Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny tehulky. Potřebovala bych poradit, kde se dá udělat v prvním trimestru vyšetření NT+ ideálně Brno, Břeclav, Hodonín. Vyskakuje na mne jen Brno Veveří, to opravdu jinde není?
Ptipadne jak dlouho je čekací doba na objednání? Dekuji
Brno Obilnak, Brno Bohunice…pokud myslis prvotrimestralni screening. Mozna i U Milosrdnych v Brne? Ale jista si nejsem…ja chodim na Obilnak k primari Hrubanovi a jsem moc spokojena.
@PiperW byt tebou, objednam se do Prenatalu na Veveri a poprosim primo o Dr. Vlasina - opravdu kapacita a je moc fajn. Byli jsme u nej na 1.screeningu v listopadu a mohl i pritel se mnou. Na 2.jsem se k nemu bohuzel nedostala (myslela jsem, ze me objednali zase k nemu a ne, musela bych si vyzadat u toho objednani). V dobe kdy jsem to zjistila mel uz beznadejne plno, tak jsem sla k Dr. Doubkove na Zahradnikovou - taky maximalni spokojenost.
@Megg7 a jak dlouho dopředu je třeba objednat když si jej chcete vyžádat?
@PiperW to nevim, asi je to trochu i o nahode, jak jsou plni. Ja se objednavala 3 tydny predem.
Brno-Veveri a taky doporucuji pana doktora Vlasina. Byla jsem u nej na I. i II. screeningu, pichal mi i plodovou vodu a delal dalsi kontrolni utz.
Je to spicka v oboru co se prenatalni diagnostiky tyce.
Miva hodne plno, takze pokud chcete k nemu, nejlepe tak mesic predem si zavolat.
Já chodím na gynekologii v Brně do centra Dvořák na Orlí a přímo můj doktor mi dělal i všechny screeningy, mají certifikaci.
Netuším ovšem, zda to dělají i pro lidi “zvenku” nebo jen pro své pacienty.
Proč nechcete na Veveří? Nebo mi to aspoň z dotazu zní, že nechcete
?
Jinak kamarádka je z Hodonína a taky teď jde na 1.screening na Veveří, takže asi moc možností opravdu není ![]()
@Suelinda píše:
Já chodím na gynekologii v Brně do centra Dvořák na Orlí a přímo můj doktor mi dělal i všechny screeningy, mají certifikaci.
Netuším ovšem, zda to dělají i pro lidi “zvenku” nebo jen pro své pacienty.
Proč nechcete na Veveří? Nebo mi to aspoň z dotazu zní, že nechcete?
Jinak kamarádka je z Hodonína a taky teď jde na 1.screening na Veveří, takže asi moc možností opravdu není
Na Orli taky delaji normalne screeningy.
Sestra chodila tam.
@Suelinda Není to o tom že bych nechtěla, spíš nejsem dobrá řidička a motat se po centru není moc pro mne
je to moc velký velkoměsto, takže spíš z praktických důvodu.
Jinak ve kterém týdnů že se to vlastně provádí? 10/12? Tak nějak?