Pojmenování miminka podle snu

292
2.6.18 21:37

Pojmenovani miminka podle snu

Ahoj maminky, nastavajici maminky i maminky zatim v nedohlednu. :D Mam takovy zvlastni dotaz a strycek Google mi nenasel adekvatni odpoved ci diskuzi. :mrgreen: Jsem momentalne ve 32.tydnu a vybirame jmeno pro dalsi princeznicku. Celkem jsme se s manzelem shodli na Nikolce, ale… Nez jsem zjistila, ze jsem podruhe tehu, zdal se mi sen, ze jsem tehotna. Pak se mi pozdeji zdal sen, ze mame druhou holcicku a volali jsme na ni Odetko. :D To jmeno se mi i celkem libi, i kdyz absolutne nevim, proc me ve snu napadlo :D Nakonec jsme vybrali Nikolku, ale… Ted jsem nasla clanek, kde se pise (cituji):,,Indiáni věřili v sílu snů natolik, že podle nich pojmenovávali své děti. I v dnešní době se najdou matky, kterým je „to pravé jméno“ sděleno ve snu. Naslouchejte proto svým snům." Myslite, ze mi mala princezna jasne rekla, jak se chce jmenovat, nebo mi uz docista hrabe z tehu hormonu a mam se drzet sveho? :D Ono prece je neco mezi nebem a zemi… Nebo ne? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
2.6.18 21:39

Nikolek je tři prdele, fakt bych dala Odetu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.6.18 21:40

No, předpokládám, že v břiše nemáš malou princeznu, není na světě moc žen, co rodí malé princezny, tohle já bych viděla jako slušné těhotenské hrabání :mrgreen: :mrgreen: ale jinak, věřím na věci mezi nebem a zemí, takže možné je vše. Nikolek je všude jak máku, taky jsem ji měla, měnila jsem jméno v den porodu na jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.6.18 21:41

Pokud se vam libi jmeno a mne se treba libi vice nez nikol, tak proc ne…a mas k tomu i hezky pribeh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5056
2.6.18 21:41

Odeta je pěkné jméno. Líbí se mi daleko více než Nikola. :kytka: Já bych neváhala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
2.6.18 21:42

Pojmenovani miminka podle snu - cože ona se bude jmenovat Pamela Anderson? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.6.18 21:42

@Ester13
Vidím to stejně. Odeta je zajímavé jméno. Na sny věřím, ale záleží, jestli muž svoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
2.6.18 21:43

Jako Odeta je krásný jméno :srdce: mně se když jsme měli tři zdálo, že se nám narodila čtvrtá holka a že jsme se v tom snu rozhodovali mezi Toničkou a Timeou a vyhrála Timea.. pak jsem asi za dva měsíce skutečně otěhotněla, narodila se nám holčička, ale Timeu mi muž nedovolil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
2.6.18 21:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.6.18 21:45

A co jako druhé jméno? Nikola Odeta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.6.18 21:49

Prvni mame Terezii, tech je taky silene moc :mrgreen: Ale ted jsem rozhozena… Asi mi uz solidne sploucha na majak, ale rikam si, kdyz Indiani, tak proc ne ja, treba chce byt opravdu Odetka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
2.6.18 21:52

@Bííí nešplouchá, posílá zprávu, že chce být Odetka, protože Nikolek je hromada a ona se s nima nechce plést :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.6.18 21:54

Co manžel na toto jméno?
Odeta krásné, neobvyklé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.6.18 21:55
@Bííí píše:
Prvni mame Terezii, tech je taky silene moc :mrgreen: Ale ted jsem rozhozena… Asi mi uz solidne sploucha na majak, ale rikam si, kdyz Indiani, tak proc ne ja, treba chce byt opravdu Odetka… :lol:

Je, já mám taky první Terezku :mrgreen: to jsem ještě byla nepolíbená statistikou jmen. Po zkušenostech s Terkou ( přísahám, že každá druhá holka se jmenuje Tereza nebo Terezie 8o ) jsem nakonec v den porodu ustoupila od Nikoly. Je to totiž podobné, taky je jich všude přehršel. Dala bych Odetku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
2.6.18 21:57

Nezlobte se, ale musím se zeptat zdejších pamětníc, jestli když mi automaticky naskočila koza Odetta, se mi to jen zdálo, nebo se skutečně v nějaké dětské knížce vyskytuje :think:?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence