Spokojenost s koženkou - I'coo Peak 4 Air

1199
11.3.11 15:59

Koženka na I coo Peak

Ahoj maminy,jsem tu nová,tedy nová,registrovaná jsem nově,ale jinak je e-mimino mým každodenním společníkem téměř od začátku těhotenství a to jsem dnes už 32+3.Měla bych otázku na vás,které máte kočárek I coo Peak 4 Air.Moc se mi líbí,ikdyž cena je vyšší než bych si představovala,ale zase za kvalitu se platí,že.Ze starších diskusí jsem vyčetla jen a jen chválu na tento kočárek,jen jsem nikde nenarazila na to,jak jste spokojené s tou koženkou.Jde mi hlavně o to místo pod nožičkami na sportovní nástavbě.Neodře se to brzy?Mám strach aby se to nezačalo loupat jak bude dítko větší a bude na tom mít nožičky v botičkách.Budu ráda za každý názor,díky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?

Přidejte zkušenost s I´Coo Peak Air
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6398
12.3.11 10:56

Na tuhle otázku vám asi ještě nikdo neodpoví,ta koženka(nebo kůže?)je tam až od letošního modelu,t.j.v prodeji asi měsíc,jinak tam bývala látka různých typů,podle modelu.Taky doufám,že to nebude problém,mám ho zrovna koupený,a schovaný do porodu v obchodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
13.3.11 09:49

Aha,tak to jsem nevěděla,že je to až taková novinka.Mockrát děkuji za odpověď.Já vybírám kočárek už snad tři měsíce a pořád se nedokážu rozhodnout.Jsem fakt hrozná,na každém dokážu najít něco co mi vadí :zed: Už jsem říkala,že malou budu nosit asi v krosně,protože si nevyberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
13.3.11 10:02

Já taky hrozně váhala,zvlášť když člověk přečte skoro všechny místní diskuze :-) ,na každém pak něco najde. :-) .Nakonec jsme vybrali tento,protože měl nejvíc blízko k představě,kterou o kočáru mám,a prostě kdyby mi někdy na něm něco tak moc vadilo,dá se prodat a koupit jiný…Ale myslím,že vzhledem k tomu,s čím jsem jezdila dříve,jak bývaly kočáry před lety těžké a špatně ovladatelné,můžu být jenom příjemně překvapená :-)
Tak dobře vyberte,ještě máte dost času :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
13.3.11 10:12

Já mám ještě v užším výběru X-Lander XA.Na tom mi ovšem vadí,že nejde otočit směrem ke mě,ale zase je o poznání levnější a má tu výhodu jako I coo,že má tu prodloužitelnou boudu.To jsem kromě těch dvou kočárků nikde neviděla.Tak si říkám,že kdyby foukalo přetáhnu tu boudičku a mělo by to být dobré,problém by byl pokud by na mě malá chtěla vidět,to by byl asi průšvih.Ale uklidňuji se tím,že jakmile děti začnou sedět tak chtějí spíš koukat po světě a ne na mámu,té mají z domu dost. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
13.3.11 12:28

Kamarádka je s Xl.XA taky hodně spokojená,boudu má fakt vymakanou,má loňský model,kromě neotočné korby za rok a půl nebyl jediný problém..její holčičce to nevadí,já jsem měla kluky,co na mě museli vidět do 2 let a já na ně(hodně blinkali,slintali,povídali..),takže to byl jeden z důležitých mínusů…Jinak má lepší koš a madlo než I´coo bych řekla..Prostě PROČ nemá otočnou sedačku? Ti výrobci jsou zvláštní,proč se nezeptají matek,co mají vyrábět… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
13.3.11 13:37

