Peřinky na miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
358
9.11.11 12:06

peřinky na miminko

ahj holky , prosím o radu, kde se dají nakoupit peřinky do kočárku na miminko,? nikdev obchodě jsme je neviděla, a nevíte nějaký dobrý stránky na netu na peřinky?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
9.11.11 12:12

Objednávala jsem tady: http://www.babymarket.cz/…arku,67.html a maximální spokojenost jak se shopem, tak s peřinkama. Od Mamo Tato máme i povlečení a opět naprostá spokojenost, za sebe doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.11.11 12:15
kasandra7 píše:
ahj holky , prosím o radu, kde se dají nakoupit peřinky do kočárku na miminko,? nikdev obchodě jsme je neviděla, a nevíte nějaký dobrý stránky na netu na peřinky?Děkuji

Myslíš peřinky do postýlky, nebo plymo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.11.11 12:16
peggy.sl píše:
kasandra7 píše:
ahj holky , prosím o radu, kde se dají nakoupit peřinky do kočárku na miminko,? nikdev obchodě jsme je neviděla, a nevíte nějaký dobrý stránky na netu na peřinky?Děkuji

Ptá se na peřinky do kočárku, tak z toho soudím, že plymo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44176
9.11.11 12:24

Nebo myslíš takové klasické bílé krajkové příp. vyšívané? Peřinka a polštářek, jak se to používalo dřív?
Nám je ušila babička, je to krása a málokoho s tím dnes vidím jezdit.
Kdybychom to nedostali od babičky, musela bych si je nechat ušít od švadleny, nikde, ale nikde jsem je neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.11.11 12:24
gabi.design píše:
peggy.sl píše:
kasandra7 píše:
Ptá se na peřinky do kočárku, tak z toho soudím, že plymo.

Já myslela spíš něco takového… :mrgreen:
http://www.hracky-vybavicky.cz/…carku-plymo/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.11.11 12:42
peggy.sl píše:
gabi.design píše:
peggy.sl píše:
kasandra7 píše:

To musí zakladatelka upřesnit, jestli s krajkama nebo něco modernějšího. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.11.11 12:48
gabi.design píše:
peggy.sl píše:
gabi.design píše:
peggy.sl píše:
kasandra7 píše:
To musí zakladatelka upřesnit, jestli s krajkama nebo něco modernějšího. :-D

Deka to jistí… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
9.11.11 13:01

asi plymo - ono moc dnešních maminek neví, pod jakým názvem to hledat. Všude je toho plno, modernějších i krajkových. Na MMB jich bylo nedávnou docela hodně.

U Kačenky jsem používala , ale vidět byl jen polštářek, a peřinku jsem pak používat přestala a dávala deku - mám vložnou tašku do kočárku a když jsem ji nodila rozepnutou, už plymo kopnutím nožky odkopla. A v zimě měla pochopitelně fusak. A tam jsem do fusaku dávala polštářek.
Teď ho v plánu mám znova, čekám květňátko.

Může ale být, že jako peřinku do kočárku myslí zakladatelka zavinovačku - klasickou šněrovačku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.11.11 13:24

právě nevím co se dneska používá, peřinky s krajkama jsme už moc nikde neviděla, tak jsem nevěděla co dnes maminky používají, děkuji všem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.11.11 13:48

Za mě je plymo zbytečná věc :nevim: Děti dávám buď do fusaku nebo letní/podzimní zavinovačky od Emitexu nebo přikryté dekou. Za mě jsou to vyhozené peníze, nevyužila bych ani na zimní, jarní, ani podzimní mimčo :wink:

Ale vím, na to se zakladatelka neptala 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.11.11 14:00

Já teda zase peřinky využívala hodně. Malej je červnovej, takže byl v zavinovačce a k tomu měl tu peřinku, když byly vedra, tak ležel jen rozbalenej na zavinovačce a používám je vlastně doteď. Malej má v kočáru deku a na tom pořád tu peřinku, nahoře nánožník. Jak bude větší zima, tak peřinky z kočárku vyhodíme a půjde rovnou do fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
9.11.11 14:35

plymo? to já mám. sice už starší… je to na způsob fusáku, tak se chladnu dítě ani neodkope. Já bych to nejraději poslala někam dál, nepouzívala jsem to, jen mi to tu zavází..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.11.15 22:09

Ahoj, holky jak vybrat peřinku do postýlky? Vůbec nevím podle čeho se mám orientovat - velikost, cena a antialergická úprava… v čem je rozdil u peřinky za 400 a za 700?

Já v tom úplně plavu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
12.11.15 22:13

@Nicol200 Já koupila úplně obyčejný set peřiny (120×60) s polštářem asi za 400 Kč. Hleděla jsem na to, aby to bylo pratelné a antialergenní. Samozřejmě jsem to kupovala s tím, že to bude dítě používat až tak nejdřív od roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí