Gesslein F4, S4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
640
5.8.13 12:45

Gesslein F4, S4

Ahoj maminky, resp. budoucí maminky. Sháním někoho, kdo plánuje koupi sporťáku Gesslein F4 v duze v Pardubicích. Já sama F4 sporťák doma mám a ráda bych si pořídila potah buggy (prodávají ho cca za 2 tis. Kč). Problém je, že prodávají pouze černou barvu a mě se nelíbí. Psala jsem do duhy, jediná možnost jak mít jinou barvu než černou, resp. barvu, kterou přímo chci, je koupit si sporťák F4 a k tomu si rovnou potah buggy objednat. Prý je možné k jednomu sporťáku objednat i 2 potahy buggy, každý v jiné barvě. Takže kdyby některá z vás maminek plánovala nákup, sdělila bych barvu, kterou chci a budoucí maminka by mi ho tam jakoby na sebe objednala. Děkuji :-) Nevím, proč to mají tak složité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
640
9.8.13 13:51

Tak nikdo? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newmammy
18.9.13 20:17

A tys u nich ten kocarek nekupovala? Nechapu proc ti ho nechteji prodat jen tak… To je fakt hloupy. Ja od nich kocarek mam a buggy potah jsem nakonec nebrala, ale taky o nem uvazuju, ale nejak si porad nejsem jista, jestli neni zbytecny-podobny te sportovni verzi… Jestli bych ho pak vubec vyuzila, muzu se zeptat proc ho chces poridit? Myslis, ze je lepsi nez sportovni korba? Kdybych se pro nej rozhodla a sel by objednat, tak bych ho pak klidne vzala i tobe, ale nevim, jestli to pujde, kdyz jsem ho nevzala hned :-/. Jsem z Brna.

• Citovat
  • Upravit
640
23.9.13 23:00

Ahoj, ano, kupovala jsem kočárek u nich v srpnu 2012. Rozhodla jsem si koupit golfky z důvodu, že hodně cestujeme a ty golfky se složí spolu s tou konstrukcí a je z toho jeden díl, kdežto sporťák jsou dva díly. Brala bych si je sebou, když půjdu třeba nakupovat, tak na chvíli, ať netáhnu sporťák. A nebo když někam poletíme, tak je to praktičtější do letadla, až bude malý větší :-) Tak stojí to 2 tis, tak se to dá vydržet. Oni se mě ptali při koupi kočárku jestli ten potah chci, tak jsem řekla, že ne, ale nevěděla jsem, že později už nepůjde koupit v barvě kočárku, ale jen v černé. Asi je to trest za to, že si to člověk nekoupí rovnou :-( Myslím ale, že sporťák je lepší než buggy, ale z toho hlediska cestování a na krátkou chvíli je lepší buggy. A ty jsi ho kupovala v Pardubicích také? Jakou barvu bys chtěla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newmammy
24.9.13 17:51

Jojo, ja ho mam taky z Pardubic a kupovala jsem ho v breznu 2013, tak to v tom pripade asi uz taky nepujde objednat jina barva. To teda ale nechapu, ze s tim tolik nadelaji..clovek tam necha spoustu penez a oni pak nevyjdou vstric :roll: Ja bych brala barvu jakoukoliv, nejlepe modrou nebo tyrkysovou nebo klidne i zelenou… No ja tam mozna taky zkusim zavolat a zeptat se, ale asi to neprojde :|

• Citovat
  • Upravit
640
24.9.13 21:42

Jj, kočárek byl nekřesťansky drahej, ale je super. Teda na občasné vrzání koleček :-) Kdybys tam mohla zavolat, to bych ti byla vděčná. Třeba ti to ještě dovolí, když to máš z tohohle roku. Takže máš modrž kočárek? já mám antracitově-zelený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newmammy
25.9.13 16:36

Mne teda zatim kolecka nevrzaly, zato mi ale vrze to zadni odpruzeni, kdyz chci najet na patnik nebo pohoupat, tak to vrze jak stara herka :lol: A cim promazavas? Chci si na to neco koupit, ale nevim co… Jinak souhlasim, ze je suprovy, nemenila bych :). Ja mam kocarek bily-kozenkovy a v nem kluka :)),takze barvu buggy jsem si mohla tenkrat vybrat, ted tezko rict, co mi reknou… A ty bys chtela teda jakou barvu? V pondeli tam zkusim zavolat a kdyz tak hned objednam.

• Citovat
  • Upravit
640
25.9.13 22:59

No on je na to vrzání prej dobrý tenhle sprej http://www.eshopbaby.cz/…ey-gesslein/ ale mě se zdá drahý, tak to mažem normálním olejíčkem na jízdní kola. No mě se zase zdá, že se ta rukojeť strašně kinklá, ale na to nás při prodeji upozorňovali, že je to schválně. No, já bych brala klidně tuhle oranžovou http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?… je to verze 010000. Nebo i červený se mi líbí http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…. A případně ten zelený co mám http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?… Prosím zkus tam zavolat a dej mi vědět. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newmammy
2.10.13 17:19

Ahoj, tak bohuzel, standartne se prej prodava pouze cerna a barevna jen zaroven s kocarkem :(. A rukojet se hybe i mne a mam doma jeste jeden balkonovy kocarek a tam se taky tak hybe, takze je to asi v pohode :)

• Citovat
  • Upravit
640
2.10.13 20:38

Hm, tak to je to co jsem si myslela no :-( Tak jim asi trzbu neudelam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí