Gazel - jste spokojení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
9.7.09 20:39

Gazel - jste spokojení?

Ahoj. Pokud někdo máte nábytek Gazel, prosím napište mi, jak jste spokojení. Celkem se mi líbí, ale slyšela jsem 2 rozdílné názory lidí, kteří ho mají doma… jeden celkem spokojený a druhý celkem nespokojený… prosím pokud máte někdo zkušenost, budu ráda, když mi jí napíše. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
9.7.09 20:47

Náš Kubíček má z Gazelu vyvýšenou postel (takovou s tím domečkem pod ní) a jsme s ní spokojení - sice je pravda, že Gazel má výrobky z celkem měkkého dřeva takže je na ní vidět kdejaký škrábanec, ale zas až taková hrůza to není.
Nevím jak je to s dřevěným nábytkem od jiných výrobců.
Takže za nás spokojenost :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.7.09 23:07

Ahojky, tak my máme skoro celý pokojík z Gazelu. Dvoupatrovou postel, skříň a prádelník. Je pravda, že to smrkové dřevo je měkké, takže do toho dítě něčím bouchne, a je to tam hned vidět :? Rozjíždí se nám pořád dokola šuplík, budem to muset něčím pořádným přilepit. Ty šuplíky všechny se hrozně viklají :( Nábytek vypadá pěkně, my jsme chtěli masiv, ale za ty peníze co jsme do toho dali, by to mohlo být kvalitnější. Ještě jsme uvažovali o Domestavu, ale zkušenosti z okolí nemám. Jana

• Citovat
  • Upravit
5527
10.7.09 08:04

Snad se tady ještě někdo ozve, protože mě by taky zajímaly reakce.
Pořád váhám mezi Domestavem a Gazelem. Kamoška má z Domestavu letiště a strašně na ně nadává. Prý tam musel přítel zatlouct „30 000 hřebíků“, aby to drželo a nevrzalo. (S tím počtem hřebíků to asi přeháněla, ale fakt je, že tam něco natloukli.)
Tak si tak říkám, vyrábí-li se vůbec u nás někde kvalitní nábytek. Klidně bychom zainvestovali, kdybychom ale věděli, že investujeme do kvality. Ach jo :(
Třeba u Domestavu dát za postel 5000 a za blbé šufle pod postel taky 5000 se mi zdá nehorázně dost (za to šufle). Já nevím. A nechat si to udělat? Mám vážné obavy, že by to vyšlo nastejno nebo i dráž.
Holky, podělte se o zkušenosti, prosím.

P.S.: Ale podobná diskuze už tady někde byla. Zkusím najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.09 08:09

Máme od Gazelu manželskou postel a palandu pro děti. Jsem naprosto spokojená, při výběru se mi to zdálo jako nejbytelnější a nejkvalitnější běžně dostupný nábytek z masivu a při používání se to potvrdilo. Montáž byla snadná, nechyběly žádné šroubky. Palanda je stabilní, kluci na ní dost řádí a postel to zvládá v pohodě. Takže já můžu jejich nábytek jen doporučit.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.7.09 08:13

My máme celý dětský pokoj Domestav,stál nás 100 000,–,ale je opravdu parádní.Ta cena je fakt hrůza,ale mám ráda kvalitní věci.

• Citovat
  • Upravit
5527
10.7.09 08:45

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Někde tam v komentářích narazíš i na Gazel, ale moc toho asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.09 09:02

ahoj,
my máme taky pokojík zařízený z masivu, něco od gazelu - to je super, něco od nějaké firmy „montero“ - a to je pěkně na … ehm .. na nic. Tam se nám právě stává, že šuflata nejezdí, zadní stěna skříně nedrží, chyběly tam součástky a tak. ale gazel v pohodě.
i když kdybych se rozhodovala teď, asi bych nekupovala přírodní dřevo, ale ten jejich program „Anny“ - bíle namořený s dřevěným vrškem. to je krááááásnýýýý :-))) a nebude to tak tmavnout :)
 káče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.09 09:14

No manzel chtel Gazel nebo Domestav. Mne se ani jedno nelibi a navic mi to prijde predrazene. Nakonec jsem poridil masiv Leksvik z Ikea. Je kvalitni, navic za slusnou cenu a drzi uz vice nez 6 let a to ho teda starsi vubec nesetri. Hanka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.7.09 15:57

My máme z GaZELu celý pokojíček, volili jsem přírodní. Výhodu vidím v tom, že se případné havárie lehce zatmelí, přebrousí atp.. A až to holky třeba s věkem omrzí, dá se snadno namořit či natřít jakkoliv. Je pravda, že některá dvířka ne úplně lícují, ale viděla jsem např. v Asku atp. mnohem horší věci.

• Citovat
  • Upravit
1762
11.7.09 19:02

My máme Gazel i Domestav. Jsme spokojeni s obojím. Až na tu cenu.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
13.7.09 14:07

My máme postel Christine (smrk) od Gazelu + noční stolky. Naprostá spokojenost, postel vůbec nevrže, máme ji 2,5roku a fakt sedí, nerozjíždí se apod. .

Kvůli ceně jsme vyzkoušeli koupit komodu v Ideal nábytku a ta je kvalitou asi horší - ne na pohled, ale při změnách teploty v ní lupe a dost hlasitě (přitom v ní máme jen spodní prádlo, čili nic těžkého). V noci to lupání není moc příjemné, několikrát jsme vyletěli, že máme v bytě nezvanou návštěvu a nakonec zjistili, že to dělá tato komoda. :(

V pokojíčku máme nábytek z Ikey, myslím, že to je borovice, masiv (už se, myslím, ta série neprodává) a v té jsou vidět zářezy - je hodně náchylná na poškození, ale na tom nábytku Gazel zatím nic… Já bych šla do Gazelu zas, té koupě vůbec nelituju. Jediné, co mi na Gazelu vadí, je ta cena. :? Ale asi to je fakt za kvalitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.7.09 14:20

:-) moc díky všem za komentáře. Pokud by ještě někdo napsal zkušenosti, budu ráda :-)
zatím jsem pokojík seskládala virtuálně z gazelu…uvidíme, zda to dostaneme naceněné v ceníkových cenách nebo dostaneme nabídku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
19.8.09 18:14

Tak se přidávám ,máme pokojíček Gazel +Domestav a jsem spokojená jak někdo psal je to měkkší dřevo ,ale masiv a nějaká škoda se hned opraví.Malá už má tři roky pokojík a zatím je v původním stavu.Ložnici máme z masivu od Jelínka taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.6.12 14:43

Rada bych obnovila tuto diskuzi :D
Preci jen uz je to par let, co probehla a trebas se najdou novi spokojeni ci nespokojeni zakaznici firmy Gazel.
Premyslime o koupi tohoto nabytku do pokojicku, tak by me zajimaly nazory.
Diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný