Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám emitex lehce staršího data, ale asi máš na mysli to, co se navleče na sporťák, aby fusak nesklouzával dolů…
No právě ono se to navléct nedá. Já to nechápu, nebo jak? Nemá to žádný otvor.
Taky vlastním, starší kolekci…
Na co otvor? Né navléct… To nasadíš na vršek sporťáku, jako třeba kapucu na hlavu. Bude to tam držet a nebude ti fusak sklouzávat dolů. ![]()
ono v těch nových kolekcích, tuším od 08 je to jinak, bohužel, taky nechápu, jak se s tím novým výtvorem zachází…
ale nějak se to stáhlo otočilo a nasadilo na vršek lopžné plochy.. ale jak nevím
zkusila bych napsat přímo do emitexu ![]()
No to je šílěné.
Teda zkusila jsem to jako kapucu, ale problém je v tom, že když to tak dám, tak to nedrží, a když to zase ohnu a zavěsím jakoby kapsu za opěradlo tak by malý musel mít hlavu tak 30 cm nad koncem opěrátka.
To nevadí, jen mě zajímalo, co to má za funkci.
Já mám kolekci 2009 a kočárek x-lander a na sporťáku mi to drží…stahla sem ty šňůrky a nasadila na vršek kočárku
Pellullinka píše:
Já mám kolekci 2009 a kočárek x-lander a na sporťáku mi to drží…stahla sem ty šňůrky a nasadila na vršek kočárku
Ahojky, protoze mam taky X-landera - zatim se jeste teda vlezem tak tak do korbicky, ale muzes to vyfotit? Taky jsem nad tim spekulovala… Diky.
jojo pokusím se ti to vyfotit, byl to tedy boj, protože se přes to dolů zapíná ta stříška, ale povedlo se mi to a drží to dobře, naštěstí, jinak je fusak úžasnej!!!a dokonce přes něj zapnu i nánožník, takže já jsem spokojená
musím říct, že mi trvalo dost dlouho než sem to tam nasadila, ale drží to a už to rozhodně vyndavat nebudu ![]()
snad to bude trochu vidět na těch fotkách, mám na to na jedné straně sklouznuté
Ahoj
Přesně ten samý problém jsem taky řešila
Mám taky X-landera a pořád jsem spekulovala, jak to udělat. Nakonec mi to tam nějak drželo, ale koukám, že zdejší vyfocený způsob je elegantnější
Tak to zkusím a děkuju
Taky k tomu fusaku mohli dát nějakej návod… ![]()
jsem ráda, že sem pomohla…
Ale když sem to rozbalila tak sem čekala něco jiného že tam bude, s tímhle sem se trochu prala, ale i jako blondýna sem to zvládla
![]()
Jee, diky moc:)
![]()
Mam uplne stejny kocarek (vcetne barvy) a tak mam radost, ze neni problem s fusakem v nanozniku. Holky co maj trojkolky pry maj problem dostat do nanozniku fusak, tak jsem mela strach, jak to pujde u tohoto:)
Diky a hezky den:) Hancza
Holky koupila jsem fusak letošní kolekci, ale absolutně nechápu na co je tam vzadu taková jako kapsa. Na kočár se zavěsit nedá? Na co to je?? Díky.