Levný kočárek s ruční brzdou

19976
28.4.11 18:19

Levný kočárek s ruční brzdou

Holky, mám takový dotaz. Zřejmě mi bude řečeno, že mám asi smůlu, ale i tak to zkouším. Hledám na netu nějaký kočárek s ruční brzdou, ale hledám právě co nejlevnější variantu, protože by to byl už náš čtvrtý kočárek (z toho dva jsou teda starší na chatu a jeden náhradní). Bylo by to právě jen pro manžela na brusle, tak se nám do kočárku nechce vrážet další penízky. Ale jakékoliv rady klidně pište. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
28.4.11 18:28

A co pohledat mezi bazarovýma? Klidně i nějaký dost starší typ (pochopitelně v dobrém stavu, ne „vrak“) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.4.11 18:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
28.4.11 18:48

nevím jestli ti to pomůže,ale nedávno jsem se dívala na netu přesněji řečeno na aukru,kamarádka taky shání,ale už našla sobě. tak snad to trošku pomůže, myslím, že tam taky měla osobní převzetí ale myslím, že telefonicky domluvila na poštovném. teď už to přesně něvím, jsou asi 2-3roky zpět
 http://sk.aukro.cz/…4160293.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
28.4.11 19:06

díky moc, samozřejmě, že bych chtěla starší. Ale co jsem našla, tak bylo okolo 4000 a víc, tak to se mi zdá fakt zbytečný, když by to bylo fakt jen na ty brusle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 19:12

Ono na brusle nejde všechno, já mám třeba Quinny Freestyle 3XL, má ruční brzdu, krásně jede, zkrátka pohoda, na bruslích nejezdím, ale párkrát jsem dobíhala autobus a přední kolečko se při zvýšení rychlosti děsně klepe a třese, takže na brusle či běh absolutně nevhodné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
28.4.11 20:04
Gladys píše:
Ono na brusle nejde všechno, já mám třeba Quinny Freestyle 3XL, má ruční brzdu, krásně jede, zkrátka pohoda, na bruslích nejezdím, ale párkrát jsem dobíhala autobus a přední kolečko se při zvýšení rychlosti děsně klepe a třese, takže na brusle či běh absolutně nevhodné :roll:

díky za poznatek, i tyhle informace by se mi celkem hodily. Abych pak nevyhodila prachy za kočárek a pak ani nebyl použitelnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.4.11 20:04

No, my s quinny freestyle 3 XL bruslíme - ale je potřeba to přední kolo zaaretovat (aby se netočilo), pak je to v pohodě :wink:

Na MMB jsme za něj dala 2tis., zkus to projet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.4.11 20:08

Holky brusli hodne s kocarkem Jane s tou trojkolkou.
Nebo si kupte vozik za kolo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
28.4.11 20:11
kattkka píše:
Holky brusli hodne s kocarkem Jane s tou trojkolkou.
Nebo si kupte vozik za kolo. :wink:

to taky není špatný nápad, mají to sousedi a je to super,jen nevím kolik to stojí :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.4.11 20:35

Mrkni na mimibazar daji se poridit levne z druhe ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.4.11 21:30

Na bruslích se vždycky musí jezdit se zaaretovným kolem.!!!!!!!
Jinak je super jané slalom, nebo PP GT3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
28.4.11 22:01

aha, takže chápu, že by na ty brusle šla i 4kolka? (bez otáčecích kol?) Já nebruslím, je to pro manžela…, tak omluvte možná hloupý dotaz. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 22:28

A jak s tím pak zatáčíte? 8-o (ptá se další nebruslař a milovník předního otočného kola, zaaretovávala jsem kolo snad jedenkrát v životě :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.4.11 06:59

Gladys, Aňulu vždycky tlačí manžel - zeptám se :lol: … tak prý to přední trochu nadzvedne a normálně zatočí :nevim: Ale on jezdí hodně dobře, jak to dělají ostatní netuším… Stejně jezdíme zpravidla jen rovné úseky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí