Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsechny,
mate nektera zkusenosti s genetickym vysetrenim v Praze? Kde jste byly nejvice spokojene? V listopadu jsem potratila a rada bych absolvovala geneticke + imunologicke vysetreni, nejak se v tech institucich ale ztracim.
Celkem se mi pozdava Gennet, ale nemam na nej zadne reference.
Uvitam samozrejme i dalsi info-co jste vsechno absolvovali za vysetreni, jaky byl dalsi postup, vysledky… ![]()
ahoj,
ja byla v gennetu na ultrazvuku ve 21.tt. Jsou tam strasne prijemne sestry, doktorka zodpovedela kazdou mou otazku, byla moc hodna a prijemna, tohle pracoviste mohu jen doporucit.
Radka
Radko, diky za info.
Mela jsi doporuceni gynekologa nebo jak to tam chodi?
Aknel
Taky jsem chdila v těhu do GENNETU na uz,i na odběry a můžu taky jenom doporučit.A je potřeba doporučení od gynekologa.
Ahoj tak já jsem byla v Genetu na amniocintéze, doporučení od gyn. jsem neměla pouze jsem tam zavolala, obědnala se a bylo
, jinak také můžu vřele doporučit, mají vstřícný přístup a jsou lidštějsí než třeba v nemocnici ![]()
Ať máte vše v pořádku, Jana
Aknel- taky jsem po potratu byla na vys.a konzultaci v Gennetu.Musim rict,ze pristup vsech je velmi profesionalni a na urovni.Maji na tebe cas,zodpovi kazdou otazku.Dost se venovali i manzelovi.(Nemohla jsem otehotnet,a pritom vysetrreni byla v poradku)Muzu opravdu doporucit
Mela jsem doporuceni,ale zkus tam zavolat,urcite ti radi poradi.
MYSKA
Aknel - mela jsem doporuceni od gynekologa, ale nechteli ho, ale mela jsem i doporuceni od geneticky - to chteli. Ja myslim, ze te vezmou i tak, ale nejsem si jista, jestli se to pak nehradi hotove.
Radka
Diky moc za info, uricte tam zavolam a domluvim se na konzultaci. Dali vam tam i nejakou medicinku, vitaminy nebo je to skutecne jenom o konzultaci?
Jak vidim, vetsina z vas uz mate mimisky, jake bylo vase tehu? Brali jste nejake vitaminy pred otehotnenim? Pripravovali jste se nejak specialne?
Diky moc za info, uricte tam zavolam a domluvim se na konzultaci. Dali vam tam i nejakou medicinku, vitaminy nebo je to skutecne jenom o konzultaci?
Jak vidim, vetsina z vas uz mate mimisky, jake bylo vase tehu? Brali jste nejake vitaminy pred otehotnenim? Pripravovali jste se nejak specialne?
Já jdu do Gennetu zítra na vyšetření, časem tam půjdu i na amnio.
Moje gyndr říká, že s nimi má jen ty nejlepší zkušenosti. Tak Ti povím zítra ......
Aknel, jeste jsem ti napsala SZ.
tak at ti to vse dopadne!
R.
ahojky Aknel,
já byla v Gennetu na genet. pohovoru a amniocintéze a byla jsem moc spokojená. mají tam opravdu výborný přístup. cítila jsem se tam perfektně a věděla jsem, že mají zájem mi všechno osvětlit a vysvětlit.
já doporučení od Dr. měla, ale skus si tam dopředu zavolat a poptat se. určitě Ti odpoví na všechny otázky.
před těhu jsem brala asi 4 měsíce kyselinu listovou a potom jí vyměnila ještě při snažení za Calibrum baby plane. ale věřím, že tTi něco doporučí přímo v Gennetu.
držím pěsti, aby jsi brzy měla v pelíšku zdravého mimíska.
Jitulinda a Mišánek od únorňátek a březňátek
koukam, ze se mi nejak zblaznil internet, neustale odesila tu moji posledni zpavu…asi budu muset restartovat PC ![]()