Mluvíte mi přímo z duše,také jsem říkala:PROČ nemá otočnou sedačku,copak ti výrobci nepřemýšlí?X-Lander XQ ji má,ale ten má zase malá nenafukovací kola vepředu a těch bych se na vesnici bála.No dokonalý kočár asi neexistuje a tak hold budu muset doufat,že to malé vadit nebude,že na mě nevidí.Teď ještě aby nebyla moc velká,protože ta korbička taky není nic moc velkého a jelikož mám termín 3.5. tak jsem sama zvědavá jak dlouho mi tam vydrží,pokud se tedy rozhodnu pro něj.Přítel už je ze mě na mrtvici,že si fakt nic nevyberu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
13.3.11 14:55

Manžel už toho měl taky dost…nakonec si vyžádal tři moje favority a vybral :-D ,ještě jsme se zeptali dětí a teď se uvidí,no..Ale myslím,že to půjde :palec:
Tak dobře vyberte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
16.3.11 19:40

Ahoj Holky, Vy mi mluvíte z duše. Taky jsem zamilovaná do I'Coo Peak air, moc se mi líbí. Cena už méně :-) Bohužel jsem ho neviděla na živo. Dalším favoritem je X-Lander a přesně mi vadí, že u nové verze jsou malá kolečka a u starší nejde otáčet sportovní verzi. Chjo Ještě uvažuji o Firkonu, ten je teda u mě na posledním místě, přítelovi se líbí cena. Už jste se nějak rozhodly a kočár pořídily? Poraďte. Já už mám docela na čase. Sice máme starší kočár, takže furt vyčkávám, ale ten plánjeme k prarodičům na zahradu. Já už to vidím, že kočár budem kupovat, až bude malej na světě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
16.3.11 20:07

My jsme šli nakonec do toho I´coo,včera jsem ho byla vyzkoušet v obchodě,manžel ho tam chce nechat do porodu…je pověrčivý :mrgreen: Jezdilo se mi s ním výborně,má nasazenou korbu a vypadá líp než na fotkách,aspoň teda mi se zdá :wink: ,je tmavě modrý. Paní mi půjčila i bednu se zbožím,ať mám představu váhy s dítětem a dobrý,tak doufám,že budu spokojená :wink:
MarikaIna-nebojte,jen co přelouskáte milion zdejších diskuzí,určitě něco vyberete :wink: ,ale je fakt,že vidět na živo a popojet je nejlepší…taky v obchodech jich moc nemají,tak jsem otravovala maminky v obchodech a parcích :roll: Ale jak máte bříško,žádná vás neodmítne a poradí,řekne klady a zápory a některá i nechá povozit..Tak držím palce,ať dobře vyberete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
17.3.11 18:07

Tak my jsme se nakonec rozhodli pro X-Lander XA,ikdyž musím uznat,že I Coo Peak je moje tajná láska,ale bohužel moc drahá :-( .Kvalitativně je rozhodně lepší než X-Lander,jen ty peníze jsou problém :zed: Rozhodně je nejlepší pojezdit si s nim naživo.No a Firkon,má ho švagrová a za sedum měsíců ho měli už 2× na reklamaci,tak nevím,ale to se může stát i u mnohem dražšího kočárku.Mě se jako první jen z internetu líbil Dorjan Danny Sport,to jsem ještě o kočárcích nic nevěděla :lol: A pak jsem s ním potkala maminku na městě a poptala se jí jak je spokojená,no a po pravdě řečeno moc spokojená nebyla,prý už několikrát měli problém s kolečky,celý kočárek se při jízdě pohybuje ze strany na stranu sám od sebe.Říkala,že mají radši doma ještě jeden v zásobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
17.3.11 21:50

Na špatný kus může mít člověk smůlu u jakékoliv značky,to je fakt…Ať je to polský nebo holandský,třeba.. ale X-Landery jsou jedny z těch lepších,kámoška je opravdu hodně spokojená.Teď ta firma,co je vyrábí,začla dělat i další kvalitní řadu,pojmenovali ji Novington,už jsem to viděla v e-shopech některých,ale naživo kdoví kdy to bude..mají i otočné korbičky,mají i klasický houpací kočár, podle obrázků menší kola na některém modelu,ale na pohled krásné.Na Dorjany tady taky nikde moc stížností nebylo,ale už ty diskuze dlouho nesleduji,tak kdoví,jak je dělají teď :think:
Nakonec mi cena u I´coo tak hrozná nepřijde,jiné jsou dražší,dali jsme 16400,–,známá má loňský model o 1400,– levněji.Bez sedačky teda,ale jinak je tam všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.3.11 22:00

