Gambler, dluhy, černé myšlenky...

3
9.5.24 12:31

Gambler,dluhy,černé myšlenky...

Ahoj vsichni,
Myslim, ze tady tech diskuzi je moc, ale i tak zakladam novou.
Ani nevim, kde zacit…od pritele jsem se odstehovala po 15 letech, mame syna, dnes 9 let. Nejsme manzele a ani jsme nikdy nebyli. Odesla jsem, protoze jsem se dozvedela, ze ma problemy s hazardem, hranim, on line sazenim a ma dluhy. Nejdrive 2 mega, ktere se zaplatil jeden z rodicu, kdyz prodal barak. V prosinci na Vanoce to bylo pul mega, ktere se taky vyresili nejak. V lednu se pro jeho ochranu zacala jeho vyplata posilat na muj ucet. Jelikoz ho rodice defakto odkopli tak sjem zustala ja. Ja sama i kdyz spolu nezijeme. Po 3 mesicich me rekl, ze dluzi 200 tis. A ze zacina mit i cerne myslenky, aby nikomu neublizoval, ze nevi co delat. Chodi k psychologovi, hledame brigadu, jinak normalne funguje, je chytry chlap, vse ok ale ja uz nevim jak tohle resit. Jako kazdy den ho hlidat? vzdam se svojeho zivota abych mu pomohla protoze tohle neni sranda. Ja uz nechci zadne dalsi dluhy, ale chci mu strasne moc pomoct jelikoz nema nikoho jineho, ale sama nevim jak. Krome toho psychologa je neco jineho? mate prosim zkusenosti. Dekuji za precteni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
9.5.24 12:38

Psychiatr - začít se ambulantně léčit nebo se nechat hospitalizovat. Je to závislost, jako každá jiná a musí se léčit. Takhle zničí sebe i tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2768
9.5.24 12:41

Nemam zkusenost a ani pochopeni pro lidi, kteri neco po*erou, ostatni jim pomuzou, oni to zase po a pak zas a zas. Sorry jako.
At se necha zavrit nekam do lecebny a do ty doby maka do padnuti

Příspěvek upraven 09.05.24 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
9.5.24 12:41

No musí chtít se léčit, nechat se všude vyškrtnout. To už mohl mít pořešený dávno. Stáhne té akorát sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.5.24 12:46

Co znamena nechat se vyskrtnout? Nechapu. Mame spolu syna a asi bych nechtela aby se zrovna zabil…neni to jednoduche tema. Tak me prosim neukamenujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
9.5.24 12:46

Je nemocný a musí si to přiznat a nechat se dobrovolně zavřít a léčit
hrát už NIKDY!
pokud to nebude akceptovat, okamžitě rozchod!

a pokud ano, tak nastavit i režim jak dál a jak rodině peníze vrátit.. jak Brigády.. půjde makat jak barevnej.. proje-bal to, tak to musí vrátit!
nebuď hlavně bl-bá, zde Matko-terismus fakt nefunguje a je to cesta do záhuby! je to stejné jak chlast nebo drogy.. buď skončí úplně, nebo okamžitě pryč… věř mi..
zničilo by to i Tebe…

PS : ANO - vyškrtnout ze seznamu hráčů, Ihned!
já si chtěla kdysi vsadit na Babiše a fakt mi i kolegovi v Tip-sportu vnutili registraci, bez toho si vsadit nešlo.. ale prý to hlášení jde i do bank, takže jsem též od té doby hazardní hráč, určo to vyškrtnu, o takovou společnost nestojím :mrgreen: to bych po něm chtěla jako první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.5.24 13:05

A napisu to kde nebo jak. Je nekde zadost. Vubec nevim jak postupovat. Ale bylo by to fajn, kdyby byl vyskrtlej a taky si pujcuje. Pujcka na klik atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.5.24 13:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2768
9.5.24 13:35

Tak promiň ale to je úplně pitomej když si půjčuje u těhle zlodějů. Buď ráda že máte ještě vůbec kde bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
9.5.24 13:53

Jak bys mu asi ty chtěla pomoci? To musí chtít sám. Ale je vidět, že doteď za něj vždycky někdo dluhy zaplatil, tak proč by toho nechával? Nadělal další dluhy a bude vyhrožovat sebevraždou, dokud to někdo za něj zase nezaplatí. Ať si to vyřeší sám, nechala bych ho v tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.5.24 14:07

Máte spolu dítě, musíš být tvrdá. Není na tom nic romantického, aby sis hrála na samaritánku a milující přítelkyni! Tady jde o holou existenci. Nevymýšlejte spolu žádné berličky, další půjčky atd…On je závislý, stejně jako narkoman! Ať se nechá zavřít do léčebny, musí chtít on. Nic jiného nepomůže… Čím víc se v tom budeš babrat, tím hůř. A pokud naletíš opět na nějaké jeho fňukání a půjčky, rovnou si balte kartony pod most.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
9.5.24 14:41
@Yasmiele píše: Více

A věnuje se synovi? Přináší mu aspoň do života něco dobrýho než jen dluhy, který naštěstí můžeš v případným dědictví odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
9.5.24 17:42

A ten psycholog mu rádi co?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.24 21:43

Prosimtě jen jedna rada, vyjed si na sebe výpis dluhů, na své jméno. Nevím, jestli to dnes ještě jde, ale v době, kdy opravdu šli SMS půjčky na občanku apod mi tehdy ex vzal občanku, co jsem měla normálně v kabelce v peněžence, standard, doma, kabelka v chodbě, když jsem byla na procházce se psem. Poslal korunu z mého účtu, na který mu obratem přišli peníze, já si v záplavě plateb nevšimla, do int bankovnictví jsem lezla tak jednou za měsíc když jsem posílala platby a ze si na mě vzal nějakou mikro půjčku jsem zjistila až za dva roky, když přišel dopis od exekutora. :zed: ono tohle lidi žádné svědomí v záplavě svých potřeb v tu chvíli nemají a nepřiznají to..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel