IUI a omezení po

2
6.4.23 08:54

IUI a omezení PO

Ahoj,

prosím o radu. Jsem po prvním IUI a aktuálně ve 4. tt. Včera jsem byla na prvním vyšetření, kde se potvrdilo, že zatím vypadá vše v pořádku (ťukťuk), ale doktor mi dal opět hormony (OK, to nějak dám), ale řekl, že nemůžu vůbec nic dělat, dokud nepůjdu na další vyšetření, kde se uvidí srdíčko. Zakázal mi naprosto vše a nesmím mít ani sex. To jako vážně? Řekl mi, že ví, že to není nemoc, ale že to není normální cestou, proto tato omezení. Přiznám se, že právě IUI beru TÉMĚŘ jako přirozenou cestu, tak mě to dost zaskočilo.
Nikde jsem k tomu nic nenašla a doktor je podle vzhledu „stará škola“, tak chci jen vědět, jak to opravdu je? Je jasné, že sto doktorů, sto názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
6.4.23 08:58

To je lékař, ke kterému běžně chodíš?
Já třeba měla sex zakázaný celé těhotenství a to jsem počala přirozeně. Nechá se s tím žít.
Buď ti na tom těhotenství záleží a na nějakou dobu se prostě omezíš a nebo neposlouchej,,starou školu,, a jeď si podle svého.
Já nevím, jak to je u IUI, ale podle mě si byla u lékaře příliš brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.23 11:03

@lleennttiillkkaa nene, teď mi udělají dvě kontroly v centru reprodukce a potom už mě předají k mé gynekoložce. Holt asi dám na něj. Jen mi to přišlo hrozně zvláštní, když všude čtu, že při IUI je vše jako normálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.