bolesti v pravém podbřišku

113
17.1.06 10:20

bolesti v pravém podbřišku

Ahoj dievčatá. Potrebujem poradit. Začalo ma včera pobolievať na pravej strane-akoby v podbrušku, ale aj ako pichanie v boku. Mám pocit, že to može suvisieť so zácpou, ale nie som si istá. Máte s tým niektorá skúsenosti? Niekde som čítala, že bolesť na lavo je bolesť so zácpou a pokial je to na pravej strane, tak to nie je moc dobre :o( (možno vela čítam) Poradíte mi niektorá? Díky moc
gigi 25tt(zabudla som sa prihlásiť)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
17.1.06 10:30

Ahoj Gigi,
nemusí to být vůbec nic špatného. Mě většinou pobolívalo na pravé traně v podbřišku. Hlavně když mi o hodně vyrostlo bříško a taky proto, že se mi tam mimísek nastěhoval. Pokud tě to trápí, zajdi si k doktorce a řekni jí to. Určitě ti poradí a všechno zkontroluje.

Ennie (30+4tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.1.06 10:35

je to ale také ostrejšie pichanie v podbrušku na tej pravej strane. Začala som sa už trošku obávať, či to nie je niečo so slep.střevem. Zajtra som objednaná k doktorovi, tak vobec neviem, či mám počkať. Asi skor uvidím, ked sa to nebude lepšit, tak mu asi zavolám. Nechcela som mu ale samozrejme volat´hned, kem na niekde pichne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
17.1.06 10:54

Gigi,
jojo taky jsem někdy měla pocit, že je to snad slepák. Ale po ujištění mé doktorky, že je opravdu všechno v pořádku se to za pár dní zlepšilo. Já tedy, když se mi to stalo prvně k ní zašla hned druhý den, protože mě to dost trápilo. Takže za zavolání doktorovi nic nedáš. On tě prohlídne a budeš mít jistotu.

Ennie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.1.06 11:02

Ennie si zlatá, díky. Nemala by som sa asi zbytočne koli tomu stresovať, ale mám trošku strach a to je asi normál. Takže tebe to trvalo tiež pár dní? Nemala si trošku pocit akoby to mohlo byť aj problém s vetrami? No uvidím. Hlavne, ked sedím tak to je celkom v pohode, skoro nič necítim. Ked vstanem, tak to cítim ako vcelku silné pichanie. No nič. Uvidím, ak to nebude prechádzať ani odpoledne, asi mu zavolam.Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
17.1.06 11:05

Mám přesně ten samý problém. Občas mne to bolí ale když kašlu nebo kýchnu, tak se to o moc zhorší. Taky jsem myslela na slepé střevo. Ale prý to nic není a pokud se to jinak vydržet dá, není to nic závažného. Tak nevím. Budem se navzájem hlídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.06 11:05

Jo, taky se mi něco takové v těho přihodilo, podezírala jsem žlučník, slepák 8) :wink: , ale podle všeho to byl skřípnutý sval, či nerv, bolest y vystřelila celkem dost silně (hlavně večer a v noci), no anebo to byly kontrakce, i když to bych jako mohla poznat, no kdoví… :P
Každopádně se zmiň dr., pokud se ti to zdá horší jdi hned, ta tě jistě nejlíp uklidní, ale myslím, že to co popisuješ je asi celkem běžné… :lol:
Bezproblémový zbytek těhu a nakonec zdravé mimi!!! :D
Iriss + 2kluci

• Citovat
  • Upravit
113
17.1.06 11:14

Josefko+ anonym zrovna som si pšíkla, tak to fakt vždy dosť pichne. Pokial by to nebolo nič, tak budem šťastná,ako blecha. Akurát, človek sa strašne obáva, hlavne o mimi. V noci som zle spala. Na pravej strane sa mi zle ležalo, ale zaspala som. Pri otáčaní som sa vždy prebúdzala, takže som dnes ako zbitý pes.Kedze som na zajtra objednaná, tak som to nechcela nejak menit, ale pokial by to bolo neznesitelné, tak doktorovi zavolám. Proste to nie je ani tak bolest, ako skor to pichanie.Dakujem aj tak,že ste mi napísali. Ono to fakt troškku pomáha,ked napísete, že to poznáte z vlastnej skúsenosti.Aj ked nemilej.Josefko, určite sa ohlásim, ako to prebieha.Aj ty napíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.1.06 11:23

Ahoj Gigi , prave som prisla od dr. Uz tyzden mam presne rovnaky problem, tiez som nechcela stresovat, tak som si pockala na poradnu, ktoru som dnes mala. Vcera som mala este k tomu slaby krvavy vytok, tak som sa zlakla este viac 8O Dr. ma prezrel, vsetko je ok, povedal, ze je to preto, lebo maternica sa roztahuje a pracuje a odporucil mi Magne B6, vraj aby sa mi maternica uvolnila. Takze klidek, urcite je mimi v poriadku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.1.06 11:38

