Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky holky,
poté co padly moje iluze a sny o teutonii, vracím se ještě ke gessleinu
1.mátě některá F2 cocon? nebo jiné?
jde mi o srovnání vlastností, a vůbec o srovnání typu..
nevyznám se v tom..
2. hluboká korbička lze nasadit na jaký podvozek?
a je hluboká korbička dost prostorná? ne jak u mutsyho.. ![]()
3. vložná taška - je větší než korbička? a vleze se letní mimi do fusaku a do vložné tašky v zimě?
děkuji všem maminkám za informace
měla jsem vybraný hlavně do terénu teutonii mistral p-ale je to těžkej a neobratnej tank
gesslein super že má ty vyměnitelný kolečka, naopak ta vložná taška se mi moc nepozdává ![]()
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggyno, já osobně Gesslein nemám, mám Mutsy
, ale kdybych si teď vybírala kočár, tak asi jdu do něho. Dneska jsem měla možnost vyzkoušet kočár F6 a byl super. S těmi dotazy ohledně toho, na který podvozek jde nasadit ta hluboká korba bych napsala přímo na gessleincz.cz, mám zkušenost, že pan majitel reaguje přímo okamžitě.
Jinak já bych si vybrala F6 kvůli té přehazovací rukojeti. Nikdy mi to nepřišlo důležitý, ale mám červencové miminko, takže celé léto jsme jezdili s plínou, později s clonou u kočáru. A teď v zimě, když vysvitne, tak to stejné.
Tak my jsme teď kupovali Future, ale s tím srovnáním asi taky moc neporadím. Byla jsem původně rozhodnutá pro F6, ale přišel mi oproti Future menší. Mně se ta vložená taška právě zdá fajn.
Jinak v praxi ho vyzkoušíme až za pár týdnů
.
Ahoj ![]()
Já mám Gesslein tříkolku s vložnou taškou. Mám květnové mimčo, ve vložné tašce byl malý tak do listopadu, pak už ve sporťáku, ale protože jde dát úplně do lehu, tak to bylo v pohodě i když malý neseděl. Mám velký fusak a do vložné tašky by se určitě nevlezl. Jinak se mi zdá vložná taška lepší než korba, dá se lehce přenést i s mimčem, má pevné dno a není tak těžká. Jinak Gesslein jako značku moc doporučuju, nenašla jsem jedinou chybu ![]()
Ja nasla jednu jedinou chybu - mam F6 a ma malej kosik dole pod kocarkem. Ale zas jak ma tu brzdu na rukojeti, tak ji pouzivam jako vesacek na tasku, takze mi to vlastne vubec nevadi a jsem nadsena ![]()
Já měla Gesslein Future a taky velká spokojenost. Do tašky se ti dítě ve fusaku vleze bez problémů, pokud si nekoupíš nějakýho neforemnýho berana
, já měla tenkej Quinny fusak. Taška mi šla rozdělat na fusáček, takže na délku naprosto bez problémů. S korbou neporadím, tu jsem neměla.
Sporťák je oproti Mutsy kočárku mega obrovskej, ale ty se ptáš na korbu, tam nemám srovnání.
Jediný negativum, který mi na Gessleinu vadilo bylo, že když dítě sedí ve sporťáku, nemá žádnou oporu pro nohy…
Sunnyside píše:
Já měla Gesslein Future a taky velká spokojenost. Do tašky se ti dítě ve fusaku vleze bez problémů, pokud si nekoupíš nějakýho neforemnýho berana, já měla tenkej Quinny fusak. Taška mi šla rozdělat na fusáček, takže na délku naprosto bez problémů. S korbou neporadím, tu jsem neměla.
Sporťák je oproti Mutsy kočárku mega obrovskej, ale ty se ptáš na korbu, tam nemám srovnání.
Jediný negativum, který mi na Gessleinu vadilo bylo, že když dítě sedí ve sporťáku, nemá žádnou oporu pro nohy…
Vzdyt je tam na nozicky to „stupatko“ (nevim jak to jinak nazvat
) To nestaci? Zatim mame 3 mesice, tak jsem nemela moznost to vyzkouset…
Majdula83 píše:Sunnyside píše:Vzdyt je tam na nozicky to „stupatko“ (nevim jak to jinak nazvat
Já měla Gesslein Future a taky velká spokojenost. Do tašky se ti dítě ve fusaku vleze bez problémů, pokud si nekoupíš nějakýho neforemnýho berana, já měla tenkej Quinny fusak. Taška mi šla rozdělat na fusáček, takže na délku naprosto bez problémů. S korbou neporadím, tu jsem neměla.
