Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
koupila jsem si kořárek Fjordy 3v1 - řeším ted fusak na jaro. resp. termín mám 20.dubna (nejspíš porodím dřív) a člověk opravdu neví, jak v tomto období bude. Pordadítě mi nějaký super skvělý fusak na jaro?
(Nemusí nutně být z těch nejlevnějších)
Děkuji,
Mi stačil emitex fleesový. Byl pak super i do sportáku. A případně přehodit deku. Já v tomlhle dala na praktičnost. Ono na to jaro už to tak je fuk jestli stojí 350 nebo 1500… pak už jde o značku a mi to přišlo zbytečné osobně. Na zimu asi ano, at to má funkčnost proti větru atd.
Na jaro/podzim jsem nikdy fusak nepotřebovala, stačila deka pod nánožník. U třeťátka to bude stejné.
@Dracunculus píše:
Na jaro/podzim jsem nikdy fusak nepotřebovala, stačila deka pod nánožník. U třeťátka to bude stejné.
Mi deka vadila, že dvakrát kopla a byla dole… emitex flees fusák stál 250kč bazarový a super. Byl i pod dítětem, v případě potřeby jsem rozepla, zapla. Pří usnutí pořádně přikryla.
@Veru1987 S tím jsem problém neměla, pod nánožníkem to nesetřásli a pokud ještě nebyla dost zima na nánožník, dávala jsem deku jen na spaní.
Tak já třeba nánožníky používám akorát v zimě a větru…
Jinak je lepší fusak, než deka, nepadá a je fajn, já mám od Pinkie a jde rozepínat na obou stranách a celý odepnout, což je super, jen jsem kupovala rovnou větší velikost, spodek jsem v korbičce zahnula, rychle to uteče, nebo do korbičky kup na bazárku ![]()
za mě určitě doporučuji než deku, hřeje i zespodu