Fusak Lodger

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
25.8.10 23:55

Díry tam jsou a docela veliké- třeba půjdou protáhnout i tím Téčkem bez sundání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
26.8.10 23:42
Cappy píše:
Měla jsem přesně Tento .
A byla jsem s ním velice spokojená, krásný a funkční, navíc úžasně teplý.
Letos bude zahřívat mou malou neteřinku :palec:

Cappy, mám dotaz, ten květinkový je růžový nebo červený? Z fotek mi to není moc jasné a název Framboise taky příliš nepomůže, ikdyž většinou bývá jahodová barva dorůžova (paradoxně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.8.10 22:37

ahojky, může být prosím ás někdo tak hodný, a přidat sem fotku, jak se ten fusak vypadá ve skutečnosti?? nejlépe jak to vypadalo v kočárku.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Líza14
19.6.11 17:57

Ahoj, chci se zeptat z jakeho materialu je ta vnitřní vložka Bunkeru myslim, že se jmenuje Booster. A jestli by se třeba dala používat jako zavinka na noc nebo prostě na doma? :-)

• Citovat
  • Upravit
4633
19.6.11 20:02

Je to polyester…vypadá to jako beránek, ale poznáš, že je to umělotina, ale ne nějaká nepříjemná.
Jako zavinka na doma ne, ono totiž ta číst dole na zakrytí nožiček je krátká..on je vlastně dělanej jakoby podložka do kočáru (tvarem) s tím, že má delší strany a to dítě do toho zabalíš, ale ne jako do zavinky, na to je to malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.11 22:36

Holky prosím, vleze se do lodgeru i 3 leté dítě??Moc dkěuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.6.12 17:08

Ahoj mamky :mavam:

prosím vás.. vy co už máte doma fusák Lodger Bunker - chtěla bych vás požádat o radu. Já ho taky koupila.. nyní se má maličká narodit a tak chystám věcičky a nemůžu najednou nikde dohledat jak o fusak pečovat.

• vím že jsem při koupi četla že na něj nesmí aviváž apod. ale nevím už na kolik se může prát..
  • děkuji za rady :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.6.12 17:11

@Barusatko ja ho prala tusim na 40? Kdyz je novej, bude stacit i 30 a kratky program. Avivaz nepouzivam uz vubec na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.6.12 17:12

Jo a zapni si suchace, at se to nesucha k necemu jinymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.6.12 17:23

@suik moc ti děkuji jsi zlatá.. tak já ho valím dát do pračky ať mi to ještě stihne uschnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.6.12 17:41

Jen pozor, on tak nevypadá, ale je děsně děsně teplý i bez té vložky, je fakt až na chladná podzimní rána, v létě snad vůbec, ikdyby bylo chladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.6.12 17:49
@Barusatko píše:
@suik moc ti děkuji jsi zlatá.. tak já ho valím dát do pračky ať mi to ještě stihne uschnout :hug:

do zimy urcite uschne ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.6.12 19:29

@terinka4444 ja ho teda pouzivala i v lete, kolikrat byla pekna kosa…

a schne docela rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.6.12 19:32

Fakt? Já jí ho dám, v tu ránu je spocená jak myš. Já když nebyly ty velký mrazy, byla miminečko dvouměsíční, chodila do něj bez vložky, jen tak nalehko, jinak byla zpocená a bylo jí horko.
Ale stejně vyzní srandovně, v těhle vedrech, že ho jde rychle vyprat, aby ještě stihnul uschnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.6.12 19:40

HiHi.. no já jsem ho koupila hlavně jako že se mi líbilo že mamky píšou že je celoroční.. ale @terinka4444 tomu že malinká je hned spocená tomu bych i věřila, mám kamarádku a ten její chlapeček se potí snad i v 15 stupních.. :)

• no ty vedra ty teda jsou.. hlavně mám 3 týdny do porodu.. tak peru, žehlím, mám nateklé nohy a sluníčko letos už nechci ani vidět :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí