Fusaky na jaro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
13.2.20 17:52

Fusaky na jaro

Ahoj holky,

koupila jsem si kořárek Fjordy 3v1 - řeším ted fusak na jaro. resp. termín mám 20.dubna (nejspíš porodím dřív) a člověk opravdu neví, jak v tomto období bude. Pordadítě mi nějaký super skvělý fusak na jaro?
(Nemusí nutně být z těch nejlevnějších)

Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
13.2.20 22:12

Mi stačil emitex fleesový. Byl pak super i do sportáku. A případně přehodit deku. Já v tomlhle dala na praktičnost. Ono na to jaro už to tak je fuk jestli stojí 350 nebo 1500… pak už jde o značku a mi to přišlo zbytečné osobně. Na zimu asi ano, at to má funkčnost proti větru atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
14.2.20 21:23

Na jaro/podzim jsem nikdy fusak nepotřebovala, stačila deka pod nánožník. U třeťátka to bude stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
14.2.20 21:46
@Dracunculus píše:
Na jaro/podzim jsem nikdy fusak nepotřebovala, stačila deka pod nánožník. U třeťátka to bude stejné.

Mi deka vadila, že dvakrát kopla a byla dole… emitex flees fusák stál 250kč bazarový a super. Byl i pod dítětem, v případě potřeby jsem rozepla, zapla. Pří usnutí pořádně přikryla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
15.2.20 12:18

@Veru1987 S tím jsem problém neměla, pod nánožníkem to nesetřásli a pokud ještě nebyla dost zima na nánožník, dávala jsem deku jen na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.2.20 17:09

Tak já třeba nánožníky používám akorát v zimě a větru…
Jinak je lepší fusak, než deka, nepadá a je fajn, já mám od Pinkie a jde rozepínat na obou stranách a celý odepnout, což je super, jen jsem kupovala rovnou větší velikost, spodek jsem v korbičce zahnula, rychle to uteče, nebo do korbičky kup na bazárku :palec:

za mě určitě doporučuji než deku, hřeje i zespodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport