Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Díry tam jsou a docela veliké- třeba půjdou protáhnout i tím Téčkem bez sundání ![]()
Cappy píše:
Měla jsem přesně Tento .
A byla jsem s ním velice spokojená, krásný a funkční, navíc úžasně teplý.
Letos bude zahřívat mou malou neteřinku
Cappy, mám dotaz, ten květinkový je růžový nebo červený? Z fotek mi to není moc jasné a název Framboise taky příliš nepomůže, ikdyž většinou bývá jahodová barva dorůžova (paradoxně).
ahojky, může být prosím ás někdo tak hodný, a přidat sem fotku, jak se ten fusak vypadá ve skutečnosti?? nejlépe jak to vypadalo v kočárku.
děkuji
Ahoj, chci se zeptat z jakeho materialu je ta vnitřní vložka Bunkeru myslim, že se jmenuje Booster. A jestli by se třeba dala používat jako zavinka na noc nebo prostě na doma? ![]()
Je to polyester…vypadá to jako beránek, ale poznáš, že je to umělotina, ale ne nějaká nepříjemná.
Jako zavinka na doma ne, ono totiž ta číst dole na zakrytí nožiček je krátká..on je vlastně dělanej jakoby podložka do kočáru (tvarem) s tím, že má delší strany a to dítě do toho zabalíš, ale ne jako do zavinky, na to je to malý.
Holky prosím, vleze se do lodgeru i 3 leté dítě??Moc dkěuji.
Ahoj mamky ![]()
prosím vás.. vy co už máte doma fusák Lodger Bunker - chtěla bych vás požádat o radu. Já ho taky koupila.. nyní se má maličká narodit a tak chystám věcičky a nemůžu najednou nikde dohledat jak o fusak pečovat.
@Barusatko ja ho prala tusim na 40? Kdyz je novej, bude stacit i 30 a kratky program. Avivaz nepouzivam uz vubec na nic.
@suik moc ti děkuji jsi zlatá.. tak já ho valím dát do pračky ať mi to ještě stihne uschnout ![]()
Jen pozor, on tak nevypadá, ale je děsně děsně teplý i bez té vložky, je fakt až na chladná podzimní rána, v létě snad vůbec, ikdyby bylo chladno.
@Barusatko píše:
@suik moc ti děkuji jsi zlatá.. tak já ho valím dát do pračky ať mi to ještě stihne uschnout
do zimy urcite uschne
![]()
@terinka4444 ja ho teda pouzivala i v lete, kolikrat byla pekna kosa…
a schne docela rychle.
Fakt? Já jí ho dám, v tu ránu je spocená jak myš. Já když nebyly ty velký mrazy, byla miminečko dvouměsíční, chodila do něj bez vložky, jen tak nalehko, jinak byla zpocená a bylo jí horko.
Ale stejně vyzní srandovně, v těhle vedrech, že ho jde rychle vyprat, aby ještě stihnul uschnout ![]()
HiHi.. no já jsem ho koupila hlavně jako že se mi líbilo že mamky píšou že je celoroční.. ale @terinka4444 tomu že malinká je hned spocená tomu bych i věřila, mám kamarádku a ten její chlapeček se potí snad i v 15 stupních.. ![]()