Fusak x boticky

79
28.1.06 09:10

Fusak x boticky

Ahojky,
mam takovou strelenou otazku - jak se to dela, kdyz mam prcka ve fusaku, pustim ho behat a pak ho chci dat zpatky do kocaru - zouvaji se mu v te zime spinave boticky, nebo se daji sehnat nejake navleky, nebo se proste uz prcek nevozi ve fusaku?? 8O
Je to hloupa otazka, ze? :lol:

Vim, ze ted prodavaji fusaky, kde je spodek omyvatelny a da se odepnout, takze prcka strcim do fusaku i s botickama, ale nechce se mi ho uz kupovat - objevila jsem to pozde…

Dik, A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
28.1.06 09:14

Ahoj, ja mam takove ty navleky co jsou u lekare, docela postaci.

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.06 13:41

No jooooo, to me nenapadlo - diky za tip… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.1.06 14:02

my už fusak letos nepoužíváme, holka je obalená v dece a nohy v zimních botičkách vykukují a jsou položené na podložce v kočárku, která je už od výrobce obalená igelitem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.06 18:47

Ahoj holky,
já jen jednoduše ušila návleky ze staré šusťákové bundy. Obdélník přeložit napůl, sešít boky, nahoře udělat tunýlek a navléct gumu. Je to hned, ani není nutné na to vytahovat šicí stroj, stačí ručně.

• Citovat
  • Upravit
1234
28.1.06 19:56

Ahoj, já mám dvoje návleky.
Jedny tlustší (zvenku koženka), které dávám Matýskovi přes botičky do fusaku a druhé tenčí (modré šusťákové, co se dávají v čekárnách) do auta, aby neokopal přední sedadlo.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 18:33

Ja to resila fusakem Aesthetic 3v1, ktery ma prave odepinaci cast. Skvela vec. Do kocarku na mimi jsem mela stary fusak s berankem jeste po mne, takze mne takhle krasna a tepla investice od Aestheticu nijak nemrzela. Vrele doporucuji - maji opravdu krasne barevne kombinace, fusak je mekkoucky a teply.
 Hanka1

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.06 18:34

Ja to resila fusakem Aesthetic 3v1, ktery ma prave odepinaci cast. Skvela vec. Do kocarku na mimi jsem mela stary fusak s berankem jeste po mne, takze mne takhle krasna a tepla investice od Aestheticu nijak nemrzela. Vrele doporucuji - maji opravdu krasne barevne kombinace, fusak je mekkoucky a teply.
 Hanka1

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí