Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, chtěla bych se zeptat jak jste fungovali s 19měsíčním dítětem v kočárku v zimě, mám na mysli v tom směru, jestli stačil jen fusak nebo i nánožník??? Já mám pocit, že mi v tom snad ani nebude chtít takhle zabalenej sedět
díky za názory ![]()
@dagmarkav ahoj já si taky myslím že se to dětem nelíbí taky nad tím uvažuji ale myslím že dám kombinezu a přikriju ho dekou a bude to vyřešené stejně v kočárku už moc nechce být a v zimě to bude tím tuplem ale máš asi mladšího prcka ale pytel podle mě stačí stejně ven se nemá chodit když je víc jak -6st, pak vznikají omrzliny
Malýmu bude teď 18 měsíců tak než bude zima bude mu 19,20 a to právě nevím. Nechci ten nánožník zbytečně kupovat, tak se na to vyprdnu. No ale zase, když by náhodou nějak víc sněžilo, tak nevím, mám jen takový tenký nepromokavý, tak to bude muset zvládnout ten ![]()
@dagmarkav v pohodě to zvládne když tak mu přehod přes nohy deku a dej ho do fusaku
fusak asi řešitu už nebudu nebo uvidím jak v něm vydrží ![]()
V tomhle věku jsem to řešila převážně už dekou + nánožník. Fusak už měla mladší dcera
Ten nánožník mi přijde šikovný, protože když je bláto, prší apod. tak zachytí ty nečistoty. Ale zase když ho nemáš už koupený, tak bych se na to vyprdla. Při nejhorším častěji vypereš deku nebo kalhoty
A když hodně sněžilo, tak jsem většinou hodila přes kočár ještě pláštěnku. No, je pravda, že v tu dobu jsme bydleli v Praze, tam spíš než sníh byl déšť.
Taky záleží jak moc ti bude chtít chodit. Kluk měl vloni v zimě rok a s fusakem a nánožníkem bych u něj neuspěla. Takže měl jenom kombinézu a když byla větší zima, tak jsem přes něj dala deku. Ale většinu procházky šel kluk po svých, případně na bobech.
Můj měl loni v listopadu 18měsíců a nejprve jsme používali deku a nánožník a ve větší zimě fusak (emitex, bez nánožníku).
No ja mela fusak i nanoznik, ale ne ten zimni namoznik, ale mormalni a super. preci jen ma zvedacek tak tolik nefouka. dcera je neposeda, ale v zime bxla rada zababusema a vydrzela tak do tri let.ted u mladsi to budu delat stejne, pripada mi to fakt lepsi no. Ovsem zalezi jak velka ta zima bude
Fusak nemáme a uvidím, jestli ho narvu do nánožníku
ale počítám že se nepovede ![]()
Loni, když dceři nebylo ještě ani rok jsem v těch největších mrazech používala fusak, deku i nánožník. Letos asi ve velkých mrazech budeme sedět doma a případně, že půjdu ven tak deka a nánožník a pořádně obléci (pokud ji budu mít v kočáře).
Ahoj, my jsme od roku bez kočáru a chodíme bez něj, takže to vůbec neřeším. Malému budou v zimě dva roky a to si myslím, že můžete skvěle fungovat bez kočárku. Ale chápu, že některé děti se radši vozí než chodí ![]()
No já naopak doufám, že budu jezdit s kočárem dlouho
Mám to moc ráda ![]()