Genesis second hand - výkup oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
5.1.24 00:11
@azaleila píše:
Neznáte někdo ještě nějakou jinou firmu na výkup?
A v tom Genesis za kredity jde nakupovat jen on-line nebo je možnost zajít i do kamenného obchodu?

Co jsem dohledala na Heurece, jinde si recenze Genesis píše vedení samo, proto není transparentní, ale Heureku nemůže ovlivnit, tak jsou tam převážně negativní recenze např. ohledně, že Výkup a slibované body jsou podvod, lidem nic stejně nedají. Docela tomu věřím, protože jsem něco objednala přes eshop s osobním vyzvednutím na prodejně, ale ve faktuře v emailu si naúčtovali další skryté poplatky 50kč u každé objednávky, které v systému konečné objednávky vůbec nebyli. Lžou, že je to poplatek za dobírku, ale tam mají taky uvedeno 0,–, stejně jako u vyzvednutí osobně je 0,–. Jsem ráda, že jsem neplatila předem, abych přišla o peníze nebo zjistila, že jsou věci ještě zničené jak tady někteří píší a přišla o peníze. Spoléhají na to, že si skrytých poplatků lidi nevšimnou nebo to raději zaplatí. Jsou tam i další nekalé praktiky a divím se, že je ČOI neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
6.1.24 15:54
@Kamila7122 píše:
Na to jsem se chtěla taky zeptat :)
Ale z mé zkušenost z Genesis bych nakupovala jenom v kamenné prodejně. Takhle aspoň vím, co si koupím. Je to sice pár let zpět: Byla jsem tam s kamarádkou, ona si šla koupit šaty a já sukni. Při zkoušení v šatech na boku byla díra. Já měla to štěstí, že sukně byla bez dírek. Co mě jenom zaráží proč, když tam jdu něco koupit, tak je nějaká vada. Když vím, v jakém stavu vykupují oblečení (bez děr, skvrn, bez vytahaných nití…) :nevim:

Přesně, něco se mi líbí a tam díra, tam nejde zip, tam utrhnutý nápis.. mluvím o prodejně. Jednotlivá cena za kus oblečení s vadou 89 Kč, no.. nekupte to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
3.2.24 09:25

Zloději!!!

Tak já do Genesisu poslala několik balíků dámského oblečeni v pěkném stavu. Za 3 balíky jsem dostala 50,–, za dva 5 korun a za 5 balíku 0! Volala jsem na linku, pán mě odkázal na email, kam jsem jim napsala i s fotodokumentaci baliku a tam me odbyli jen s hromadnym univerzalnim emailem a s tim, ze jsem v obchodnich podminkach odsouhlasila, ze nic dostat nemusim. Banda zlodeju!!!

• Citovat
  • Upravit
27.2.24 12:42

Abych pravdu řekla, eko-výzvu jsem objevila teprve nedávno. Ze začátku mi dávali za poslané oblečení a zboží docela dost kreditů (třeba 3000). V dalších balících jsem už dostala jen 500 kreditů (50kč). A v posledním balíku, kde jsem poslala zboží do domácnosti (a řekla bych že solidní), jsem dostala kreditů 0 :)) Napsali mi do toho - (Nesplňuje kritéria Eko-výzvy) :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.4.24 20:22

Ano a jsem moc spokojena, poslala jsem hlavne veci co se neudaly na Vinted a nebo se kterymi se mi nechtelo prodávat. Bylo to asi 16 balíků a dostala jsem přes 30000 bodú. Objednala jsem asi 10 veci za 12000 bodů a až na jednu vec, co mi přišla menší než mela bylo vše ok. Jediné s čím mám problem, tak najít vhodnou krabici do Penguin boxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.5.24 18:54

Genesis vykup

Musím reagovat, do Genesis posílám již rok, nasbírala jsem více než 40 tis. kreditů a jsem velmi spokojená, jinak bych se těch věcí nezbavila, chování firmy je spolehlivé, dokonce jsem párkrát vracela a vše v pohodě. Jedině je škoda že se nedá nakupovat za kredity na prodejnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.5.24 19:52
@Shineed píše: Více

To budeme někomu s prvním příspěvkem věřit…. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.24 19:52
@Asta135 píše: Více
:kytka
Tak Genesis dostal pokutu od COI za podvodne taktiky na eshopu, ale stejne v tom pokracuje. Pokud Vas take oklame, tak se to nebojte nahlasit na COI, jinak v tom bude pokracovat. Bohuzel jsem take naletela a chtela vratit zbozi z eshopu, ktere jsem vyzvedla v Praze - Jindrisske, ale odpalkovali me tim, ze na vraceni na prodejne, ale musite mit specialni formular + pin a jeste si uctuji poplatek 60,–! Neskutecni smejdi! Pres polovinu objednavky, velikost bot vubec neodpovidala, byly i o 2 cisla mensi, cca 6 paru bot na nic, dalsi poskozene, ale vady nebyly nafocene..Jedina moznost je to odeslat na Moravu, samozrejme na vlastni naklady a dalsi komplikace s papirovanim. Delaji vse proto, aby lidi nemohli vratit zbozi a jen je oje..ba..va. ji.. Vznikla mi skoda skoro 1tis. a jeste komplikace s vracenim odpadu. Genesis oje.bava zakazniky a obchazi zakony, misto aby uhradil naklady za skodu zpusobene zakaznikovi, zabity cas, dopravu atd. Doufam, ze Genesis nepodplaci COI, jinak to nechapu..
  • Citovat
  • Upravit
1261
26.5.24 16:42

Tak to je mazec. Já tam teď poslala 3 krabice, tak jsem zvědavá. Jak dlouho trvá, než se prictou kredity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.5.25 12:12

Měl jste někdo v poslední době problém s odesláním balíku do Genesis přes Penquin box?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
19.5.25 15:13
@ZirkaM píše: Více

Tak s odesláním ne. Ale mel mi dojít balík do boxu, dostala jsem pin a box byl prázdný. To bylo radosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.25 12:16

Eko výzva Genesis

Do Genesis posílám Eko výzvy už pár let, za začátku jsem s kredity byla spokojená, kvalitnímu zboží odpovídala i výše kreditů. Posledni dobou je to opravdu bída, za 5 kousků značkového zboží obdržím 1000 bodů což je 100,–kč. Přitom dříve ceny 119 až 169, dnes 189 až 299,..jo jo, když ptáčka lapají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat