Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Pokud někdo máte nábytek Gazel, prosím napište mi, jak jste spokojení. Celkem se mi líbí, ale slyšela jsem 2 rozdílné názory lidí, kteří ho mají doma… jeden celkem spokojený a druhý celkem nespokojený… prosím pokud máte někdo zkušenost, budu ráda, když mi jí napíše. Díky ![]()
Náš Kubíček má z Gazelu vyvýšenou postel (takovou s tím domečkem pod ní) a jsme s ní spokojení - sice je pravda, že Gazel má výrobky z celkem měkkého dřeva takže je na ní vidět kdejaký škrábanec, ale zas až taková hrůza to není.
Nevím jak je to s dřevěným nábytkem od jiných výrobců.
Takže za nás spokojenost
![]()
Ahojky, tak my máme skoro celý pokojík z Gazelu. Dvoupatrovou postel, skříň a prádelník. Je pravda, že to smrkové dřevo je měkké, takže do toho dítě něčím bouchne, a je to tam hned vidět
Rozjíždí se nám pořád dokola šuplík, budem to muset něčím pořádným přilepit. Ty šuplíky všechny se hrozně viklají
Nábytek vypadá pěkně, my jsme chtěli masiv, ale za ty peníze co jsme do toho dali, by to mohlo být kvalitnější. Ještě jsme uvažovali o Domestavu, ale zkušenosti z okolí nemám. Jana
Snad se tady ještě někdo ozve, protože mě by taky zajímaly reakce.
Pořád váhám mezi Domestavem a Gazelem. Kamoška má z Domestavu letiště a strašně na ně nadává. Prý tam musel přítel zatlouct „30 000 hřebíků“, aby to drželo a nevrzalo. (S tím počtem hřebíků to asi přeháněla, ale fakt je, že tam něco natloukli.)
Tak si tak říkám, vyrábí-li se vůbec u nás někde kvalitní nábytek. Klidně bychom zainvestovali, kdybychom ale věděli, že investujeme do kvality. Ach jo ![]()
Třeba u Domestavu dát za postel 5000 a za blbé šufle pod postel taky 5000 se mi zdá nehorázně dost (za to šufle). Já nevím. A nechat si to udělat? Mám vážné obavy, že by to vyšlo nastejno nebo i dráž.
Holky, podělte se o zkušenosti, prosím.
P.S.: Ale podobná diskuze už tady někde byla. Zkusím najít…
Máme od Gazelu manželskou postel a palandu pro děti. Jsem naprosto spokojená, při výběru se mi to zdálo jako nejbytelnější a nejkvalitnější běžně dostupný nábytek z masivu a při používání se to potvrdilo. Montáž byla snadná, nechyběly žádné šroubky. Palanda je stabilní, kluci na ní dost řádí a postel to zvládá v pohodě. Takže já můžu jejich nábytek jen doporučit.
Katka
My máme celý dětský pokoj Domestav,stál nás 100 000,–,ale je opravdu parádní.Ta cena je fakt hrůza,ale mám ráda kvalitní věci.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Někde tam v komentářích narazíš i na Gazel, ale moc toho asi nebude.
ahoj,
my máme taky pokojík zařízený z masivu, něco od gazelu - to je super, něco od nějaké firmy „montero“ - a to je pěkně na … ehm .. na nic. Tam se nám právě stává, že šuflata nejezdí, zadní stěna skříně nedrží, chyběly tam součástky a tak. ale gazel v pohodě.
i když kdybych se rozhodovala teď, asi bych nekupovala přírodní dřevo, ale ten jejich program „Anny“ - bíle namořený s dřevěným vrškem. to je krááááásnýýýý
a nebude to tak tmavnout ![]()
káče
No manzel chtel Gazel nebo Domestav. Mne se ani jedno nelibi a navic mi to prijde predrazene. Nakonec jsem poridil masiv Leksvik z Ikea. Je kvalitni, navic za slusnou cenu a drzi uz vice nez 6 let a to ho teda starsi vubec nesetri. Hanka
My máme z GaZELu celý pokojíček, volili jsem přírodní. Výhodu vidím v tom, že se případné havárie lehce zatmelí, přebrousí atp.. A až to holky třeba s věkem omrzí, dá se snadno namořit či natřít jakkoliv. Je pravda, že některá dvířka ne úplně lícují, ale viděla jsem např. v Asku atp. mnohem horší věci.
My máme Gazel i Domestav. Jsme spokojeni s obojím. Až na tu cenu.
Halka
My máme postel Christine (smrk) od Gazelu + noční stolky. Naprostá spokojenost, postel vůbec nevrže, máme ji 2,5roku a fakt sedí, nerozjíždí se apod. .
Kvůli ceně jsme vyzkoušeli koupit komodu v Ideal nábytku a ta je kvalitou asi horší - ne na pohled, ale při změnách teploty v ní lupe a dost hlasitě (přitom v ní máme jen spodní prádlo, čili nic těžkého). V noci to lupání není moc příjemné, několikrát jsme vyletěli, že máme v bytě nezvanou návštěvu a nakonec zjistili, že to dělá tato komoda. ![]()
V pokojíčku máme nábytek z Ikey, myslím, že to je borovice, masiv (už se, myslím, ta série neprodává) a v té jsou vidět zářezy - je hodně náchylná na poškození, ale na tom nábytku Gazel zatím nic… Já bych šla do Gazelu zas, té koupě vůbec nelituju. Jediné, co mi na Gazelu vadí, je ta cena.
Ale asi to je fakt za kvalitu…
moc díky všem za komentáře. Pokud by ještě někdo napsal zkušenosti, budu ráda ![]()
zatím jsem pokojík seskládala virtuálně z gazelu…uvidíme, zda to dostaneme naceněné v ceníkových cenách nebo dostaneme nabídku…
Tak se přidávám ,máme pokojíček Gazel +Domestav a jsem spokojená jak někdo psal je to měkkší dřevo ,ale masiv a nějaká škoda se hned opraví.Malá už má tři roky pokojík a zatím je v původním stavu.Ložnici máme z masivu od Jelínka taky super.
Rada bych obnovila tuto diskuzi ![]()
Preci jen uz je to par let, co probehla a trebas se najdou novi spokojeni ci nespokojeni zakaznici firmy Gazel.
Premyslime o koupi tohoto nabytku do pokojicku, tak by me zajimaly nazory.
Diky!!!