Genetika v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.3.06 11:18

chtěla bych se zeptat, jaké jsou objednací lhůty v gennetu.

děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.3.06 21:48

Ahoj, bohužel nevím jaké jsou čekací lhůty, zkus tam zavolat a určitě Ti to poví. Měj se hezky a hodně štestíčka Papa Jana

• Citovat
  • Upravit
143
3.3.06 21:55

Ahojky, já do GENNETu chodila už od začátku těhotenství, nejprve na genetickou konzultaci někdy v 8tt a pak až do 20tt na speciálních screeningách, i na amniocentéze. Všechno super! Jediné co mi vadilo byly dlouhé minuty čekání v čekárně na UTZ, ale to se člověk nemůže divit, když mají tolik klientek :-)
Já jsem byla na rizikovém těhotenství, tudíž všechno platila pojišťovna, jinak myslím, že se amnio i ty UTZ platí, ale nejsem si jistá.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.3.06 22:30

Já byla v Gennetu na pohovoru a následně na amniocentéze a potom na „velkém“ ultrazvuku ve 20. týdnu. Byla jsem velmi velmi spokojená, nic jsem neplatila. Více se dozvíš na jejich stránkách www.gennet.cz , ale to asi víš. Je tam ke stažení i článek o vitaminoterapii při přípravě na těhotenství, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.3.06 09:30

Ahoj aknel, ja byla v Gennetu minuly tyden na odberech krve a pristup i prostredi bylo uzasny! Mozna tam pujdu i na amniocentezu pristi tyden, jeste se domlouvame s mym gynekologem. Pokud jste nektera amn. absolovovala, muzete mi prosim napsat vase pocity, docela se bojim :! Diky :!

Gennet:
222 313 000
222 313 118
Kostelni 9
Praha 7

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie