Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarmila 2 Tady se můžeš mrknout
http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?…
Tybrdos husty.Aten Ket jeste hustci.Nooo …juknu jeste na jine cenniky.
@jarmila 2 v soukromych CARech to bude vsude dost podobne. Ve statnim se plati minimum.
@jarmila 2 A ty jsi z Prahy, nebo se rozhoduješ i pro CAR z jiného města?
@Kyslíková Ja too…jezdim z Nymburska do Prahy do prace tak Proto Praha.Ale kdyby jsem se mela rozhodovat pro mimoPrahu tak bych brala Reptomedu.
@Kyslíková ahoj jak se mas? Co ja k pokracujes?:-)
Tybrdo, chtela bych PK a HA a chtela jsem znovu do Motola jo.
Kukla na jejich cenik jo a za PK chteji 5000,– a za HA snad tusim 2500,– jo no to uz bych tam nechala 7500,– a to je statni. Navic je tam genetika spojena s CAR a tak ti naproti v cekarne pobihaji a pisti mrnousove.No nic moc kdyz se snazis a nedari se.Ti snad zkudim po dliuhe uvaze ten GEST a pak kdyztak uvidim. Helet co jsem slysela DR. Polakova od nekud presla ne? Jsem o ni slysela jeste od jinud nevim ake odkud.
@jarmila 2 ahoj! Ja cekam na menzes-polkla jsem naraz 6 utrogestanu na doporuceni doktorky a cekam az to neco udela. Pak zacnu pichat injekce.
MUDr. Polakova delala driv v Podoli. Rikal mi to muj gynekolog, kdyz mi psal doporuceni.
@Kyslíková Aha ja vedela, ze jsem to meno nekde slysela.:-)Aha tak ty jsi to neto jeste..ja taky ne.:-)zatim…No ja doufam ze nedostanu a pujdeme. Helet a vysvetlily vam vsechcno co a jak bude, ja pichat injekce a tak? Ja se informuji vis proc? Jelikoz co ctu obcas v diskuzy te minule jako radeji myzi do Motola nrbo se rozciluji nad chovanim Dr. a tak.Nebo si mysliz, ze to spis je tou dotycnou.:-)Zmas to.Zase je to z roku 2011a mohlo se tam treba jen neco dit. ![]()
@jarmila 2 Jo, vždycky mi všechno řeknou, když mě něco zajímá, tak se zeptám a vysvětlí mi to ještě jednou. První injekci mi píchnou v CARu a ukážou mi jak na to a další už budu píchat sama. Z toho strach nemám. Mám objednané pera, to nic nebude ![]()
@Kyslíková já jsem koukala a on ten IS CAre je dokonce docela drahej. Hlavně mi vadí, že tam člověk skládá tu zálohu 15000,–.
Já třeba počítám třeba zatím s PK, mražením a léky a to uřčo za 15000,–nebude a najednou dát 15000,–jak zálohu. No nevím muž říkal, že žádné takhle vysoké zálohy skládat nebude. Noo..
@jarmila 2 IVF bude vždycky drahá záležitost, nedá se nic dělat
Jinak jsem dneska dostala MS, tak už se to rozhýbe ![]()
@Kyslíková Suprrr…
No neni jeden z nejdražších tak je to ok, ale mi pujdem asi do Gennetu uvidíme noo.,,ješte mám čas koukám se rozhodnout, jelikož mi Dr. včera zdělila boreliozu. takže prvotní vec je ji přeléčit a to dobře. noo… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď