Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj mamky, chci si koupit do kočárku nějaký fusak od firmy lodger, a problém je v tom že se v nich vůbec nevyznám, tech druhů je na mě nějak moc, tak vás prosím o radu, chci ho do sportáku na podzim a zimu na zahřátí
díky za odpovedi
Já mám Lodger Bunker Fairy Silver a je skvělý- stříbrný s koněm- jsem na ně ujetá- je teplý,dvojvrstvý(jedna vrstva se dá vyndat,jsem spokojená
![]()
Příspěvek upraven 25.08.10 v 22:01
Měla jsem přesně Tento .
A byla jsem s ním velice spokojená, krásný a funkční, navíc úžasně teplý.
Letos bude zahřívat mou malou neteřinku ![]()
holky a dám ho do každého sportáku?? mám muru a ta tam má takové to téčko? ale dá se vyndat, ale nepoužívám pásy a právě to téčko jako zábranu to asi nepůjde co,
šmudlajz, já soce lodger nemám, ale řekla bych že by to jít mohlo, to T není zas tak vysoký (co jsem tak viděla u Mur co tu jezdí dvě po městě). Stejný problém by jsi asi měla i s jakýmkoliv jiným fusakem.
Postupje jasný(Muru má kámoška) odepneš Téčko,dáš tam fusak,zapneš Téčko ![]()
enny to si neumím představit jak to udělat, protože to téčko je ve spod kočárku připnuté takovou gumou, tak tam prostě na ten fusak nikde není prostor já nevím jak to popsat, ale jetam dírka kam se strká to téčko a dole k tomu téčku je připojená gumička kterou provléknu tou dírku aby tam drželo, takže to nepůjde
hanule, mura vyrábí takový speciální fusak pro to téčko, ale ty se mi nelíbí a jsou jen na zimu, tohle je takové šikovné univerzální
ještě mě napadlo si tam nechat třeba u švadleny dirky pro to téčko nějak pěkně udělat
Šmudlajs píše:
enny to si neumím představit jak to udělat, protože to téčko je ve spod kočárku připnuté takovou gumou, tak tam prostě na ten fusak nikde není prostor já nevím jak to popsat, ale jetam dírka kam se strká to téčko a dole k tomu téčku je připojená gumička kterou provléknu tou dírku aby tam drželo, takže to nepůjde
šmudlajz, ale podle toho co říkáš by to šlo, ne? Sundá se to T, navlíkne se skrz ten fusak, ten se podrží nahoře u vršku T, spodek se zasadí zpět? Jsem měla zato že se s Murou dá jezdit i bez toho zábradlíčka, alespoň jsem to někde viděla na fotu… Se mi nezdá že by nešlo sundat vůbec.
Jasně kámoška má takhle navlečený Aesthetic a jezdí někdy i bez Téčka ![]()
jj jde sundat, mám k tomu takový špuntík na tu dírku
já vůbec nevím jak to myslíš
já ten fusak rozložím spodní stranou na sporták,ale ten fusak nemá dírku kudy bych to téčko protáhla to prostě nejde, protože když vyndavám malou z kočárku tak to téčko jakoby vycvaknu ale pořád je připevněné na té gumičce, jestli mi rozumíš, takže kdybych to téčko vytáhla do zduchu bude pérovat na gumičce
šmudlajz a ta gumička sundat nejde?
A fusaky by měly mít díru, jestli ji nemá tak je určen jen do hluboký korby, řekla bych…
dá se sundat
já právě nevím jestli ten fusak má dírku, ale je tam napsáno že je i do sportáku, je tam i na fotkách
http://www.ondalek.cz/…e-collection
když vyndám to téčko i gumičkou, tak ho tam zase nemám kudy dát zpátky
jedině si tam opravdu nechat udělat dírky od švadlenky
jo ted už vidím na tom obrázku z golfakam, dírka tam je, jinak bych tam neprotáhly ty pásy mei nohama ![]()
šmudlajz, právě to si právě říkám, že kdyby tam nic nebylo tak by to bylo jen do hlubokýho, a ne do sportu
Tak držím pěsti aby to pasovalo podle představ ![]()