Fusak na teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.11.22 21:20

Fusak na teď?

Už jste některé dávali fusak do sporťáku? Nebo něco na ten způsob? Není ještě brzo? Nějak se nemůže rozhodnout jestli není ještě brzo. :think: :think:. Teploty se nám tu pohybují kolem 10C :think:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35443
3.11.22 21:26

Zimní ne. Ale kdybych měla přechodový tak ho možná dám.
Dávám zimní kombinézu, zakrýt dekou a nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
3.11.22 21:32

Mám přechodový. Na zimní jsem se stanovila hranici 5st. :) Když mi přijde větší zima, přihodím deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6658

Přijde mi brzy, ale u nás bývá ještě dost teplo, nedávám ještě ani zimní oblečení. Ale je pravda, že potkávám spoustu ofusakovaných dětí ve sporťácích, tak spíš záleží, jak jsi zvyklá nabalovat, já moc ne, malá je otužilá a docela oplácaná k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4617

Záleží, jak horkokrevné je to dítě. U nás zatím stačí mikina a deka a stejně má dítě rudé tváře. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.22 21:33

Mikina, teplá bunda, punčocháče, zateplený kalhoty pletená deka a nánožník. Přišlo mi ale že to bylo málo. :nevim: 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
30583
3.11.22 21:33

Ja fusak nemela vubec, jenom jsem hazela v nejvetsich mrazech pres kombinezu decku :think: :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
3.11.22 21:39
@Anonymní píše:
Mikina, teplá bunda, punčocháče, zateplený kalhoty pletená deka a nánožník. Přišlo mi ale že to bylo málo. :nevim: 8o :think:

Takhle moc ještě tento podzim oblečený nebyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
3.11.22 21:40

Na kočárku mám nánožník a střídám podzimní kombinézu se zimní (zimní např. dnes ráno, kdy byly 3 stupně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6658
3.11.22 21:47
@Anonymní píše:
Mikina, teplá bunda, punčocháče, zateplený kalhoty pletená deka a nánožník. Přišlo mi ale že to bylo málo. :nevim: 8o :think:

To oblékám o dost méně. Ale taky záleží, o jak staré dítko jde, ve sporťáku můžeš mít skoro tříleté, ale někdo i třeba půlroční, tak tam bude to oblečení taky o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18507
3.11.22 21:47
@Daisy86 píše:

U nás byly ráno 2 stupně a to jsme v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.22 21:48
@Daisy86 píše:

Jsem čekala, že to bude stačit. Deku mám jako kdyby náhodou. Z procházky i s tou dekou přišly studeni. Nebylo zase tak pozdě odpoledne 3h.

• Citovat
  • Upravit
3076
3.11.22 22:29

Podzimní fusak už nějakou dobu dávám. Na zimní je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.11.22 22:46

Záleží pro jak staré dítě.
Jinak budu oblékat malé mimino, co se vůbec nehýbe a jinak 1,5 roční, co i venku běhá.
19 měs. fusak, nánožník, dekj odmítá ( vyzkoušeno tedy ráno). Ale má na sobě soft. kombinézu. Na zimní mi přijde ještě brzo. V poledne bylo venku i bez čepice a v teplákách.
Při pohybu dle mého stačí. V kočáře by se asi něco hodilo, ale zatím vše odmítá..

• Citovat
  • Upravit
607
3.11.22 22:54

Cerstve pulrocni… leginy, body s dlouhym, svetr, cepice, deka… cepice teprve tenhle tyden poprve v zivote. Asi to je fakt malo, kdyz to tak ctu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí