Fusaky zimní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1724
3.12.22 10:40

Fusaky zimní

Máte prosím někdo zkušenosti s fusaky těchto značek:
Bobánek, Gobaby, Voksi, Esito - u Esita nové modely pro rok 2022. Jak jste s nimi spokojené? Děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
3.12.22 11:29

Tak hlavne by fusak nemel byt „co nejteplejsi“, protoze mimo mrazy se dite bude varit.
Je lepsi si pomahat dekou a moci pridavat/ubirat.
Plus je dulezite, jak chces oblekat dite.
Pokud bude v kombineze (chces treba vyndavat na kojeni), tak zase min teply fusak.
A zalezi i na tom, jak moc mas utemovany kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.12.22 13:19
@Lucie_Sx píše:
Tak hlavne by fusak nemel byt „co nejteplejsi“, protoze mimo mrazy se dite bude varit.
Je lepsi si pomahat dekou a moci pridavat/ubirat.
Plus je dulezite, jak chces oblekat dite.
Pokud bude v kombineze (chces treba vyndavat na kojeni), tak zase min teply fusak.
A zalezi i na tom, jak moc mas utemovany kocar.

Děkuju. Četla jsem v jiný diskusi o fusacich, že jsi měla Little Angel. Byla jsi spokojená, že? Je fakt tak skvělý z hlediska termoregulace, jak se píše? Trochu nad ním taky přemýšlím… Jak jsi dítě do toho fusaku oblíkala? Dá se stáhnout pořádně kolem hlavičky? A není moc vykrojený v oblasti krku? Děkuju…

No já mám kočár nic moc těsnící. Na kojení vyndavat ven nechci, nechci dítě moc nabalovat ven jak cibuli, ale vozit jen v třeba v mikine a teplácích mi přijde taky takový divný. :think: Ježdění jen tak po městě, žádný hory. Miminko mám trochu zimomřivý, ale v nějakých velkých mrazech jezdit ven neplánuju. Mám teď Emitex, který nějak extra nezahreje, ten mám zas nachystaný na jaro, a starý fusak beránka ještě po mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
3.12.22 13:31

S těmito fusaky zkušenosti nemám, mám pro malou Cottonmoose fusak, je skvělý, máme rostoucí a je prostě boží. Malá už mi chodí, ale v kočáru spí přes den na odpolední spaní. Ať je jaké chce počasí není třeba ji přehnaně nabalovat, nebo řešit nějaký deky. Dávám jen mušelinovou deku a toť vše. Spí třeba v bundě a punčochách. Když jdeme ven, bude běhat tak na tu chvilku sedí v kombinéze, přes sebe jen nánožník..a fusak nezapínám. Není nutný tahat jiný deky.

• Citovat
  • Upravit
34322
3.12.22 21:03
@Giovanna1 píše:
Děkuju. Četla jsem v jiný diskusi o fusacich, že jsi měla Little Angel. Byla jsi spokojená, že? Je fakt tak skvělý z hlediska termoregulace, jak se píše? Trochu nad ním taky přemýšlím… Jak jsi dítě do toho fusaku oblíkala? Dá se stáhnout pořádně kolem hlavičky? A není moc vykrojený v oblasti krku? Děkuju…No já mám kočár nic moc těsnící. Na kojení vyndavat ven nechci, nechci dítě moc nabalovat ven jak cibuli, ale vozit jen v třeba v mikine a teplácích mi přijde taky takový divný. :think: Ježdění jen tak po městě, žádný hory. Miminko mám trochu zimomřivý, ale v nějakých velkých mrazech jezdit ven neplánuju. Mám teď Emitex, který nějak extra nezahreje, ten mám zas nachystaný na jaro, a starý fusak beránka ještě po mně :mrgreen:

Co jsem videla na stanku nove LA, tak mi prisly hrozne velke a teple.
Ja mela nejakou starsi verzi - tuhle a zen byl skvely v tom, ze fungoval spis jako spacak mumie, dal se krasne utahnout kolem obliceje.
Kocar jsem mela uplne otevreny a dite plne oblecene v kombineze (abych ho mohla vyndat) a bylo mu krasne akorat teplo. Pres fusak jsem davala jen sustakovy kryt kocaru, ve vetsich mrazech jeste deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.12.22 21:05

Takhle to slo stahnout kolem obliceje
.

On vypada tenky, ale byl teply a do mensi korby uplne parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.23 08:39

Ahoj holky,
taky zrovna vybírám fusak pro naši princeznu a na Esitu jsem zrovna našla soutěž fusaků z letošní kolekce - https://www.instagram.com/esitocz/ třeba se někomu bude taky hodit. :)

PS: Jak jste s nimi spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport