Gennet Praha

12421
3.1.11 14:51

Gennet Praha

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti a nějaké informace, s Gennetem v Praze??? a něco o poplatcích atd??? :-)nechtělo se mi vše pročítat je toho tady hodně :-) díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3362
3.1.11 14:59

Tak to by mě také zajímalo, zvláště ty poplatky, v příštích 14 dnech mě u nich čeká genetická konzultace a první trimestrální screening…
Tak holky napište :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
3.1.11 15:08

ahoj, ten screening je za 1200,– alespoň mi to mudr. říkal a na BUlovce se nehradí. Jinak jsem tam byla na 3D UZ před třemi lety, dále na plodové vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.11 15:09

No já tedy o poplatcích už nevím, ale co se týká přístupu k lidem, tak jsem si tam připadala jako kus dobytka… naprosto příšerný přístup… :cry: Přeběhla jsem do Pronatalu a ačkoli se nakonec podařili bez jejich pomoci, připadala jsem si u nich jako člověk, kterému se snaží někdo pomoct a ne z něj jenom sedřít prachy a to co nejrychleji co nejvíc…
Ale to je jenom jedna zkušenost z mnoha… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
3.1.11 15:15

Ale vy už asi těhotné jste co?? :-)
Já jsem tam teprve objednaná na první konzultaci tak proto se ptám :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
3.1.11 15:17
llena píše:
No já tedy o poplatcích už nevím, ale co se týká přístupu k lidem, tak jsem si tam připadala jako kus dobytka… naprosto příšerný přístup… :cry: Přeběhla jsem do Pronatalu a ačkoli se nakonec podařili bez jejich pomoci, připadala jsem si u nich jako člověk, kterému se snaží někdo pomoct a ne z něj jenom sedřít prachy a to co nejrychleji co nejvíc…
Ale to je jenom jedna zkušenost z mnoha… :-?

fakt? já byla naopak moooc spokojená, všichni milí, vstřícní, akorát ta čekací doba hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.1.11 15:17

Já bohužel s Gennetem také nemám jen pozitivní zkušenosti. Nebudu si stěžovat na lékaře…to by nebylo fér......ale mají tam totální chaos v organizaci, evidenci pacientů…o koordinaci na IVF s darovanými oocyty raději ani nemluvím.....teď u nich jdu na druhý pokus (z důvodu nějaké finanční náhrady za problémy při prvním), pokud se nezadaří, tak velmi přemýšlím o Pronatalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
3.1.11 15:18
pajuch píše:
Ale vy už asi těhotné jste co?? :-)
Já jsem tam teprve objednaná na první konzultaci tak proto se ptám :-) :nevim:

nejsem těhotná, jen píšu, moje poznatky :wink: a o konzultacích bohužel nevím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.11 15:25
dolphiny píše:
Já bohužel s Gennetem také nemám jen pozitivní zkušenosti. Nebudu si stěžovat na lékaře…to by nebylo fér......ale mají tam totální chaos v organizaci, evidenci pacientů…o koordinaci na IVF s darovanými oocyty raději ani nemluvím.....teď u nich jdu na druhý pokus (z důvodu nějaké finanční náhrady za problémy při prvním), pokud se nezadaří, tak velmi přemýšlím o Pronatalu.

