Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám na vás otázku, byla jste některé v nejbližší době v gennetu v Liberci? Já dneska byla v české Lípě na prvním screeningu zaplatila jsem 1000kc a absolutně jsem se nic nedozvěděla pak doktor spěchal na svačinu. Byla jsem objednaná na půl 12 a ve 35 už jsem byla hotová, jen že je vše dobrý a tím to hasne. Takže moje otázka zní, kolik stojí gennet v Liberci ll screening? Byli jste spokojený? Díky za odpovědi. ![]()
No, jak je na tom cenove Gennet nevim, ale jestli byl 1. screening takovej jakej pises, tak bych ja sla jeste nekam jinam i na 1. screening ![]()
@DandátkoP Tak údajně, i teda papírově mame ( obě ruce, obě nohy, hlavu, močový měchýř a hodnoty v pořádku) ale musela jsem se to dočíst.. předal pan doktor jednu fotku manželovi se slovy „chcete ji, vůbec se mi nepovedla, pokud ji nechcete tak ji vyhodím“… Manžel byl poměrně dost naštvaný.. ní znovu tam nepůjdu ale znova krev atd absolvovat také nebudu. Počkám na ten druhý screening.. každopádně do ČL už nejdu!!
@Květinka.kvitek jo tak je to samozrejme na tobe, ja byla na screeningu a trval okolo 25 minut, prochazel vsechny organy, pocital prsty na rukou a nohach, proste to delal fakt peclive, za me je ten 1. screening nejdulezitejsi. Ja doporucuju i Prahu, doktora Břešťáka, je to kapacita a jistota, ze to udela poradne. ![]()
@Květinka.kvitek jo a cenu maji uvedou normal na strankach (Gennet) ![]()
Ja byla v Liberci v Gennetu a bylo to moc fajn, doktorka prijemna, pecliva, byla jsem tam asi 45 minut (ale hlavne proto, ze si mikinko schruplo a neslo jej vzbudit
), vse mi vysvetlila. Platila jsem 1300. Jsem rovnou objednana i na druhej (maji ted akci na oba za 2000 kc).
Uz je to tedy rok, ale na 1 i 2 screeningu jsem byla v Liberci v Gennetu a pristup profesionalni, doktorka sice trochu chladna, ale vse jsme si prosli, trvalo to cca 20 minut, udelala par snimku a fotky jsem si mohla vybrat potom na recepci, v Lipe jsem sice rodila, ale nikdy jsem tam na zadnem screeningu nebyla ale asi toho tedy litovat nemusim
cena byla 1300 kc a za druhy zdarma.