Moje ségra má ten loňský model, tmavě béžový řekla bych žeje, nebo světle khaki, no taková divná pokakaná barva…
Uznávám, že ten kočár má naprosto super podvozek.
Korbička je teda pekelně malá a teď vytáhla i spor´ták a je to tedy taky pro prcky.
No ale nejblbější info - dost brutálně jí vyšisovala barva na korbičce, stříšce a i tašce. vždy jen na části, prostě tam, co se třeba opíralo víc sluníčko.
Takže teď, ještě dlouho v záruce (mají ho od června 2010), to reklamovala - a reklamace jí nebyla uznána! že prý nechávala kočár stát na sluníčku 8-o

No tak já teda nevím, ale my máme Firkon Verano a zrovna s barvama to ani nehnulo…

Nehledě na to, že ten Martiny kočár fakt vypadá dost ošklivě, jak je takovej tmavě béžovej, tak to vyšisovaný je takový bažinově zelený… bleee… :poblion:

Ale tahle nová kolekce vypadá, že má tu látku možná nějakou jinou, podle obrázku asi možná jo, ale samozřejmě těžko říct, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
17.3.11 22:10

8-o Na to jsem taky zvědavá,s tou mojí tmavě modrou :wink: ,korba bude přes léto,tak kdyby náhodou vyšisla,až tak nic se nestane,na podzim bude sporťák.. :wink: Myslím,že po těch kočárech,které jsem odvozila,ale budu potěšená,všechno pevné podvozky s neotočnými koly.Kdyby bylo nejhůř,vždycky se dá vyměnit za jiný,ale když mi se jiný prostě nelíbil…teda jeden jo,Hoco za 6000,– :mrgreen: ,ale manželovi vadily kolečka :pankac:
S barvami je to pokaždé překvápko,pamatuju,jak mi šíleně vyšisovala Inglesina po půl roce a o 7 tisíc levnější Knorr byl 3 roky jako nový,i ta paní,co jsem jí ho pak dala,nevěřila 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
18.3.11 08:02

Nedá mi to nereagovat. Tento kočárek jsem měla na nejmladšího kluka, je mu 5 let a byl absolutně nejlepší ze všech kočárů, a že jsem jich pár vyzkoušela. Jediné horší je, že je trochu těžký na převážení autem, ale to jsem měla jiný. Malý není vůbec, kluk měl 4,5kg a byl v něm 7 měsíců(v hluboké) a na sporťáku ještě jezdil ve třech letech. A to byl veliký, dneska si ho pletou se školákem. Mně tedy vubec nevyšisoval, měla jsem takový bordó a to myslím, že ten by šisoval hodně. Jízda s ním absolutní fantazie. Já ho pořídila se vším asi za 25tis a po těch 3 letech používání prodala za 10 tis. Na 15tis vyjde i ten Xlander a ten po třech letech prodejný tak za 2tis. A Xlander má brácha na malýho a korba teprve malinká a ještě mělká, vůbec není odpuženej když byl malej ten v tom kočárku úplně nadskakoval a hlava se mu klepala až hrůza. Sporťák klasická chyba není otočnej, já ho vezu a pořád zastavuju a koukám na něj. V pěti měsících šel z korby, v říjnu na zimu, no běs. A ještě jim na sporťáku popraskal ten igelit v tom okýnku na boudě, po jedné zimě, ale díry jak vrata. Tak že za mě icoo a pokud budu mít tu čest ještě pořizovat kočárek, tak jedině tenhle. Letos se vytáhli i s barvama, docela výber. A je pravda, že ty lonský materiály na pohled nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí