Genetika v Praze

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
17.1.06 12:19

Genetika v Praze

Ahoj vsechny,

mate nektera zkusenosti s genetickym vysetrenim v Praze? Kde jste byly nejvice spokojene? V listopadu jsem potratila a rada bych absolvovala geneticke + imunologicke vysetreni, nejak se v tech institucich ale ztracim. :( Celkem se mi pozdava Gennet, ale nemam na nej zadne reference.

Uvitam samozrejme i dalsi info-co jste vsechno absolvovali za vysetreni, jaky byl dalsi postup, vysledky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
860
17.1.06 12:40

ahoj,
ja byla v gennetu na ultrazvuku ve 21.tt. Jsou tam strasne prijemne sestry, doktorka zodpovedela kazdou mou otazku, byla moc hodna a prijemna, tohle pracoviste mohu jen doporucit.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.1.06 13:00

Radko, diky za info.

Mela jsi doporuceni gynekologa nebo jak to tam chodi?

Aknel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.1.06 13:03

Taky jsem chdila v těhu do GENNETU na uz,i na odběry a můžu taky jenom doporučit.A je potřeba doporučení od gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.06 13:25

Ahoj tak já jsem byla v Genetu na amniocintéze, doporučení od gyn. jsem neměla pouze jsem tam zavolala, obědnala se a bylo :-) , jinak také můžu vřele doporučit, mají vstřícný přístup a jsou lidštějsí než třeba v nemocnici :-)
Ať máte vše v pořádku, Jana

• Citovat
  • Upravit
1337
17.1.06 13:27

Aknel- taky jsem po potratu byla na vys.a konzultaci v Gennetu.Musim rict,ze pristup vsech je velmi profesionalni a na urovni.Maji na tebe cas,zodpovi kazdou otazku.Dost se venovali i manzelovi.(Nemohla jsem otehotnet,a pritom vysetrreni byla v poradku)Muzu opravdu doporucit :! Mela jsem doporuceni,ale zkus tam zavolat,urcite ti radi poradi.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
17.1.06 13:41

Aknel - mela jsem doporuceni od gynekologa, ale nechteli ho, ale mela jsem i doporuceni od geneticky - to chteli. Ja myslim, ze te vezmou i tak, ale nejsem si jista, jestli se to pak nehradi hotove.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.1.06 13:53

Diky moc za info, uricte tam zavolam a domluvim se na konzultaci. Dali vam tam i nejakou medicinku, vitaminy nebo je to skutecne jenom o konzultaci?

Jak vidim, vetsina z vas uz mate mimisky, jake bylo vase tehu? Brali jste nejake vitaminy pred otehotnenim? Pripravovali jste se nejak specialne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.1.06 14:29

Diky moc za info, uricte tam zavolam a domluvim se na konzultaci. Dali vam tam i nejakou medicinku, vitaminy nebo je to skutecne jenom o konzultaci?

Jak vidim, vetsina z vas uz mate mimisky, jake bylo vase tehu? Brali jste nejake vitaminy pred otehotnenim? Pripravovali jste se nejak specialne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
17.1.06 14:32

Já jdu do Gennetu zítra na vyšetření, časem tam půjdu i na amnio.
Moje gyndr říká, že s nimi má jen ty nejlepší zkušenosti. Tak Ti povím zítra ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
17.1.06 14:35

Aknel, jeste jsem ti napsala SZ.
tak at ti to vse dopadne!
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
17.1.06 14:43

ahojky Aknel,

já byla v Gennetu na genet. pohovoru a amniocintéze a byla jsem moc spokojená. mají tam opravdu výborný přístup. cítila jsem se tam perfektně a věděla jsem, že mají zájem mi všechno osvětlit a vysvětlit.
já doporučení od Dr. měla, ale skus si tam dopředu zavolat a poptat se. určitě Ti odpoví na všechny otázky.

před těhu jsem brala asi 4 měsíce kyselinu listovou a potom jí vyměnila ještě při snažení za Calibrum baby plane. ale věřím, že tTi něco doporučí přímo v Gennetu.

držím pěsti, aby jsi brzy měla v pelíšku zdravého mimíska.

Jitulinda a Mišánek od únorňátek a březňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.1.06 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.1.06 16:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.1.06 16:27

koukam, ze se mi nejak zblaznil internet, neustale odesila tu moji posledni zpavu…asi budu muset restartovat PC :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí