Gennet IUI / IVF

12.4.23 23:53

Gennet IUI / IVF

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, má někdo zkušenosti s gennetem?
S manželem sem se snažíme 3 roky, a marně. Dvakrát se to povedlo, ale poprvé byl samovolný potrat, a po druhé to skončilo mimoděloznim tehotenstvim.
Takže jsem bez vejcovodu, a dr nás posílá do gennetu, tak bych se rada zeptala, zda mate někdo zkusenosti? A také na to, kolik vás to vyšlo peněz. Děkuji :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2831
13.4.23 08:12

To je hrozne individuální. IUI nejspíše te vyjde na par stovek. IVF 10-100 tisíc. Mrkni na skupinu Gennet Praha - zkušenosti; tam mas čtení na cely den ;) A určitě ti tam někdo odpoví, kdo tam aktuálně chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
13.4.23 08:26

@Nikoletka1909 ahoj :mavam: my jsme podstupovali IUI a tam jsem platila max pár korun na léky nebo injekci, pokud jsem ji nenafasovala přímo v Gennetu :).. co se týká IVF, tak nám v Lbc bylo řečeno zhruba 35 tisíc. Ale záleží pak co konkrétně i vyberete za metody nebo co vám doporučí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 15:15

@Nikoletka1909
Ahoj :mavam: My do Gennetu chodíme, tak se ptej na cokoliv :)
Je tam super, že hned ze začátku vám udělají kompletní vyšetření (za to jsme nic neplatili).. Nám třeba na žádný problém nepřišli, tak jsme zkusili nejdřív IUI (zdarma, doplácí se jen léky, cca 500-1000 za jeden pokus)…
Teď už jedeme 2. IVF s tím, že první nás vyšlo na 22tisíc. Je v tom doplatek za léky a laboratorní postupy, které pojišťovna nehradí - tj. metoda oplodnění ICSI, prodloužená kultivace embryí, EmbryoGlue („lepidlo“)… Bohužel jsme neměli žádné embryo ke zmražení, ale kdyby bylo, tak je k tomu potřeba připočíst cca ještě 10tis.
Teď mám před druhým odběrem vajíček a částka je nepatrně vyšší, ale zatím je to pořád do 30tisíc.

• Citovat
  • Upravit
131
14.4.23 09:23

My jsme léčbu v Gennetu právě ukončili… úspěšně…. První konzultace byla v listopadu, v prosinci profuk vejcovodu (taky jsem po mimoděložním přesně před rokem), leden jsme strávili řešením pojišťovny kuli stornu Ivf pokusu z jiného CARu, v únoru jsme začali stimulovat, na začátku března odběr vajíček, teď 8tt… Byli jsme moc spokojeni, lidské jednání, empatie, milý a vstřícný přístup. Celková částka Ivf s léky na stimulaci a léky v začátku těhu asi 16tis. @Nikoletka1909 klidně se ptej, co by tě zajímalo.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.7.23 14:54
@Pipi20 píše:
My jsme léčbu v Gennetu právě ukončili… úspěšně…. První konzultace byla v listopadu, v prosinci profuk vejcovodu (taky jsem po mimoděložním přesně před rokem), leden jsme strávili řešením pojišťovny kuli stornu Ivf pokusu z jiného CARu, v únoru jsme začali stimulovat, na začátku března odběr vajíček, teď 8tt… Byli jsme moc spokojeni, lidské jednání, empatie, milý a vstřícný přístup. Celková částka Ivf s léky na stimulaci a léky v začátku těhu asi 16tis. @Nikoletka1909 klidně se ptej, co by tě zajímalo.. :palec:

Ahoj, mohla bych mit otázku k ceníku IVF v Gennetu? Budeme začínat stimulovat a chci se zkusit předem trochu dopočítat☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.7.23 18:15

@Mouse001 ahoj, ptej se, když budu vědět, poradím…..👍 😇 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.7.23 20:38

@Pipi20 děkuju za reakci ☺️.. Jen takova hloupá otázka, ale chtěla jsem se ujistit než to budem řešit.. Podle toho ceníku chápu dobře, že tedy pojišťovna hradí cyklus IVF (jakýsi ten základ, což je 39000)a my už si k tomu doplacíme „pouze“ ty příplatkové metody jako je ISCI, prodloužená kultivace, zmrazení embryí atd? (+léky) Ale jiný poplatek za ten cyklus není? Takže př. když se dohodneme jen třeba na ISCI a prodloužené kultivaci což je nějakých 8tis a 3.5tis, tak si doplatime jen těchto 11.5tis (+leky)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.7.23 22:31

@Mouse001 Ano, v podstatě to tak je. My si platili pouze léky, prodlouženou kultivaci a monitoring embryí… Dr. nám navrhne vhodné metody pro nás a metody, které považuje za zbytečné. Ale rozhodnutí bylo na nás, poslední rozhodující slovo v den OPU. Nicméně vše záleží na Vašich potížích. Dr. vám vše vysvětlí. Nicméně, z výpisu z pojišťovny, když započítám všechna vyšetření, testy atd., proste vše co s léčbou souviselo, tak je to skoro 100tis na pojišťovnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.23 10:07

@Pipi20 díky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.