Jediný negativum, který mi na Gessleinu vadilo bylo, že když dítě sedí ve sporťáku, nemá žádnou oporu pro nohy…) To nestaci? Zatim mame 3 mesice, tak jsem nemela moznost to vyzkouset…
Máš pravdu, já měla starší kolekci, tam to stupátko nebylo. V tom případě nemám ke Gessleinu výhrady a mohu vřele doporučit ![]()
holky a není některá z vás z Brna? strašně bych ráda ten kočárek - hlavně ten F6 viděla naživo..v Brně ho asi nikde nenajdu a do pardubic asi nepojedu, nedělá mi to ježdění v autě dobře..
kdyby jste šli někam na procházku, ráda bych přijela se podívat a okouknout kočárek…na pár minut
díky moc..jsem z Tuřan, ale v Brně dojedu kamkoliv
díky!
madrianova píše:
ahojky holky,
poté co padly moje iluze a sny o teutonii, vracím se ještě ke gessleinu1.mátě některá F2 cocon? nebo jiné?
jde mi o srovnání vlastností, a vůbec o srovnání typu..
nevyznám se v tom..2. hluboká korbička lze nasadit na jaký podvozek?
a je hluboká korbička dost prostorná? ne jak u mutsyho..3. vložná taška - je větší než korbička? a vleze se letní mimi do fusaku a do vložné tašky v zimě?
děkuji všem maminkám za informace
měla jsem vybraný hlavně do terénu teutonii mistral p-ale je to těžkej a neobratnej tank
gesslein super že má ty vyměnitelný kolečka, naopak ta vložná taška se mi moc nepozdává
Ahoj, my máme teď nově F2 Cocon.
Co se týče korbičky, nezdá se mi malá. Řekla bych, že je ok. Vnitřní rozměry jsou 72×30-32 cm. Malého čekáme teď na apríla, tak jsem též řešila zda korbičku či vložnou tašku. Ale kvůli létu jsem zvolila korbičku.
Jinak sporťák je úžasný. Je hrozně velký. Snadno ovladatelný. Celý kočárek je velmi jednoduchý a ovladatelný. Složení rámu je úplně snadné. Akorát je trošku těžší a větší. Ale mi mále velké auto, tak je mi to jedno.
Mám pár fotek na profilu, tak se můžeš podívat. Pokud bys ještě něco chtěla vědět, napiš. Snad pomohu.
ahojky díky
a ten cocon má taky vyměnitelný kolečka a dá se koupit s vložnou taškou?
mě se korba zdá strašně malá
i mutsy má malé kroby a to má 75×35 cm
ty ale uvádíš ještě menší, tak nevím nevím
ale ty nemáš letní mimi, tak to je pohoda ![]()
Měřila jsem vložku (matraci). Vnitřek bude asi stejný jako Mutsy.(Podle výrobce je rozměr vnitřního lůžka 74×35 cm).
Kolečka dodávají dvoje. Velké na zimu a tyhle malé, aretovací. Super se s ním jezdí. Je velmi lehce ovladatelný. Vložka je dodaná se sporťákem + 2× pláštěnka (na korbu i na sporťák zvlášť).
byla jsem v prodejně duha v pardubicích, a konečně si ho naživo zkusila, a fakt úžasný
takže kdyby jste některá chtěla cokoliv vědět o F6 tak se ptejte, vím všechno konečně už
a odzkoušeno ![]()
madrianova píše:
byla jsem v prodejně duha v pardubicích, a konečně si ho naživo zkusila, a fakt úžasný
takže kdyby jste některá chtěla cokoliv vědět o F6 tak se ptejte, vím všechno konečně uža odzkoušeno
Tak ses prece jen odhodlala jet na vylet? ![]()
přesně tak, nakonec jsme tam jeli
je to hooodně drahý kočárek, takže sme i vlastně tak něják museli
cestu jsem přežila, ale tak tak ![]()
nic pohodlnýho ![]()
a jsem z něj nadšená