Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahj holky , prosím o radu, kde se dají nakoupit peřinky do kočárku na miminko,? nikdev obchodě jsme je neviděla, a nevíte nějaký dobrý stránky na netu na peřinky?
Děkuji
Objednávala jsem tady: http://www.babymarket.cz/…arku,67.html a maximální spokojenost jak se shopem, tak s peřinkama. Od Mamo Tato máme i povlečení a opět naprostá spokojenost, za sebe doporučuji.
kasandra7 píše:
ahj holky , prosím o radu, kde se dají nakoupit peřinky do kočárku na miminko,? nikdev obchodě jsme je neviděla, a nevíte nějaký dobrý stránky na netu na peřinky?Děkuji
Myslíš peřinky do postýlky, nebo plymo?
peggy.sl píše:kasandra7 píše:Myslíš peřinky do postýlky, nebo plymo?
ahj holky , prosím o radu, kde se dají nakoupit peřinky do kočárku na miminko,? nikdev obchodě jsme je neviděla, a nevíte nějaký dobrý stránky na netu na peřinky?Děkuji
Ptá se na peřinky do kočárku, tak z toho soudím, že plymo.
Nebo myslíš takové klasické bílé krajkové příp. vyšívané? Peřinka a polštářek, jak se to používalo dřív?
Nám je ušila babička, je to krása a málokoho s tím dnes vidím jezdit.
Kdybychom to nedostali od babičky, musela bych si je nechat ušít od švadleny, nikde, ale nikde jsem je neviděla.
gabi.design píše:peggy.sl píše:Ptá se na peřinky do kočárku, tak z toho soudím, že plymo.kasandra7 píše:Myslíš peřinky do postýlky, nebo plymo?
Já myslela spíš něco takového… ![]()
http://www.hracky-vybavicky.cz/…carku-plymo/
peggy.sl píše:gabi.design píše:Já myslela spíš něco takového…peggy.sl píše:Ptá se na peřinky do kočárku, tak z toho soudím, že plymo.kasandra7 píše:Myslíš peřinky do postýlky, nebo plymo?
To musí zakladatelka upřesnit, jestli s krajkama nebo něco modernějšího. ![]()
gabi.design píše:peggy.sl píše:To musí zakladatelka upřesnit, jestli s krajkama nebo něco modernějšího.gabi.design píše:Já myslela spíš něco takového…peggy.sl píše:Ptá se na peřinky do kočárku, tak z toho soudím, že plymo.kasandra7 píše:Myslíš peřinky do postýlky, nebo plymo?
Deka to jistí…
![]()
asi plymo - ono moc dnešních maminek neví, pod jakým názvem to hledat. Všude je toho plno, modernějších i krajkových. Na MMB jich bylo nedávnou docela hodně.
U Kačenky jsem používala , ale vidět byl jen polštářek, a peřinku jsem pak používat přestala a dávala deku - mám vložnou tašku do kočárku a když jsem ji nodila rozepnutou, už plymo kopnutím nožky odkopla. A v zimě měla pochopitelně fusak. A tam jsem do fusaku dávala polštářek.
Teď ho v plánu mám znova, čekám květňátko.
Může ale být, že jako peřinku do kočárku myslí zakladatelka zavinovačku - klasickou šněrovačku. ![]()
právě nevím co se dneska používá, peřinky s krajkama jsme už moc nikde neviděla, tak jsem nevěděla co dnes maminky používají, děkuji všem za rady
Za mě je plymo zbytečná věc
Děti dávám buď do fusaku nebo letní/podzimní zavinovačky od Emitexu nebo přikryté dekou. Za mě jsou to vyhozené peníze, nevyužila bych ani na zimní, jarní, ani podzimní mimčo ![]()
Ale vím, na to se zakladatelka neptala ![]()
Já teda zase peřinky využívala hodně. Malej je červnovej, takže byl v zavinovačce a k tomu měl tu peřinku, když byly vedra, tak ležel jen rozbalenej na zavinovačce a používám je vlastně doteď. Malej má v kočáru deku a na tom pořád tu peřinku, nahoře nánožník. Jak bude větší zima, tak peřinky z kočárku vyhodíme a půjde rovnou do fusaku.
plymo? to já mám. sice už starší… je to na způsob fusáku, tak se chladnu dítě ani neodkope. Já bych to nejraději poslala někam dál, nepouzívala jsem to, jen mi to tu zavází..
Ahoj, holky jak vybrat peřinku do postýlky? Vůbec nevím podle čeho se mám orientovat - velikost, cena a antialergická úprava… v čem je rozdil u peřinky za 400 a za 700?
Já v tom úplně plavu ![]()
@Nicol200 Já koupila úplně obyčejný set peřiny (120×60) s polštářem asi za 400 Kč. Hleděla jsem na to, aby to bylo pratelné a antialergenní. Samozřejmě jsem to kupovala s tím, že to bude dítě používat až tak nejdřív od roka.