Kočárek Gesslein F4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
3.5.11 11:05

GESSLEIN F4

Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s tímto kočárkem. Na stránkách internetových obchodů píší, že je velmi dobře odpružený a je vhodný na všechny druhy povrchů. Můžete mi prosím napsat vaši osobní zkušenost, jak tento kočárek zvládá lehký terén? Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
3.5.11 12:36

My máme F6, má 4 stejná kola a super na nerovný terén. Jsou to pohodlné a betelné kočárky, ale s malými kolečky nemám zkušenost. Ale myslím, že budeš spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.5.11 13:28

Mame F4 vpredu s malymi koleckami - na fakt zly teren je lepsie ich zafixovat (je tam na to poistka, cca 5 sekund) a potom to ide dobre :pankac: Ja som spokojna, my potrebujeme fakt sikovny kociar, ktory sa vie vrtiet v nasom zle navrhnutom panelaku - a ktory je lahulinky, lebo vytahy su na medziposchodi :zed:
A navyse je vanicka uplne normalnej dlzky, takze nie je maly pre babo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
3.5.11 13:39

Jezdím s ním už třetí měsíc a spokojená jsem. Taky jsem si ho kupovala proto, abych s ním mohla do nějakého horšího terénu. Ale předtím jsem měla houpací s velkými nafukovacími koly a to teda byla jízda úplně o něčem jiném :palec: . Takže se mi teď těžko hodnotí. Každopádně F4 zvládá polňačky, trávu, nerovné chodníky i kamenitou cestu, když je nejhůř. Odpružený je dobře. V téhle kategorii lehčích sporťáků jsem žádný lepší nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.5.11 14:01

Děkuju za odpovědi. Já mám po prvním synovi kočárek Dorjan Cross Country, jako hluboký byl OK, ale se sporťákem jsem spokojená nebyla. Když syn seděl po směru jízdy, tak byl kočárek hodně těžký a špatně se s ním manipulovalo. Mému druhému synovi jsou teď 4 měsíce, zatím ho vozím v Dorjanu, ale v létě bych ráda pořídila nový sporťák. Gesslein F4 se mi moc líbí, zaujala mě i velikost složeného kočárku, když dáme do kufru náš současný kočár, tak se nám tam už skoro nic jiného nevejde. Jde mi o to, aby kočárek zvládl polní cestu, kočičí hlavy na chodníku a běžné nerovnosti, aniž by byl syn vytřesený. Na horší terény budeme mít nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
en0108
11.8.12 02:25

Gesslein F4 - vržou mi zadní kola

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli vám taky zadní - větší kola u kočárku vržou. Já když jedu, vydávají zvuk, jako bych jela stále po sněhu a trošku mě to znervozňuje. Prosím, pokud máte nějakou radu, ráda si ji vyslechnu. Nevím jestli by třeba nepomohlo vyměnit kola, ale třeba jsou všechny stejná a stejně to nepomůže. Promazat už jsme zkoušeli a vrže to tam kde je ta guma nasazená na ráfku, takže s tím asi nic nenaděláme. Děkuji za radu a info. Lenka

• Citovat
  • Upravit
4232
11.8.12 07:19

Tak já už jezdím s F4 rok a zadní kola mi nevržou, občas přední, ale stačí promazat a je to OK. Asi bych s tím zašla ěkam do servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
11.8.12 09:03

Mne kocarik vrzal (cela konstrukcia)…premazala som ho teflonovym sprejom a uz nevrze :palec: Teflonovy sprej odpudzuje vodu a spinu…ze WD40 sa nema pouzivat.
Tak skus ten teflonovy sprej mozno zabere :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.3.15 12:33

Skejtík k F4
Máte prosím nějaký tip na stupátko, které by pasovalo k F4? Případně pokud máte zkušenost s něčím, co nepasuje, tak prosím taky zmiňte, abychom ho náhodou nevybrali. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí