Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tělo se může stále vzpamatovávat z antikoncepce. Já si pamatuji, že jsem ji brala asi rok, pak vysadila a ještě pár měsíců jsem měla úplně rozhořčený organismus. Takže zkus ten měsíc ještě počkat a nebo třeba když se ti něco nezdá, tak jen do ordinace zavolat a zeptat se. Oni ti určitě řeknou, jestli má cenu jezdit nebo vyčkat.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vysadila jsem antikoncepci s tím, že chceme druhé dítě. Antikoncepci jsem vysadila s posledním práškem v blistru, po té menstruace od 2.1 do 6.1. Teď čekám menstruaci a ta nikde místo toho před týdnem 3 dny slaboučké spiňení a od včerejška výtok co vypadá jako průhledný gel. Těhotenský test jsem si dělala a negativní. Zpoždění mám podle kalendáře 2 dny ale Bůhví jak rychle se tělo dá dohromady a budu mít normální menstruaci. Jde mi ale o to co je ten gelový výtok. Poradíte prosím. K Dr. Bych šla hned ale mám ho 80 km daleko.. Omlouvám se za anonym ale mám tu pár známých a nikdo neví že máme v plánu druhý, chceme to říct až bude vše jisté.
Máš znovu ovulaci, někdy se ten cyklus takhle doblázní. To se srovná…
@Pajik 76 tak doufám že máš pravdu
před 3 lety jsem rodila akutním císařem ve 32.tydnu + zánět dělohy (chtěli mi ji sebrat) tak doufám že je vevnitř vše ok
před tím když jsem vysadila tak jsem hned otěhotněla, takže vůbec nevím co od těla můžu čekat
Ahoj holky, vysadila jsem antikoncepci s tím, že chceme druhé dítě. Antikoncepci jsem vysadila s posledním práškem v blistru, po té menstruace od 2.1 do 6.1. Teď čekám menstruaci a ta nikde místo toho před týdnem 3 dny slaboučké spiňení a od včerejška výtok co vypadá jako průhledný gel. Těhotenský test jsem si dělala a negativní. Zpoždění mám podle kalendáře 2 dny ale Bůhví jak rychle se tělo dá dohromady a budu mít normální menstruaci. Jde mi ale o to co je ten gelový výtok. Poradíte prosím. K Dr. Bych šla hned ale mám ho 80 km daleko.
. Omlouvám se za anonym ale mám tu pár známých a nikdo neví že máme v plánu druhý, chceme to říct až bude vše jisté.