Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
mam takovou strelenou otazku - jak se to dela, kdyz mam prcka ve fusaku, pustim ho behat a pak ho chci dat zpatky do kocaru - zouvaji se mu v te zime spinave boticky, nebo se daji sehnat nejake navleky, nebo se proste uz prcek nevozi ve fusaku?? ![]()
Je to hloupa otazka, ze? ![]()
Vim, ze ted prodavaji fusaky, kde je spodek omyvatelny a da se odepnout, takze prcka strcim do fusaku i s botickama, ale nechce se mi ho uz kupovat - objevila jsem to pozde…
Dik, A.
Ahoj, ja mam takove ty navleky co jsou u lekare, docela postaci.
Simona
my už fusak letos nepoužíváme, holka je obalená v dece a nohy v zimních botičkách vykukují a jsou položené na podložce v kočárku, která je už od výrobce obalená igelitem
Ahoj holky,
já jen jednoduše ušila návleky ze staré šusťákové bundy. Obdélník přeložit napůl, sešít boky, nahoře udělat tunýlek a navléct gumu. Je to hned, ani není nutné na to vytahovat šicí stroj, stačí ručně.
Ahoj, já mám dvoje návleky.
Jedny tlustší (zvenku koženka), které dávám Matýskovi přes botičky do fusaku a druhé tenčí (modré šusťákové, co se dávají v čekárnách) do auta, aby neokopal přední sedadlo.
M.
Ja to resila fusakem Aesthetic 3v1, ktery ma prave odepinaci cast. Skvela vec. Do kocarku na mimi jsem mela stary fusak s berankem jeste po mne, takze mne takhle krasna a tepla investice od Aestheticu nijak nemrzela. Vrele doporucuji - maji opravdu krasne barevne kombinace, fusak je mekkoucky a teply.
Hanka1
Ja to resila fusakem Aesthetic 3v1, ktery ma prave odepinaci cast. Skvela vec. Do kocarku na mimi jsem mela stary fusak s berankem jeste po mne, takze mne takhle krasna a tepla investice od Aestheticu nijak nemrzela. Vrele doporucuji - maji opravdu krasne barevne kombinace, fusak je mekkoucky a teply.
Hanka1