Ahoj JessiePu , jeminko, vážne myslíš, že si mala to isté, čo ja? Si zlatá, díky moc. Ukludnilo ma to, celkovo ma to dostalo trošku viac do kludu, ked som prečítala tie príspevky od dievčat. Už som sa aj tešila do prace na net, lebo v noci som bola bezradná. Hlavne človek je vyvalený z toho, že to nevieš presne identifikovať a ešte k tomu všetkému som momentálne sama :cry: Zanedlho sa to ale zmení, budem sa sťahovať na Slovensko a tam už sama nebudem. Tak díky moc. Uvidím, ako to bude vypadat odpoledne. Snáď to nebudem tak dramatické. V noci človeka napadaju hororové myšlienky, aj ked som sa snažila si to nepripúšťať. Som rada, že tebe sa darí fajn a hlavne miminku. Cloveka ta kontrola u lekára ukludní.
Maj sa krásne.pa G.Ozaj a metrík máš trošku zmenený, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.06 11:46

Gigi , popisala si presne bolesti, ake som mala aj ja, teda mam stale, uz vyse tyzdna, raz slabsie, raz silnejsie, takze predpokladam, ze je to rovnaky problem. Tiez sa stale zlaknem, ked ma pichne, ale snazim sa moc nestresovat, lebo tych boliestok bude stale viac a horsich :roll: :lol: Ale pre mimiskov to vydrzime, nie?? :wink: Hlavne ma hned ukludni, ked to moje sidielko zacne vyvadzat a robi to casto, vtedy si poviem, ked je take aktivne, urcite je v poriadku :D :D
Metrik som si menila uz viackrat, ale na tomto som sa ustalila :lol:
Fakt, ako je to u vas s pohlavim, uz vies, co mas v brusku ??:lol:

• Citovat
  • Upravit
802
17.1.06 11:47

Ach jo, zabudla som sa prihlasit :roll:

Jessie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.1.06 11:55

JessiePu , no včera napr.to začalo u mna až odpoledne a dávala som za vinu mojej strave v ten den. Obed v klas.jedálni, takže výber padol na guláš s knedlíkom(nič moc strava pre mimi, ale nič lepsie tam nebolo),potom ma zacala pálit záha,ale to prešlo. Ked som šla domov z práce, uz ma začínalo pichat v tom podbrušku.Ja som mala ale pocit,že či to nie je zápcha,popr.zastavené vetry,lebo ma tam pichá a mala som pocit,že to vystreluje až do boku. No snáď to je len koli tomu,že sa tam deloha roztahuje a prisposobuje sa mimiskovi.
Inak mám strasnú radost tiež z toho,ked mam mimi kope.Najradšej to mám vecer,ked si lahneme a ja sa teším,ked začne kopat a robit tie svoje premety.Fakt je to super a vobec mi to nejak neprekáza,skor naopak.Ked spinká a nič nerobí,zdá sa mi ten večer taký smutný. Inak ale skoro každý den ho krásne cítim,tak snád je tiež všetko v pohode.
Naposledy ked som bola na UTZ,tak sa dr.zdalo,že tam nevidim pindika,takže by to mohlo byť dievčatko,ale… povedal, že radšej aby som to brala tak na 50%.
Zajtra uvidím, či niečo uvidím :wink:
Inak som sa objednala aj na 3DUTZ, tak snáď možno tam ?!? Idem tam v 28.týždni. Ty si bola na 3DUTZ?
pa a díky ešte raz za ukludnenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.1.06 12:33

Gigi , na 3D som bola, ale este v 13.tt, co bolo este prilis skoro na urcenie pohlavia…vtedy dr. povedal na 60% dievcatko, ale odvtedy nic…o 3 tyzdne idem na utz, tak snad sa to konecne dozvieme :wink:
Tak drzim na zajtra palceky, nech vam mimi ukaze alebo neukaze pipika :lol: :wink: A pre istotu sa zmien dr. o tom pichani, ale verim, ze to bude rovnako ako u mna bez problemov :D
Pohladkaj za mna brusko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.1.06 12:56

Ahoj holky,
pokud vas zacne bolet vic, ze budete chodit v predklonu, nebo prijde prujem nebo zvraceni, tak jedte hned k dr. Ale to urcite vite. Ja jsem byla v 5. mesici na operaci slepaku, pichalo mne asi od patku, horsilo se to, v sobotu rano jsme jeli a v noci mi ho vyndali. Urcite budete v poradku. Taky se to muze poznat, ze si stoupnete na spicky a padnete na paty, pokud bolest vystreli, je lepsi jit k dr. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí