Fusak Lodger

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
29.6.12 20:05

@terinka4444 no me teda v lete obecne schne pradlo hur, to uz musi byt jo hic, tak se ani nedivim :mrgreen:

ja jsem ho teda pouzivala, kdyz zz dcera byla vetsi, na mimco by me to asi nenapadlo, dala bych jen deku, ale jak jsem ho mela v kocare, tak jsem ho obcas zaklapla, kdyz byla zima a dcera zpocena nebyla vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.6.13 11:38

Sice se to asi nesmí, ale koukněte na slevomat, mají tam dneska novou akci na výrobky lodger, docela dobrý ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
4.12.13 10:12

Ahoj, oživuji tudo diskusi, potřebovala bych poradit ohledně fusaku Lodger. Chci ho dceři koupit, bude mít 4 měsíce. Mám tři otázky :lol:
1. jaký? Je jich asi 10 druhů a nějak jsem při čtení popisů moc nepoznala rozdíly. Je to jen v barvách? Našla jsem tam jeden džínový, jeden pro dvojčata…a ostatní mi přijdou na stejné brdo.
2. je fakt teplý? U nás na pomezí Vysočiny bývají dost mrazy. Když bude -25 tak samo ven nepolezu, ale kolem -10 je tu skoro furt…
3. maminy co ho máte a měly jste přes zimu dítko podobně věkově jako je má dcera - co jste mu navlékly, než jste ho daly do toho fusaku? A dávaly jste přes něj ještě deku nebo tak?
Všechno se to týká procházek v hlubokém kočárku. Moc děkuji za rady - s oblíkáním furt bojuju a teď co začíná zima je to ještě víc na palici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
4.12.13 10:26

Myslím si, že rozdíly jsou jen v designu, jinak v nějaké recenzi jsem se dočetla, že už nejsou zpracováním a materiálem tak dobré jako dřív, zkusím najít odkaz.
Jinak já jsem spokojená zatím, jen mi přijde, že ta vnitřní vložka mohla být delší. Malý má v půl roce 68 cm, takže průměr a nožičkama je akorát po její okraj a na zavinutí mi zbývají dva kraje jen tak tak(snad rozumíš :) ) A pak je taky tvarovaný na sezení, takže se musí na ležení „uhladit“ a já pod něj dávám zavinku ještě.
Mohla bych vyfotit, až se vzbudí. Jinak teď máme - 4 stupně, malej je ve fusaku, v něm leží na zavince, má triko dl. rukáv, teplý overal, flisové polodupky a flisovou bundičku, je zabalený ve fusaku, přikrytý lehčí dekou po bradu a tou vnitřní vložkou ho zababuším přes fusak. Když přijdeme (spí venku dvě hodiny), je krásně teploučký. AŽ vyberu teplejší kombinézku, teprve dám vložku dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
4.12.13 10:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
4.12.13 10:31
@Hexe píše:
http://www.modrykonik.cz/…die-details/

ha. Díky moc, tímhle jsi mi hodně pomohla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
4.12.13 10:33

@Hexe Aneta měla ve 3 měsících 65 cm :think: To je teda dost na hraně, jak píšeš, že je krátký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
4.12.13 10:40

@Berousik já používám lodger už na druhé dítě a jsem moc spokojená, ale mám ještě fusak od Kaiser, ten jsem dávala, když už měli boty chodili, na to mi lodger nepřijde moc praktický. Ale pro mimi ho mám nejradši, krásně se vejde do korbičky, teplý je dost, dceři ted dávám body s dlouhým na to clupatou mikinu a strčím jí do fusaku s vložkou, navrch dám nánožník a stačí to, až bude větší zima, dám kombinézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
4.12.13 10:43

@Berousik Fusak je dlouhý dost, ale ta vnitřní vložka mi přijde krátká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.12.13 11:25

Mně teda fusak dlouhý nepřišel. První rok dobrý, protože byl mimino ale druhý rok už mu z toho všechno koukalo (na konci zimy 84 cm) a možnost, že by v něm třeba spal byla nereálná, protože bych ho nezakuklila. Navíc se neustále rozepínal. Zimu jsme odjezdili. Ale letos jezdí v kočáru pořád a to už je naprosté sci-fi, že by ho mohl mít (i když výrobce uvádí do 3 let). Takže máme už 3. fusak :roll:
Teplost bych taky uvítala pro prtě větší, nakonec jsme dokupovali do korby fusak s nepravým beránkem.
Využila jsem ho nejvíc do autosedačky a když bylo přechodné počasí. Zbavovat se ho nebudu, ale znovu bych ho nekoupila.

• Citovat
  • Upravit
26716
4.12.13 12:03

@Billi a jaký bys po této zkušenosti teď koupila fusak pro miminko, dejme tomu na tuhou zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hexe
4.12.13 12:39

Je fakt, že sice nemám představu, ale dvouleťáka natož tříleťáka si tam představit nedovedu.

• Citovat
  • Upravit
648
4.12.13 12:44

My ho teda taky máme.. mám už druhý v pořadí a jsem hodně spokojená ale použila bych ho max do 5 stupňů nad nulou protože si myslím že není tak teplý aby malé nemrzly nožičky. Používám ho od narození malá má už rok a půl a využívám od jara do podzimu.. na zimu máme thermo fusak od Tchibo.

• Doporučit ho můžu určitě, ale ne na velké mrazy - a jak píšou maminky předemnou ta beranková vložka je fakt krátká, takže jen pro malé děti.. teď už nám leží jen ve skříni. Možná jsem jí ani nepoužila - teď nevím.
  • Rozdily asi nejsou.. měla jsem nejdřív ten růžový a teď ten džínový Denim a rozdíl nevidím..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.12.13 13:39

@Berousik mně dovezla máma nějaký no name z polských trhů. Uvnitř falešný beránek a ten byl fak teplý. Pokud ti nejde o finance, tak bych šla buď do beránka nebo péřového.

• Citovat
  • Upravit
12162
9.8.18 10:16

Ahoj holky, ozivuju diskusi.. Na kolik teda prat fusak Lodger? Mam LODGER Bunker Polyester Scandinavian :jazyk: vim ze bez avivaze.. nema se treba pred pranim obratit naruby? Jde mi o ty stupne.. Popripade, jak casto ho pres zimu perete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí