Gennet Praha - Mudr. Valachovič

5
16.9.21 18:33

Gennet Praha - Mudr. Valachovič

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s Mudr. Valachovičem z Gennetu v Praze? Jaký je Váš názor na něj? Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
22.11.21 10:15
@moni92 píše:
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s Mudr. Valachovičem z Gennetu v Praze? Jaký je Váš názor na něj? Předem děkuji za odpovědi.

Dobrý den,
My jsme k němu začali chodit cca v podobné době, jako Vy. První dojem byl celkem skeptický, po druhé návštěvě dojem dobrý. Domlouvali jsme se “přirozenějším snažení” a byl mi nasazen clostiobegyt. Reakci jsem ale měla větší se 4mi folikuly. Abych o vajíčka nepřišla, domluvili jsme se na punkci. Mám z toho tedy IVF s mini stimulací. Podstoupila jsem tak dnes OPU bez anestezie (dá se to). Tak uvidíme, jak vajíčka dopadnou..
Budu ráda za názor a držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.22 19:48

Zkušenost strašná

S doktorem Valachovičem jsme neměli od začátku dobrou zkušenost. Jeho arogantní přístup a neprofesionální jednání se na soukromou kliniku, kde platíte nemalé peníze, nehodí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5
25.1.22 18:50

@michmar7 děkuji za odpověď 😊 měli jsme úplně stejný pocit - na první konzultaci nic moc, ale na druhé konzultaci kde jsme řešili výsledky už byl pocit super. Vše srozumitelně vysvětlil a shodli jsme se také na „přirozenější snažení“ a od následujícího cyklu mám nasazený Clostiobegyt. Můžu se zeptat jak jste na tom teď vy? Zadařilo se? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
25.1.22 18:55

My jsme u nej byli jen jednou, nas doktor tehdy nebyl dyl pritomen, pusobil na me dost neprijemne a vlastne nam nic moc nerekl, nevysvetlil, ze je pry vse ok a nashle…,ale prisuzuju to tomu, ze to nebyl nas hlavni doktor..jinak jsem pak na nej tam slysela samou chvalu, ze jako odbornik je nejlepsi :nevim: no ja byla stejne rada, ze jsme chodili k nekomu jinemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.22 19:32
@Melodie91 píše:
My jsme u nej byli jen jednou, nas doktor tehdy nebyl dyl pritomen, pusobil na me dost neprijemne a vlastne nam nic moc nerekl, nevysvetlil, ze je pry vse ok a nashle…,ale prisuzuju to tomu, ze to nebyl nas hlavni doktor..jinak jsem pak na nej tam slysela samou chvalu, ze jako odbornik je nejlepsi :nevim: no ja byla stejne rada, ze jsme chodili k nekomu jinemu

To buďte ráda, že jste chodila k někomu jinému. Možná je odborník, ale o přístupu k pacientům se asi neučil :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.22 19:35

@Melodie91 U nás se názor na jeho přístup nezlepšil. Odešli jsme od něj. Jinak první pokus nevyšel..

• Citovat
  • Upravit
16
26.1.22 18:45

Dneska jsme u něj byli na druhé konzultaci a zatím super. Po první návštěvě také trošku rozporuplné pocity, ale dnes úplný obrat v chování. Vše vysvětlil, navrhl několik možností a dokonce házel vtípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.2.22 15:19

Hezký den.
Vkládám čerstvou zkušenost s Mudr Valachovičem z Genetu v Praze (třeba ještě někomu pomůže).
Pak doktor je strašný sympaťák! Vše nám srozumitelně vysvětlil, ptal se jestli máme nějaké otázky ať je na něj valíme že je tam pro nás… Absolutně do ničeho nás nenutí! Celá konzultace se nesla v klidném duchu, občas prohodil i nějaký vtípek… Jsme úplně na začátku, ale díky jeho přístupu jsem o dost klidnější, i manžel si ho pochvaloval, že ví o čem mluví a je to prostě „normální chlap“.
Takže za nad naprostá spokojenost. A ani neztrácí čas - mezitím co se bude čekat na krevní výsledky nabídl mi folikulometrii že kouknem jak na tom jsem ať máme už představu a rovnou dal i chlapovi termín na spermio…
:palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.2.22 18:49

@moramisa To je super, jsem ráda, že má někdo podobný názor jako my, protože recenze co jsem zatím našla nebyly nic moc, ale my máme jen dobrou zkušenost 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
19.2.22 14:37

@moni92 právě proto jsem se o svou zkušenost rozhodla podělit…
Také mě předešlé recenze svým způsobem vyděsily, ale řekla jsem si že 5i zkusíme a uvidíme a nelituji… :palec:

Mužu se zeptat jak jste ve snažení daleko, jak třeba dr. postupoval dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.2.22 18:42

@moramisa nám vyšly všechny výsledky vcelku v pořádku, jen u mě byla v moči zjištěna nějaká bakterie a nefunguje každý měsíc ovulace jak by měla. Nasadil nám oběma ihned antibiotika a mě od následujícího cyklu Clostilbegyt, jezdila jsem každý druhý den na folikulometrii a teď momentálně čekáme na výsledek prvního IUI 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
20.2.22 12:58

@moni92 já jdu na první folikulometrii u úterý (chlap na spermio a teprve povezem moč)… Máme to cca 50min cesty autem (s tím že já si moc autem po Praze netroufám :() tak se snažíme za jednu návštěvu „udělat“ co nejvíc…
Jinak dr. rikak že to vypadá na problém s ovulaci, clostilbegyt už jsem brala cca 5m (od gyndare) a nic…

Držím palečky ať vám to co nejdříve klapne :palec:

Mi už máme 7mi letou cacorku která chce sourozence, už se snažíme 4,5 roku tak jsem si řekla že ještě letos a pak končím a budu ráda že máme alespoň dceru… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.2.22 18:38

@moramisa tomu rozumím, taky budu držet palečky, ať Vám to klapne 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.