Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zimní ne. Ale kdybych měla přechodový tak ho možná dám.
Dávám zimní kombinézu, zakrýt dekou a nánožník.
Mám přechodový. Na zimní jsem se stanovila hranici 5st.
Když mi přijde větší zima, přihodím deku
Přijde mi brzy, ale u nás bývá ještě dost teplo, nedávám ještě ani zimní oblečení. Ale je pravda, že potkávám spoustu ofusakovaných dětí ve sporťácích, tak spíš záleží, jak jsi zvyklá nabalovat, já moc ne, malá je otužilá a docela oplácaná k tomu.
Záleží, jak horkokrevné je to dítě. U nás zatím stačí mikina a deka a stejně má dítě rudé tváře. ![]()
Mikina, teplá bunda, punčocháče, zateplený kalhoty pletená deka a nánožník. Přišlo mi ale že to bylo málo.
![]()
Ja fusak nemela vubec, jenom jsem hazela v nejvetsich mrazech pres kombinezu decku
.
@Anonymní píše:
Mikina, teplá bunda, punčocháče, zateplený kalhoty pletená deka a nánožník. Přišlo mi ale že to bylo málo.![]()
![]()
Takhle moc ještě tento podzim oblečený nebyl ![]()
Na kočárku mám nánožník a střídám podzimní kombinézu se zimní (zimní např. dnes ráno, kdy byly 3 stupně).
@Anonymní píše:
Mikina, teplá bunda, punčocháče, zateplený kalhoty pletená deka a nánožník. Přišlo mi ale že to bylo málo.![]()
![]()
To oblékám o dost méně. Ale taky záleží, o jak staré dítko jde, ve sporťáku můžeš mít skoro tříleté, ale někdo i třeba půlroční, tak tam bude to oblečení taky o něčem jiném.
@Daisy86 píše:
Takhle moc ještě tento podzim oblečený nebyl
U nás byly ráno 2 stupně a to jsme v Praze
@Daisy86 píše:
Takhle moc ještě tento podzim oblečený nebyl
Jsem čekala, že to bude stačit. Deku mám jako kdyby náhodou. Z procházky i s tou dekou přišly studeni. Nebylo zase tak pozdě odpoledne 3h.
Záleží pro jak staré dítě.
Jinak budu oblékat malé mimino, co se vůbec nehýbe a jinak 1,5 roční, co i venku běhá.
19 měs. fusak, nánožník, dekj odmítá ( vyzkoušeno tedy ráno). Ale má na sobě soft. kombinézu. Na zimní mi přijde ještě brzo. V poledne bylo venku i bez čepice a v teplákách.
Při pohybu dle mého stačí. V kočáře by se asi něco hodilo, ale zatím vše odmítá..
Cerstve pulrocni… leginy, body s dlouhym, svetr, cepice, deka… cepice teprve tenhle tyden poprve v zivote. Asi to je fakt malo, kdyz to tak ctu…
Už jste některé dávali fusak do sporťáku? Nebo něco na ten způsob? Není ještě brzo? Nějak se nemůže rozhodnout jestli není ještě brzo.
. Teploty se nám tu pohybují kolem 10C
.