Gennet Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
3.1.11 19:37

No snad to bude probíhat v normálu a budu spokojená :-) chtěla bych nejdřív vyzkoušet inseminaci a pak IVF ale uvidím co tam na nás vybalí :-)
Dolphiny: Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 14:33

Tak to já se musím zastat Gennetu, já mám jen pozitivní zkušenosti.Chodím tam už 5 měsíců a vždy chodím jen k jedné lékařce,která mi vše vysvětlí a doporučila mi ať vyzkouším nejdřív IUI které jsou zdarma a až potom IVF. Vždycky jsou všichni ochotní a vše vysvětlí,zatím jsem se nesetkala s negativním přístupem. A to jsem byla dnes už na 4IUI. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pyata2
26.2.12 22:38

Gennet smrdí

Chci přidat příspěvek k firmě Gennet, z mojí vlastní zkušenosti tam mají docela slušnej bordel…můžu to tvrdit z bývalé pozice zaměstnance..a rozhodně zde platí pravidlo, že ryba smrdí od hlavy.

• Citovat
  • Upravit
Stestiprejec
28.1.13 14:27

špatná zkušenost Gennet

Zdravím Vás a doufám, že se Vám vyplní s Genetem Vaše sny. Se ženou jsme navštěvovali Genet cca 1 rok. Nejdříve to začalo sledováním ovulace a píchání injekce k vyvolání ovulace, poté se přistoupilo na IUI metodu, nikdy se nepovedlo, následovalo píchání hormonů a IVF, které se také nezdařilo. Následky ve formě rozhozené hladiny hormonů a dlouhodobé krvácení Genet neřešil, další návštěvy vždy až za měsíc. Vzniklé problémy byly rychle řešeny s běžným gynekologem. Přes všechny tyto metody žena nikdy nebyla pořádně vyšetřena (zákl. průchodnost vejcovodů, laparoskopie). Po všech nezdarech ženě v Genetu nabídly jako jediné řešení koupi cizích vajíček. Genet jsme v beznaději opustili a využili kontaktu gynekologa ženy kamarádky, návštěva v lednu. Standartně provedl všechna nutná vyšetření, vysledoval přesné dny ovulace, vždy návštěvou po měsíci. V dubnu se s námi rozloučil, že je vše v pořádku a my víme, kdy se snažit. V květnu žena otěhotněla, bohužel to nevydrželo. Vyšlo to v srpnu a je z toho krásná holčička. Na Genet máme pouze ty nejhorší vzpomínky, nad kvalifikací jejich Dr.(felčarů) velice pochybuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.