Přesně dokonce se semnou jednou primářka hádala o tom, jestli jsem cystu měla nebo neměla a kdy jsem tam byla nebo nebyla a po 15 minutách, kdy se nedala odbýt zjistila, že kouká do karty úplně někomu jinému a přitom mne volala jménem z čekárny… :cry: Pak si měnili program v systému a dr. mě nemohla najít, tak šla do čekárny a pozvala si tam nějakého cizího chlapa aby mě našel (čekal s partnerkou taky na vyšetření) přestože můj partner který tam seděl (IT) jí říkal, co a jak má udělat, aby mne našla, a toho cizího tam zavolala protože prý vypadla, že je technicky zdatný…no prostě šílenosti jedna za druhou…byla jsem tam dohromady asi 10× a pokaždé něco v tomto směru proběhlo…a to nemluvím o tom ,že místo aby mě léčili, neustále mě nutili do IVF a to jenom po hormonálním vyšetření a spermiogramu. Nakonec jsem si na netu našla jak odstranit syndrom PCO a když jsem o tom dr. řekla, měly jste vidět ten kyselý obličej, když jsem jí řekla, že chci aby mě poslala někam na zákrok…ona pořád dokola IVF IVF IVF. Na tu laparoskopii jsem si zašla, partnerovi jsem zakázala horké vany a dneska jsem v 15.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.1.11 15:53

No, u mě je bohužel diagnóza jasná, takže u mě je IVF jediná šance…ale já si tu nemoc nevybrala, a každý pacient si zaslouží normální vstřícný přístup…a ne jak houska na krámě, kde nemají v počítači pořádně ani jeho jméno, pokaždé vyšetření u jiného lékaře (který si ani nepřečte zápis z předchozího vyšetření)…a u tak komplikované věci jako je IVF dají jen klientovi podepsat desetistránkový spis…nikdo normálně lidsky nevysvětlí a nevěnuje půlhodiny času…a to hlavně u prvního pokusu je velmi potřeba…teď už jsem chytřejší a vím, co si mám v mém případě ohlídat…ale předtím jsem byla naivní a věřila jim…popravdě víc věcí o IVF jsem se dozvěděla tady na diskuzi než v Gennetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.11 15:58
dolphiny píše:
No, u mě je bohužel diagnóza jasná, takže u mě je IVF jediná šance…ale já si tu nemoc nevybrala, a každý pacient si zaslouží normální vstřícný přístup…a ne jak houska na krámě, kde nemají v počítači pořádně ani jeho jméno, pokaždé vyšetření u jiného lékaře (který si ani nepřečte zápis z předchozího vyšetření)…a u tak komplikované věci jako je IVF dají jen klientovi podepsat desetistránkový spis…nikdo normálně lidsky nevysvětlí a nevěnuje půlhodiny času…a to hlavně u prvního pokusu je velmi potřeba…teď už jsem chytřejší a vím, co si mám v mém případě ohlídat…ale předtím jsem byla naivní a věřila jim…popravdě víc věcí o IVF jsem se dozvěděla tady na diskuzi než v Gennetu…

Z vlastní zkušenosti doporučuji Pronatal…taky jsme tam nakonec skončili, chodili jsme stále k jedné doktorce, byla velmi příjemná, všechno vysvětlila a dokonce, byla i lidská - jednou jsem tam přišla po nepříliš vydařené (probrečené) noci a ona se hned ptala, jestli mi nic není, že nevypadám dobře. Prostě naprostá spokojenost s nimi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.1.11 16:11

Lleno, já bych tam šla hned, ale peníze jsou peníze…a my máme mít „nějakou slevu“ na tento lednový pokus…ale kdyby se nezadařilo, tak třetí pokus už jim nenechám…ani náhodou…teď jsem od nich byla informovaná, že pro zahraniční klientelu a „komplikované případy“ budou v březnu otevírat pobočku někde u Bílé Labutě…no, však si na nájem vydělají :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.11 16:23

Dolphi: U Bílé Labutě? To by mne zajímalo kde? Kousíček tady pracuju, tak to budu sledovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
3.1.11 17:09

Teda holky vy mě strašíte 8-o :-) ale chápu že je to pro každého věc názoru a právě těch zkušeností ale doufám že jako horký brambor si mě tam s přítelem přehazovat nebudou :pocitac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.1.11 17:11

Pajuch, neboj, znám na druhou stranu dost holek, který tam byly spokojený…já tomu u mě říkám jeden případ ze sta, kde to prostě asi vážně nesedne…stane se…já vždycky totiž musím mít něco extra..už od dětství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.