Jméno Gabriela. Jak oslovovat.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.6.18 14:42

Mám známou Gabrielu, říkám jí Gábi. Mně osobně se jméno Gabriela nelíbí, zní mi moc tvrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
4.6.18 14:50

Nemame doma Gabrielu, ale primo Gabinu a rikame ji Gabo, Gabi, Gabonko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
4.6.18 14:53

Za mě moc ne, to G mi přijde takový hrubý :nevim: znám jednu a říkají jí Gábo, Gabko, někdy i Gabelo :roll:

• Citovat
  • Upravit
7382
4.6.18 15:06

Gabriela se mi moc nelibi a Gabina uz vubec ne… :nevim: Vzdy si predstavim nejakou zapsklou zenskou, asi ze se to rymuje s „babina“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.6.18 15:13

Mě se líbí moc, i tvar Gábina, Gába, Gabča. Pár jich znám a dvěma se říká hlavně Gabrielo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
4.6.18 15:19

Nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
4.6.18 15:19

Já jsem Gabriela, tento tvar se mi moc líbí ale bohužel mi tak nikdo neříká. Jeden kamarád mi říkal Gabrielko. V rodině jsem Gabi, Gabča, u tety Gabuša a u babiček Gabinka 8) Gábina z duše nesnáším, mamka mi tak říkala když mi chtěla vynadat nebo něco vyčíst. Evokuje mi to nadavku. Bohužel mi tak všichni mimo rodinu říkají :nevim: hold s tim už nic neudělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
4.6.18 15:23

Moc Gabriel neznám, ale chodila k nám na brigádu studentka Gabriela a asi díky ní se mi to jméno zdá docela fajn. Říkala jsem jí vždycky Gábi, případně Gabčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.6.18 16:37

Jmeno se mi libi, pak i Gabi, Gabo nebo Gabco…Gabino ne, ale kamosce tak nikdo nerika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.6.18 19:29

Gabriela je moje sestra nyní v pubertálním veku si rikala Giga Gigi Gi Gigina :lol: ale jinak Gabča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
4.6.18 19:37

Líbííí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.6.18 19:42
@Anonymní píše:
Líbí se Vám jak se říká Gabrielám, všichni jim neřeknou jinak než Gábina. Líbí se Vám to, nebo ne? Přemýšlíme s přítelem nad jménem dcery. dík

Gabrielu máme… říkáme jí různě… Gábi, Gabči, Gabčo, Gábulko, Gabčulko, Gábinko, Gabruško, Gabčulíku… Gábino jí neříkáme, to mi přijde spíš jako takové nepěkné, když jí chci vynadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
4.6.18 19:45

Nelíbí se mi základní tvar, nemám ráda jména s G. A ještě horší mi připadají tvary Gábina a Gabča. Ostatně všechny odvozeniny jmen končíci na -ča jsou jak za trest :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.6.18 19:50

Mám dceru Gabrielu. Říkám jí Gábi, Gábinko, Gábuško, Gábulko, Gabulenko, Gábuš, Gabušen, Gabušenko. Nejčastěji slovenským tvarem Gabiko, protože se mi líbí. Gábino jí říkám jen když zlobí, nesnáší to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.6.18 23:02

Znam a rikame ji Gabko a libi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie