Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky. Prosím o radu. Synovi je 10 měsíců. Máme nový sporťák (Jané Slalom Pro 2011) a chtěla bych do něho koupit i nový fusak. Jenže nevím jestli by byl lepší Emitex nebo Lodger bunker. V hluboké korbičce jsem ho vozila v Emitexu a byla jsem s ním spokojená. Ale teď v tom sporťáku nevím. Ten od Lodgeru se mi moc líbí, ale říkám, si, že až bude malej hodně chodit (třeba i příští zimu), abych ho nemusela pořád prát kvůli špinavým botičkám. Mám pro syna zimní bundu, takže by třeba nemusel být zapnutý až ke krku, spíše na nohy. To by byl možná lepší ten Lodger. No nevím, jaké máte zkušenosti? Děkuji.
Ahojky, já teda Emitex neměla, ale Lodger používám a je skvělý a hlavně ty jejich fusaky jsou prostě fáákt moc pěkný
![]()
Také má slalom a bunker a pojede už druhé kolo s druhou dcerou, jinak má za sebou už dvě zimy a maximální spokojenost ![]()
Ahoj,já měla Emitex,teď jsem ho před pár dny prodala a mám už na cestě Lodger…
Proč?Emitex mi přijde moc neohrabaný a v kočárku vypadá tak hranatě…Tak jsem se prostě rozhodla pro změnu,lodger se mi hrozně líbí,jak bude šikovný se uvidí…Ale to je můj názor,moc a moc mamin je s Emitexem náramně spokojených.
srovnávat EMITEX s LODGEREM je asi jako ŠKODA vs.VOLKSWAGEN
měla jsem oba, souhlasím se zoretkou, lodger je ![]()
tak já zapěji slávu na emitex cocoon
![]()
dám ho kamkoliv,do autosedačky,sporťáku i korbičky je bezvadně poddajný,bála jsem se rozdělených nožek ale nakonec to vidím jako výhodu,obzvláště když v nožkách je silný omyvatelný materiál,bezněj ke fusak na nic,nedám tam botky a když ano je odsouzen k praní,to má emitex vychytané úžasně + má zabudvaný,sice tenký nánožník ale nepromokavý a to je super na podzim -jaro,když stačí jen fusak ale v děšti by promokl,dále cena, rozhodně jinde, i s teplou vložkou nás vyšel na 1800,–,lodger je určitě kvalita ale dle mého sází především na to že byl jediný svého druhu a na design,bohužel pro nás je částka 2500,– jen za fusak nereálná a bylo by mi to i líto.Za mě doporučuji,nelituj a neměnila bych,malá mě chce teď spát jen v kočáře
![]()
jo pro srovnání,kamoška měla lodger a a zase jej prodala z důvodu že pro staší chodící dítko je nepraktický a koupila emitex,je to o prioritách a pohodlí,takže každý si na tom najde to své ![]()
Kdybych neřešila peníze, pro miminko bych koupila Lodger, ale pro 10měsíčního spíš Emitex - právě z důvodu špinavých botiček (které za pár měsíců přijdou a za rok je už bude mít stopro). Jsou lidi, co děti do fusaku zouvají, ale já teda na toto nemám morálku, furt zouvat a obouvat dítě, navíc v mrazu ![]()
Lodger je krásný, ale podle mě pro nechodící dítě - a to je zase doba využitelnosti tak malá, že cenu považuju za přemrštěnou.
zuzanasinova píše:škodovka a VW je to samé, ne? Jedna firma
srovnávat EMITEX s LODGEREM je asi jako ŠKODA vs.VOLKSWAGENměla jsem oba, souhlasím se zoretkou, lodger je
Máme Emitex, Lodger mi přišel zbytečně drahý, naživo vypadal neforemně (ačkoliv na fotkách vypadá nádherně).
Používali jsme ho do 2let a se špinavýma botkama nebyl jediný problém..
nezouvali jsme, špína z bot na tom fusaku totiž nedržela, kdž bylo nějaké úděsné jó bahno, tak se strčil na 30min do pračky a byl brzo suchý. Mně se právě zdál neforemný EMITEX,v zappovi vypadal šíleně. další výhodou je, že jsem lodgera prodáš s minimální ztrátou, narozdíl od Emitexu, ale je to prioritách a zakladatelce přeji úspěšné rozhodování
![]()
Hanule jedna firma to je, ale rozdíl v autech je velký, to bylo schválně myšleno jako ironie víš.
Zuzko, je pravda, že hodně záleží do jakého to je kočáru
Mi přišel právě neforemný i v těch Zappkách, byl větší než ony
Líbil by se mi asi do velkých kočárů, třeba PP GT3, teoreticky i Jané Slalom… Do golfáčů vypadá divně. Ale tak třeba v Zappkách vypadají divně snad všechny fusaky.
Ahoj, tak já mám Lodger v Bugaboo Chameleon a jsem s ním absolutně spokojená. Je fakt, že zatím máme hlubokou korbičku a dcerka má teprve dva měsíce. Takže uvidíme, jak to bude, až bude chodit. No, mám ještě i Bugaboo originál fusak, tak to kdyžtak prostřídám. Jinak mě teda Lodger přijde naprosto nádherný i ve skutečnosti a neforemný ani náhodou. Právě, že se krásně přizpůsobí kočárku a je teda hodně veliký, takže ho užije i hodně velké dítko, pokud teda nebude problém s těma botkama
Je fakt, že je dražší, takže je asi potřeba přehodnotit i tvé finanční nároky.
Ja mam teda taky lodger,ale ze by mi teda prisel velkej,to teda vubec
mam sedmi mesicniho prcka a nohy ma teda na konci
do 3 let ho teda mit urcite nebudem ![]()
jinak jsem s nim max spokojena ![]()
jen by me zajimalo,jestli uz jezdite s tou zimni vlozkou a jak do nej deti oblikate,ja pro to nak asi nemam cit nebo co
![]()
ale jinak jsem teda koupila jeste jeden fusak,na vrchu sustakovej,pac lodger asi moc na hory nebude ![]()
Děkuji za info. Ještě se chci zeptat, nevíte, kde se dá (jestli se ještě dá) sehnat tento (viz obrázek). Chtěla bych ho v té hnědé barvě, ale nikde ho nemůžu sehnat. To je již nějaká starší kolekce?
brumlinecka píše:
Ja mam teda taky lodger,ale ze by mi teda prisel velkej,to teda vubecmam sedmi mesicniho prcka a nohy ma teda na konci
do 3 let ho teda mit urcite nebudem
jinak jsem s nim max spokojena
jen by me zajimalo,jestli uz jezdite s tou zimni vlozkou a jak do nej deti oblikate,ja pro to nak asi nemam cit nebo co![]()
ale jinak jsem teda koupila jeste jeden fusak,na vrchu sustakovej,pac lodger asi moc na hory nebude
Já tam tu vložku ještě nemám, připadá mi zatím dost teplý, ale dávám do kočárku ještě na něj deku, protože mám moc malé mimčo. No mě se zdá možná obrovský, protože malá je v něm zatím ztracená, ale kamarádka ho má a vozí v něm v pohodě holčičku 2,5 roku ![]()