Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.Čeká Nás s manžou genetika ale nevím co tam snáma budou vlastně dělat.Na hematologii už jsem byla.Díky moc za odpovědi:-)
Ahojky,
proberou rodokmen (kdo a s čím vážně marodil, kolik máte s manžou sourozenců, jestli jsou v pořádku) naberou krev a budou zkoumat.
Iveta
Tak tak…
dr.si malovala takový „strom“a ptala se na nemoci v rodině…
Pak jsme šli oba na krev…
ahojky tak s tím rodokmenem to sedí, ale krev nám nebraly ani mě ani maželovi, pak velký ultrazvuk, taky si můžeš mimi nechat na hrát na cd nebo vhs ale to asi víš
nám taky dělali rodokmen, šli jsme až k praprababičkám…hrůza, museli jsme volat protože tak daleko ani nevím kdo kde byl…pak krev, ale tu brali jen mě,manželovi ne. a pak klasický testy ve 12tt screening a v 16tt jsem šla na plodovku. Tak hodně štěstí.
Ahoj,mě odeslal lékař na genetickou konzultaci po tripl testu ,byl negativní.Tam mě čekal odběr plodové vody a teď očekávám výsledek.
@DianaAndílek Ahojky, koukni na tohle: http://www.novinky.cz/…-genomu.html Jinak můžeš propátrat wikiskripta
Zdravím vsechny… ted 11.1.2017 mam jit na genetiku do c. budejovicích a mam stoho strach
bojím se toho ze neco není v poradku… ptala sem se par lidí a ty mi rekli proc tak brzo?? ze se tam pry chodí az dyl treba az v 5 mesici..ja sem v 9 tydnu.. prosím poradte mi co mam delat
dekuji predem..