jakoby kapsu za opěradlo tak by malý musel mít hlavu tak 30 cm nad koncem opěrátka. :-D To nevadí, jen mě zajímalo, co to má za funkci.

• Citovat
  • Upravit
Pellullinka
6.11.09 09:27

Já mám kolekci 2009 a kočárek x-lander a na sporťáku mi to drží…stahla sem ty šňůrky a nasadila na vršek kočárku

• Citovat
  • Upravit
5000
6.11.09 09:41
Pellullinka píše:
Já mám kolekci 2009 a kočárek x-lander a na sporťáku mi to drží…stahla sem ty šňůrky a nasadila na vršek kočárku

Ahojky, protoze mam taky X-landera - zatim se jeste teda vlezem tak tak do korbicky, ale muzes to vyfotit? Taky jsem nad tim spekulovala… Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.09 09:57

jojo pokusím se ti to vyfotit, byl to tedy boj, protože se přes to dolů zapíná ta stříška, ale povedlo se mi to a drží to dobře, naštěstí, jinak je fusak úžasnej!!!a dokonce přes něj zapnu i nánožník, takže já jsem spokojená

• Citovat
  • Upravit
Pellullinka
6.11.09 10:18

musím říct, že mi trvalo dost dlouho než sem to tam nasadila, ale drží to a už to rozhodně vyndavat nebudu :lol:
snad to bude trochu vidět na těch fotkách, mám na to na jedné straně sklouznuté

• Citovat
  • Upravit
Pellullinka

2.

• Citovat
  • Upravit
Pellullinka

3.

• Citovat
  • Upravit
7499
6.11.09 10:28

Ahoj :) Přesně ten samý problém jsem taky řešila :-D Mám taky X-landera a pořád jsem spekulovala, jak to udělat. Nakonec mi to tam nějak drželo, ale koukám, že zdejší vyfocený způsob je elegantnější :-) Tak to zkusím a děkuju :) Taky k tomu fusaku mohli dát nějakej návod… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.09 10:37

jsem ráda, že sem pomohla…
Ale když sem to rozbalila tak sem čekala něco jiného že tam bude, s tímhle sem se trochu prala, ale i jako blondýna sem to zvládla :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5000
6.11.09 11:08

Jee, diky moc:) :palec: :dance:
Mam uplne stejny kocarek (vcetne barvy) a tak mam radost, ze neni problem s fusakem v nanozniku. Holky co maj trojkolky pry maj problem dostat do nanozniku fusak, tak jsem mela strach, jak to pujde u tohoto:)
Diky a hezky den:) Hancza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4