G-med Pardubice Dr. Lotko

Anonymní
28.4.21 10:17

G-med Pardubice dr Lotko

Maminky dobrý den.. Přecházela jsem od dr Sýkorove do g-medu, jediný volný byl pan dr Lotko. Ok… Jsem u něj rok a něco. Teď těhotná 16 tt. U pana Galata při prvním screeningu že mi pohlaví neřekne, není si jistej, tak že mi to prozradi až pan dr Lotko v 16tt. Řekla jsem si ok a těšila se na další ultrazvuk že už budu vědět zda pod srdcem nosím vytouženou holčičku. Omyl… Tak arogantní chování. Fotka žádná. Pohlaví že mi neřekne. Další utz mám až 22 tt. No jsem nasraná, syny jsem věděla od 12tt a teď nic. Začínám litovat změny lékaře. Někdo podobná zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2690
28.4.21 10:34

Bydlím v Pardubicích a jezdím. Na gyndu do Hradce a nelituji.. V pardubkach bych nešla ani k zubaři.. Hroznej přístup všude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 11:36

No zlatej Galat… Škoda že nepribiral nové pacienty i on hned bych sla k němu. Lotko fakt katastrofa. Já snad zajedu do nemocnice kvůli něčemu aby mi řekli co a jak. Od Lotka se to člověk moc nedozví

• Citovat
  • Upravit
2507
28.4.21 11:54

Dobrý den, já hledala právě také gynekoložku, našla jsem Mudr. Mrkvovou i tady díky e-miminu. Sice dlouhé čekání, ale poprvé byla příjemná. Byla jsem zatím jen jednou, tak uvidím. Každopádně aspoň chce s mým problémem nějak pokročit, u minulé jsem neměla udělaný ani hormonální profil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
28.4.21 12:12

Od doktora Lotka jsem před 3 lety odešla. Arogantní chování, bagatelizování problémů, nepříjemná atmosféra… jezdím teď do HK k MUDr Bestvinovi a jsem spokojená. Je to sice na dojíždění, ale neměnila bych - ani teď těhotná, když musím do HK jezdit každý měsíc. Rok vleklé problémy, které Lotko neřešil (skončila jsem i na pohotovosti) byly s novým lékařem během týdne pryč a už se nevrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.8.21 18:17

Ja od Dr. Lotka presla k Dr. Stredovi na Kolf a nemuzu si vynachvalit, ma lepsi pristroje a pristup profesionalni. Kam se Lotko hrabe 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí